MS 2009 v hokeji

O športe...
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

FIKY napísal:5 miliónová krajina ktorá bola za posledné štyri roky 2x šiesta , raz ôsma , a trinásta najlepšia na svete hrá mizerne ?
Fakt potrebujete každý rok zlato na to aby ste im verili ? :roll:
Ja teda nie , robia čo môžu a ešte to môžu pekne potiahnuť na týchto MS :wink:
tak sa my to paci ja by som im fandil aj keby sme hrali c skupinu sice by som bol po vypadnuti trocha sklaný ale do dalsich ms by ma to preslo
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

FIKY napísal:5 miliónová krajina ktorá bola za posledné štyri roky 2x šiesta , raz ôsma , a trinásta najlepšia na svete hrá mizerne ?
Hossa tu vyzsie porovnaval so svedskom ktore bolo za posledne 4 roky stale medzi 4 najlepsimi a z toho ak ma pamet neklame 2 krat vo finale a raz uspesne.

Takze s porovnanim so spickou je nasa hra naozaj mizerna. S porovnanim s madarmi je nasa hra dobra
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

ano hlavne s bieloruskom to bola bieda...
ja len porovnavam reakcie na vysledok nas s bielorusmi s ktorými sme prehrali minule a v 2005 kde bol nas allstar team kvoli vyluke sme ltt vyhrali 2:1 proste aj to bielorusko ide pomaly na uroven svajciarska....
porovnanie so svedmi to nebolo, len proste ukazka ze svedi idu tiez s jednym bodom proste taky je sport...cert nam bol ze sme hrali bajecne na OH ked sme prehrali vo stvrtfinale.....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

So stastim mozno porazime Norov, od Finov a Cechov cakam pridel. To je realny obraz Slovenskeho hokeja. Zabudnite na rok 2002, sme 7 rokov dalej a patrime medzi svetovy hokejovy priemer.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Mám fakt rád, priam milujem takýchto akože "realistov". Vykreslíte situáciu zle, nepriaznivo. A keď vyhráme, tak sa jeden druhému do riti pcháte "ja som to vedel, ja som to prepokladal...". Ako sa hovorí, po vojne je každý generál. :D

A ešte sa idete nazývať fanúšikmi?! Fanúšik je so svojim tímom aj v horších časoch a povzbudzuje aj vtedy. Nie iba vtedy, keď sa darí...

Akoby som mal pred očami jednu hlášku z pred roka mierená na Šuplera "Keď úspech v roku 2002 mal veľa otcov, tak nehľadajme teraz za neúspechom jedného muža".

Naši už konečne zrejme pochopili, že tisícky nahrávok nič neriešia a proti Kanade bolo vidieť omnoho jednoduchšiu, zato efektívnejšiu hru (keď to porovnáme s prvými dvoma zápasmi). Ak to ešte vylepšia, tak proti Fínom či Čechom šancu uhrať dobrý výsledok. A musia si uvedomiť, že aj tí Fíni, resp. Česi sú len ľudia. Tak isto ako oni. A hrať budú iba to, čo im my dovolíme. A tohto sa práve obávam. :roll:

A dúfam, že konečne bude v bránke Lašák!

BTW: Tento post nesmeruje na t0m4s3-a
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

t0m4s3 napísal:So stastim mozno porazime Norov, od Finov a Cechov cakam pridel. To je realny obraz Slovenskeho hokeja. Zabudnite na rok 2002, sme 7 rokov dalej a patrime medzi svetovy hokejovy priemer.
Ja by som to tak blede nevidel. Sledoval som posledny nas zapas s priatelkou a vravim, ze tomu nieco chyba a ona na to, ze srdce, odusevnenost. Takze to, ci patrime do priemeru alebo do spicky je iba o tom srdci a odusevnenosti, ktore v Petrohrade ci Goteborgu bolo obrovske. Proti Canade to nebolo zle, vysledok je problemom nedisciplinovanosti / nechcem kydat na rozhodcov :D /, abnormalne casteho vylucovania a ukazkoveho vyuzitia tychto chyb, nie nasej zlej hry. Takze ukazu dalsie zapasy, resp. ten nasledujuci. Takze verit, nech aj slepo, od coho su fanusikovia. :P

p.s.: Nasledujuci zapas Slovensko vs. Finsko , celkom sympaticky vykon od finov proti cechom :), co som pozeral.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

velmi krasny aj obrat Svedov proti USA, v 50.minute 2:5 a nakoniec 6:5pp...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

pato83 napísal:Takze to, ci patrime do priemeru alebo do spicky je iba o tom srdci a odusevnenosti
sorry, ale toto je riadny bullshit..
pato83 napísal:Proti Canade to nebolo zle, vysledok je problemom nedisciplinovanosti / nechcem kydat na rozhodcov :D /, abnormalne casteho vylucovania a ukazkoveho vyuzitia tychto chyb, nie nasej zlej hry.
nie nasej zlej hry..? pozeral si aj druhu tretinu alebo si videl nejaky iny zapas svk - can ako ten co sa hral vcera..? ty si tam nevidel tie diery v obrane a slaby brankarsky vykon..? a samozrejme tie spomenute fouly.. a nase nevyuzite presilovky!!! s takouto hrou vela vody nenamutime aj s neviem akym srdcom a odusevnenostou
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Calligen > post na mna nesmerujes, ale karmu si nezabudol nasmerovat :D
Ja sa nikomu pchat do riti nebudem. Ked vyhrame budem samozrejme rad, ale nastavme si zrkadlo - uz niekolko rokov sa na Slovensky hokej na medzinarodnej urovni neda pozerat. Minuly rok sme videli kde sme, tento rok sme aspon s odretymi usami presli do osemfinalovej skupiny, kde si osobne myslim vela vody nenamutime - snad aspon to jedno vitazstvo.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

makaveli napísal:nie nasej zlej hry..? pozeral si aj druhu tretinu alebo si videl nejaky iny zapas svk - can ako ten co sa hral vcera..? ty si tam nevidel tie diery v obrane a slaby brankarsky vykon..? a samozrejme tie spomenute fouly.. a nase nevyuzite presilovky!!! s takouto hrou vela vody nenamutime aj s neviem akym srdcom a odusevnenostou
Hej, videl som ho poriadne. A to, co som napisal, plati. Ved sa len pozri na Svajciarov v 1998, ten rok postupili a 4. miesto. A nemyslim si, ze by si v ich vtedajsej zostave narazil na dake zvucnejsie alebo aspon beznemu fanusikovi zname meno. Tak o com to bolo, ak nie o nadseni a srdci hrat ten hokej?

to t0m4s3: Az na ten minuly hrozny rocnik, su aspon konecne umiestnenia vcelku dobre. Hokej samotny vsak porovnavat nejdem, to by si bolo treba pozriet par zapasov z minulych rokov.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

jason007x napísal:velmi krasny aj obrat Svedov proti USA, v 50.minute 2:5 a nakoniec 6:5pp...
prave som ten zapas dopozeral zo zaznamu na stv3. neuveritelny obrat. svedov brutalne nastartoval hlavne gol v ich vlastnom oslabeni na 4:5. odvtedy mali hru prakticky pod svojou kontrolou s mnozstvom sanci. neskutocne nasadenie. amikom tie 2 body budu v osemfinale mozno velmi chybat.

GoSWE!
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Calligen09 napísal:A ešte sa idete nazývať fanúšikmi?! Fanúšik je so svojim tímom aj v horších časoch a povzbudzuje aj vtedy. Nie iba vtedy, keď sa darí...
Jedna vec je byt fanusik a druha vec konstatovat a diskutovat o vykone.

Ty si zas ista kategoria tzv "zaslepeny fanusik vitazstvom z MS". Po jednom vitazstve na MS ste hotovy a aj napriek mizernym vykonom budete tvrdit ze hrame dobre a patrime do svetovej spicky, pricom sa stale vyhovarate na smolu na rozhodcov na to ze tam niesu hraci z NHL a podobne blbosti.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Kedy hrajú najbližšie Slováci? a proti komu?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

lacijawa napísal:Kedy hrajú najbližšie Slováci? a proti komu?
Zajtra (20:15 hod.) proti Finom, pozajtra (16:15 hod.) proti Cechom.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Kali > Ja radšej na teba nebudem nič písať, lebo to by bolo na dlho. :) Hmm a pokiaľ ma pamäť neklame, tak som sa nikde nezmienil, že medzi svetovú špičku patríme. Možno patríš k tým, čo nevedia dobre čítať :lol: .

V posledných rokoch veru repre upadá. Hráčom sa nechce reprezentovať a to by pre nich mala byť česť! Hmm.. A fakt česť výnimkám (Bartečko, Nagy, Ružička). Na nich je vidno, že fakt chcú hrať a nie je im to jedno. Takýchto ochotných a dobrých hráčov by sme potrebovali viac.

No po tom, ako sme sa nakopli proti Kanade (herne), tak verím, že to naši ešte doladia, natrénujú koncovku a s Fínmi aj Čechmi máme možnosť brať body. S Nórskom to musí byť samozrejmosť. :)

Nič ešte nie je stratené. Zoberte si napr. Naši 20-ku tento rok. Postupovali z posledného miesta a nakoniec "vuala". Boli sme takmer vo finále. A to sme nemali žiadny "all-star" tím.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Tak za necelu hodinku treba zacat drzat palce Norom s Bielorusmi, ich vyhra by nam vyrazne pomohla :P
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

DanielDevil napísal:Tak za necelu hodinku treba zacat drzat palce Norom s Bielorusmi, ich vyhra by nam vyrazne pomohla :P
Čím? :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ved keby Nori vyhrali a Bielorusi by nebodovali ani s Cechmi a Finmi co je dost mozne, tak nam by stacilo vyhrat nad Normi ak sa nemylim...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale to je dosť nepravdepodobné...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nikdy nevies, s Madarmi by som tiez nepovedal ze sa budu 55 minut trapit...stat sa moze hocico :wink:
Napísať odpoveď