kore napísal:aj ked zavedu zmenu, myslim ze aj tak neprekonaju najvacsie diskusne forum na slovensku. Ale tak ci tak to bude, najlepsie by bolo keby to zrusili. Aspon by sme nemali tolko deti na tom pokeci, aspon ze ja kam pridem uz pokec neexistuje.
njn, forum a diskusia na sme a forum post je skratka neprekonatelne. Co sa tyka pokecu, ja osobne ho po niekolkych mesiacoch navstivim az potom co mi za cas straveny na ich webe zacnu platit..
Frco napísal:keby to spravili od 15. rokov s tym, ze by sa registrovalo cez ofoteny obciansky preukaz, ktory by sa zaslal niekam do ustredia pokecu, potom by mozno dosiahli regulaciu.
Hej, a potom sa zase niekto bude nudiť a vyhlodá im databázu & tieto informacie z nej. No to bude zase ustarostených hláv v radách užívateľov .
tak tak extreme , a ked som videl ze tam bude "nastenka" ze v ktorej miestnosti boli priatelia a podobne.. Cisty facebook. Uz vedia ze vacsina normalnych mladych ludi chodi na facebook
nečítal som tému ale iba ten člaaanok a čo dodať pokec to aj tka nesplní určine nie ani 50% stoho lebo takýchto rečičiek bolo kopu a keby to spravvili tak pokec by šiel do zániku pretože 80% pokecu je do 18 rokov a ty maju také obmedzenie že sa nato vyseru