MS 2009 v hokeji

O športe...
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

Tomasito napísal:... Tak co? Bude desina? OMG....
---keby len desina ...mam taky pocit ze to bude aspon 12..ak nie este viac...
ST1GD3R
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ST1GD3R »

Tak toto je už fakt koniec tento zápas je dosť na ..... možno keby sme neboli toľko na trestnej by sa to uhralo.
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

tak toto nie , síce hra sa už zlepšila ale disciplina :(

//ale ten rozhodca tiež nie je v poriadku
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Najlepsia je ta sms sutaz - premenime konecne presilovku? :lol:
Mali dat sutaz - dostaneme desinu?
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Hmmm... Tak neviem či to nazvať demenciou, ťažkou mentálnou retardáciou, zakomplexovanosťou alebo dravosťou po peniazoch... Alebo všetko spolu? Áno správne. Mám na mysli ehm, rozhodcov. Toto dúfam bude mať dohru niekde na IIHF! Očividne hrajú na strane Kanady. Veď koľko tvrdých zákrokov majú oni na nás a stále nič... A my? Stačí, že sa "dotkneme Kanaďana" a hneď sú z toho 2 minúty. Tento zápas je prehraný kvôli rozhodcom. Našej hre sa nedá vytknúť snáď nič. Hráme podľa mňa dobre aj si vytvárame šance. Len nech to ešte začne padať.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Calligen09 napísal:Hmmm... Tak neviem či to nazvať demenciou, ťažkou mentálnou retardáciou, zakomplexovanosťou alebo dravosťou po peniazoch... Alebo všetko spolu? Áno správne. Mám na mysli ehm, rozhodcov. Toto dúfam bude mať dohru niekde na IIHF! Očividne hrajú na strane Kanady. Veď koľko tvrdých zákrokov majú oni na nás a stále nič... A my? Stačí, že sa "dotkneme Kanaďana" a hneď sú z toho 2 minúty. Tento zápas je prehraný kvôli rozhodcom. Našej hre sa nedá vytknúť snáď nič. Hráme podľa mňa dobre aj si vytvárame šance. Len nech to ešte začne padať.
prvu tretinu sme hrali teraz dohravame ale povedat ze prehnane kvoli rozhodcom...to az nie aj ked by to bolo ovela vyrovnanejsie v kazdom pripade su to ...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Calligen09 napísal: Tento zápas je prehraný kvôli rozhodcom.
A co nase katastrofalne rozohravky a uplne Trapne chyby v obrane?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

no ale tak nedovolene branenie hre brankarovi ma dostalo tak to by sa nestalo ani v extralige kua ale takim to vykonom mame sancu aj na postup

rozhodca nemoze za vsetko ale ked uz raz zacne a potom viditelne prehravas tak sa to uz dostavy
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Tomasito napísal:A co nase katastrofalne rozohravky a uplne Trapne chyby v obrane?
za tie môžu rozhodcovia
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Naozaj... Vy, čo to pozeráte, musíte uznať, že rozhodcovia nesúdia spravodlivo. A fakt verím, že toto sa bude na IIHF riešiť... Najlepšie zápas dať kontumačne! :lol:

Lebo keď sme (v 1. tretine) boli 5 vs. 5 bola to fakt vyrovnaná partia. Potom prišli ich 3 góly. Trošku nás nakopol ten náš... Ale keď nám opäť z ich presilovky dali gól(y), tak nás to už trochu položilo a je vidieť, že to nie je to, čo v 1. tretine.

:!: Hmm... Pokiaľ sa nemýlim, tak všetky góly (CAN) padli v presilovkách však? Niečo na tom veru bude :!:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

to, ze ma niekto viac vylucenych hracov automaticky znamena, ze rozhodcovia su kupeni. Viem si predstavit ako prisiel kanadsky manazer pred zapasom za rozhodcami a hovori im: "chlapi, na to Slovensko, ktore hralo strasne s Madarskom a este horsie s Bieloruskom asi nemame, nemohli by ste nam nejako pomoct?" :roll: su dva typy fanusikov, ti podla ktorych za vsetko mozu rozhodcovia a ti druhi, ktori vidia, ze hrame hacko..

//
Calligen09 napísal: :!: Hmm... Pokiaľ sa nemýlim, tak všetky góly (CAN) padli v presilovkách však? Niečo na tom veru bude :!:
no bude na tom asi to, ze kanadania vedia vyuzit presilovky..
:roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Calligen09 napísal: :!: Hmm... Pokiaľ sa nemýlim, tak všetky góly (CAN) padli v presilovkách však? Niečo na tom veru bude :!:
5/6
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Calligen09 napísal:Naozaj... Vy, čo to pozeráte, musíte uznať, že rozhodcovia nesúdia spravodlivo. A fakt verím, že toto sa bude na IIHF riešiť... Najlepšie zápas dať kontumačne! :lol:

Lebo keď sme (v 1. tretine) boli 5 vs. 5 bola to fakt vyrovnaná partia. Potom prišli och 3 góly. Trošku nás nakopol ten náš... Ale keď nám opäť z ich presilovky dali gól(y), tak nás to už trochu položilo a je vidieť, že to nie je to, čo v 1. tretine.

:!: Hmm... Pokiaľ sa nemýlim, tak všetky góly (CAN) padli v presilovkách však? Niečo na tom veru bude :!:
"iba" 5 , ale nevadi, aj tak som hrdy na nasich hokejistov ! Som predsa Slovak !

//autoeditácia príspevku ( 28 Apr 2009, 22:04 )
toto hadam nieje mozne :(
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

dufam, ze dostanu aj 15, aby sa konecne uvedomili
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Brankar, obrana a utok, vsetko nula bodov. A tie utocne fauly ani nerozoberam, nehovoriac o oslabovkach a presilovkach.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

test napísal:Brankar, obrana a utok, vsetko nula bodov. A tie utocne fauly ani nerozoberam, nehovoriac o oslabovkach a presilovkach.
Takze v pohode je iba maser a timovy lekar?

//gol, hh sms sutaz v prdeli
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

strašné niečo príšerné, Halák nám nijako nepomohol a keď išiel Hossa sám na bránu a netrafil sa skoro som sa pošikal a už viem že nebude taký ako jeho brat :cry:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

rozhodca si licenciu asi vysulozil ale to je len asi jedna tretina neuspechu.ohromne sme sa zlepsili chyba nam kus stasia. Nase presilovky OMG .kanada nam proste ukazala ako sa hra hokej.teraz to ako bude aby sme postupili do stvrtfinale?
P.s.:kanada sa nikdy neuspokoji?7:2
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

konecne hossa gol bolo nacase dufam ze sa uz chyti a ktomu aj vyuzita presilovka parada
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

toto je ono toto je ono ! Krasne !
Napísať odpoveď