tak sa my to paci ja by som im fandil aj keby sme hrali c skupinu sice by som bol po vypadnuti trocha sklaný ale do dalsich ms by ma to presloFIKY napísal:5 miliónová krajina ktorá bola za posledné štyri roky 2x šiesta , raz ôsma , a trinásta najlepšia na svete hrá mizerne ?
Fakt potrebujete každý rok zlato na to aby ste im verili ?![]()
Ja teda nie , robia čo môžu a ešte to môžu pekne potiahnuť na týchto MS
MS 2009 v hokeji
Hossa tu vyzsie porovnaval so svedskom ktore bolo za posledne 4 roky stale medzi 4 najlepsimi a z toho ak ma pamet neklame 2 krat vo finale a raz uspesne.FIKY napísal:5 miliónová krajina ktorá bola za posledné štyri roky 2x šiesta , raz ôsma , a trinásta najlepšia na svete hrá mizerne ?
Takze s porovnanim so spickou je nasa hra naozaj mizerna. S porovnanim s madarmi je nasa hra dobra
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano hlavne s bieloruskom to bola bieda...
ja len porovnavam reakcie na vysledok nas s bielorusmi s ktorými sme prehrali minule a v 2005 kde bol nas allstar team kvoli vyluke sme ltt vyhrali 2:1 proste aj to bielorusko ide pomaly na uroven svajciarska....
porovnanie so svedmi to nebolo, len proste ukazka ze svedi idu tiez s jednym bodom proste taky je sport...cert nam bol ze sme hrali bajecne na OH ked sme prehrali vo stvrtfinale.....
ja len porovnavam reakcie na vysledok nas s bielorusmi s ktorými sme prehrali minule a v 2005 kde bol nas allstar team kvoli vyluke sme ltt vyhrali 2:1 proste aj to bielorusko ide pomaly na uroven svajciarska....
porovnanie so svedmi to nebolo, len proste ukazka ze svedi idu tiez s jednym bodom proste taky je sport...cert nam bol ze sme hrali bajecne na OH ked sme prehrali vo stvrtfinale.....
Mám fakt rád, priam milujem takýchto akože "realistov". Vykreslíte situáciu zle, nepriaznivo. A keď vyhráme, tak sa jeden druhému do riti pcháte "ja som to vedel, ja som to prepokladal...". Ako sa hovorí, po vojne je každý generál.
A ešte sa idete nazývať fanúšikmi?! Fanúšik je so svojim tímom aj v horších časoch a povzbudzuje aj vtedy. Nie iba vtedy, keď sa darí...
Akoby som mal pred očami jednu hlášku z pred roka mierená na Šuplera "Keď úspech v roku 2002 mal veľa otcov, tak nehľadajme teraz za neúspechom jedného muža".
Naši už konečne zrejme pochopili, že tisícky nahrávok nič neriešia a proti Kanade bolo vidieť omnoho jednoduchšiu, zato efektívnejšiu hru (keď to porovnáme s prvými dvoma zápasmi). Ak to ešte vylepšia, tak proti Fínom či Čechom šancu uhrať dobrý výsledok. A musia si uvedomiť, že aj tí Fíni, resp. Česi sú len ľudia. Tak isto ako oni. A hrať budú iba to, čo im my dovolíme. A tohto sa práve obávam.
A dúfam, že konečne bude v bránke Lašák!
BTW: Tento post nesmeruje na t0m4s3-a
A ešte sa idete nazývať fanúšikmi?! Fanúšik je so svojim tímom aj v horších časoch a povzbudzuje aj vtedy. Nie iba vtedy, keď sa darí...
Akoby som mal pred očami jednu hlášku z pred roka mierená na Šuplera "Keď úspech v roku 2002 mal veľa otcov, tak nehľadajme teraz za neúspechom jedného muža".
Naši už konečne zrejme pochopili, že tisícky nahrávok nič neriešia a proti Kanade bolo vidieť omnoho jednoduchšiu, zato efektívnejšiu hru (keď to porovnáme s prvými dvoma zápasmi). Ak to ešte vylepšia, tak proti Fínom či Čechom šancu uhrať dobrý výsledok. A musia si uvedomiť, že aj tí Fíni, resp. Česi sú len ľudia. Tak isto ako oni. A hrať budú iba to, čo im my dovolíme. A tohto sa práve obávam.
A dúfam, že konečne bude v bránke Lašák!
BTW: Tento post nesmeruje na t0m4s3-a
Ja by som to tak blede nevidel. Sledoval som posledny nas zapas s priatelkou a vravim, ze tomu nieco chyba a ona na to, ze srdce, odusevnenost. Takze to, ci patrime do priemeru alebo do spicky je iba o tom srdci a odusevnenosti, ktore v Petrohrade ci Goteborgu bolo obrovske. Proti Canade to nebolo zle, vysledok je problemom nedisciplinovanosti / nechcem kydat na rozhodcovt0m4s3 napísal:So stastim mozno porazime Norov, od Finov a Cechov cakam pridel. To je realny obraz Slovenskeho hokeja. Zabudnite na rok 2002, sme 7 rokov dalej a patrime medzi svetovy hokejovy priemer.
p.s.: Nasledujuci zapas Slovensko vs. Finsko , celkom sympaticky vykon od finov proti cechom
-
makaveli
King
sorry, ale toto je riadny bullshit..pato83 napísal:Takze to, ci patrime do priemeru alebo do spicky je iba o tom srdci a odusevnenosti
nie nasej zlej hry..? pozeral si aj druhu tretinu alebo si videl nejaky iny zapas svk - can ako ten co sa hral vcera..? ty si tam nevidel tie diery v obrane a slaby brankarsky vykon..? a samozrejme tie spomenute fouly.. a nase nevyuzite presilovky!!! s takouto hrou vela vody nenamutime aj s neviem akym srdcom a odusevnenostoupato83 napísal:Proti Canade to nebolo zle, vysledok je problemom nedisciplinovanosti / nechcem kydat na rozhodcov/, abnormalne casteho vylucovania a ukazkoveho vyuzitia tychto chyb, nie nasej zlej hry.
-
t0m4s3
Admin
Calligen > post na mna nesmerujes, ale karmu si nezabudol nasmerovat 
Ja sa nikomu pchat do riti nebudem. Ked vyhrame budem samozrejme rad, ale nastavme si zrkadlo - uz niekolko rokov sa na Slovensky hokej na medzinarodnej urovni neda pozerat. Minuly rok sme videli kde sme, tento rok sme aspon s odretymi usami presli do osemfinalovej skupiny, kde si osobne myslim vela vody nenamutime - snad aspon to jedno vitazstvo.
Ja sa nikomu pchat do riti nebudem. Ked vyhrame budem samozrejme rad, ale nastavme si zrkadlo - uz niekolko rokov sa na Slovensky hokej na medzinarodnej urovni neda pozerat. Minuly rok sme videli kde sme, tento rok sme aspon s odretymi usami presli do osemfinalovej skupiny, kde si osobne myslim vela vody nenamutime - snad aspon to jedno vitazstvo.
Hej, videl som ho poriadne. A to, co som napisal, plati. Ved sa len pozri na Svajciarov v 1998, ten rok postupili a 4. miesto. A nemyslim si, ze by si v ich vtedajsej zostave narazil na dake zvucnejsie alebo aspon beznemu fanusikovi zname meno. Tak o com to bolo, ak nie o nadseni a srdci hrat ten hokej?makaveli napísal:nie nasej zlej hry..? pozeral si aj druhu tretinu alebo si videl nejaky iny zapas svk - can ako ten co sa hral vcera..? ty si tam nevidel tie diery v obrane a slaby brankarsky vykon..? a samozrejme tie spomenute fouly.. a nase nevyuzite presilovky!!! s takouto hrou vela vody nenamutime aj s neviem akym srdcom a odusevnenostou
to t0m4s3: Az na ten minuly hrozny rocnik, su aspon konecne umiestnenia vcelku dobre. Hokej samotny vsak porovnavat nejdem, to by si bolo treba pozriet par zapasov z minulych rokov.
prave som ten zapas dopozeral zo zaznamu na stv3. neuveritelny obrat. svedov brutalne nastartoval hlavne gol v ich vlastnom oslabeni na 4:5. odvtedy mali hru prakticky pod svojou kontrolou s mnozstvom sanci. neskutocne nasadenie. amikom tie 2 body budu v osemfinale mozno velmi chybat.jason007x napísal:velmi krasny aj obrat Svedov proti USA, v 50.minute 2:5 a nakoniec 6:5pp...
GoSWE!
Jedna vec je byt fanusik a druha vec konstatovat a diskutovat o vykone.Calligen09 napísal:A ešte sa idete nazývať fanúšikmi?! Fanúšik je so svojim tímom aj v horších časoch a povzbudzuje aj vtedy. Nie iba vtedy, keď sa darí...
Ty si zas ista kategoria tzv "zaslepeny fanusik vitazstvom z MS". Po jednom vitazstve na MS ste hotovy a aj napriek mizernym vykonom budete tvrdit ze hrame dobre a patrime do svetovej spicky, pricom sa stale vyhovarate na smolu na rozhodcov na to ze tam niesu hraci z NHL a podobne blbosti.
Kali > Ja radšej na teba nebudem nič písať, lebo to by bolo na dlho.
Hmm a pokiaľ ma pamäť neklame, tak som sa nikde nezmienil, že medzi svetovú špičku patríme. Možno patríš k tým, čo nevedia dobre čítať
.
V posledných rokoch veru repre upadá. Hráčom sa nechce reprezentovať a to by pre nich mala byť česť! Hmm.. A fakt česť výnimkám (Bartečko, Nagy, Ružička). Na nich je vidno, že fakt chcú hrať a nie je im to jedno. Takýchto ochotných a dobrých hráčov by sme potrebovali viac.
No po tom, ako sme sa nakopli proti Kanade (herne), tak verím, že to naši ešte doladia, natrénujú koncovku a s Fínmi aj Čechmi máme možnosť brať body. S Nórskom to musí byť samozrejmosť.
Nič ešte nie je stratené. Zoberte si napr. Naši 20-ku tento rok. Postupovali z posledného miesta a nakoniec "vuala". Boli sme takmer vo finále. A to sme nemali žiadny "all-star" tím.
V posledných rokoch veru repre upadá. Hráčom sa nechce reprezentovať a to by pre nich mala byť česť! Hmm.. A fakt česť výnimkám (Bartečko, Nagy, Ružička). Na nich je vidno, že fakt chcú hrať a nie je im to jedno. Takýchto ochotných a dobrých hráčov by sme potrebovali viac.
No po tom, ako sme sa nakopli proti Kanade (herne), tak verím, že to naši ešte doladia, natrénujú koncovku a s Fínmi aj Čechmi máme možnosť brať body. S Nórskom to musí byť samozrejmosť.
Nič ešte nie je stratené. Zoberte si napr. Naši 20-ku tento rok. Postupovali z posledného miesta a nakoniec "vuala". Boli sme takmer vo finále. A to sme nemali žiadny "all-star" tím.
-
DanielDevil
Addict
-
DanielDevil
Addict
-
DanielDevil
Addict