8,9, GTX2xx-=wolf=- napísal:mozem taku jednu otazku k tomu physX? ktore rady nVidii to podporuju 8,9? alebo len 9800 a tie novsie? hladam nieco o tom na stranka nV ale ani vo FAQ physX to neni
Cryostasis
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
James13579
Star
-
BinaryDefend
Novice
Re: problem
No presne takyto isty problem mam aj ja. Je to velice zaujimave, pretoze cca vzdy presne po 4 minutach a 47 sekundach, mi vypne monitor do stand-by rezimu, ale na pozadi vsetko bezi, hra, zvuky, dokonca aj winamp...proste comp nezamrzne. Robi mi to len pri tejto hre. Mam C2D [email protected] - AC Freezer 7PRO, Asus P5B Deluxe, 2GB Ram, Asus HD 4850 512MB, 640GB WD HDD a zdroj Seasonic S12-II 500W. Teploty su absolutne v poriadku, pri inych hrach vsetko fici bez najmensich problemov. Catalysty som skusal davat aj starsie, momentalne mam 9.4, stale to nejde. Jedine, ze by hra oproti nvidiam, nutila kartu zrat o tolko viac energie, ze nestaci nepajacia vetva PCI-e. Ale to je asi blbost:D Proste vypada to tak, ze po tych 4 min 47sec, sa resetnu totalne drivre a vypne monitor. Inak si to vysvetlit neviem. kable ma tiez vsade v poriadku:DJofiel napísal:Mam taky problem, ze po chvili hrania sa mi vypne monitor a sekne PC, musim dat tvrdy reset. Skusal som uz aj detail na minimum ale stale to robi a to mam ATI Radeon ASUS EAH4850 512MB TOP HTDI PCX, mam Vistu 64bit Ultimate, neviete v com moze byt problem?...uz si neviem rady
Kto vie poradit???PLS
EDIT: VYRIESENE
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cryostasis
Ja som tuto hru objavil len nedavno a za par vecerov dohral. Spociatku posobila velmi amatersky - ziadne detaily ani efekty, len hole steny ponorky... ale tak vydrzal som a stalo to za to. Hra vsak mala viac technickych veci, ktore by sa hodilo dopilovat: ako napr. viacjazycnost priamo v hre (a nie, ze som musel sam tam nahadzovat anglictinu, aby som sa vobec vyznal v menu), sirokouhle rozlisenie sposobilo natiahnutie obrazu (1680x1050), potom sa zle mierilo strelnymi zbranami (ale aj na to sa da zvyknut).
Zopar krat som musel pouzit walkthrough, aby som vedel, ako mam dalej pokracovat. Boss-fight uplne na konci bol pre mna nejasny a asi by som na to, co mam robit, tak skoro neprisiel. Ale zvladol som to a celkom sa to dalo. Cital som v recenziach na nete, ze tato hra je velmi zle optimalizovana a posekava aj na slusnejsom hardveri, a je to pravda.
A dojalo ma to rozpravanie "bábušky z mrázika"
Zopar krat som musel pouzit walkthrough, aby som vedel, ako mam dalej pokracovat. Boss-fight uplne na konci bol pre mna nejasny a asi by som na to, co mam robit, tak skoro neprisiel. Ale zvladol som to a celkom sa to dalo. Cital som v recenziach na nete, ze tato hra je velmi zle optimalizovana a posekava aj na slusnejsom hardveri, a je to pravda.
A dojalo ma to rozpravanie "bábušky z mrázika"