Ovladace notebook
-
rebrik5
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ovladace notebook
Mam notebook hometech.Pri preinstalovani windovsu XP mi nechce na nic naistalovat ovladace stale mi vypisuje nejaku chybu.Pritom CD windovsu aj ovladacov som dostal k notebooku.
Vedel by mi niekto pomoct?
Vedel by mi niekto pomoct?
-
Black.Raven
Medium Star
-
Black.Raven
Medium Star
A win sa ti nainstaluje? Ak ano tak ti nepomoze prehodenie sata na ide lebo to ti pomoze iba vtedy ak ti nejde ani win naistalovat resp. nenajde disk lebo nema sata ovladace.rebrik5 napísal:Na notebooku sa neda prepina toto sata na ide.
Ak sa ti ani nenaistaluje tak ti treba sata ovladace bud integrovat do win pomocou nlite alebo cez externu mechaniku pri zavadzani instalacie zmacknes f6 a naistaluejs sata.
A ake chyby ti to vlastne vyhadzuje? Skus nejake ine cd win.
-
rebrik5
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak zastrcim mys do USB portu zariadenie najde ale vypise ze neplatna operacia,pri instalacii ovladacov zvukovky realtek z prilozeneho CD vypisuje chýba RUN.dll a pri instalacii ovladaca na vstavanu kameru tak isto s prilozeneho CD z ovladacmi vypisuje tiez neplatna operacia.
Ako som pisal pred opatovnou instalacio win XP vsetko fungovalo v poriadku.
Po odinstalovani win sa dala iba 1GB pamat.
A skusal si aj viackrat preinstalovat win? Si si isty ze tie ovladace su prave na ten win ktory tam davas nie su na vistu? Vyskusja si niekde zohnat ine instalacne cd winrebrik5 napísal:Ak zastrcim mys do USB portu zariadenie najde ale vypise ze neplatna operacia,pri instalacii ovladacov zvukovky realtek z prilozeneho CD vypisuje chýba RUN.dll a pri instalacii ovladaca na vstavanu kameru tak isto s prilozeneho CD z ovladacmi vypisuje tiez neplatna operacia.