Po slavnom japonskom gole asi 2.najvacsi trapas na MS - slovensky hrac nalozil po zinkasovanom gole hokejkou svojmu brankarovi.radek21 napísal:Surový si vybil zlosť na Halákovi [VIDEO]
MS 2009 v hokeji
oni vedia ze si nemozu dovolit hrat otvorenu hru s takymi silnymi supermi ako je finsko. a ked si to tak vezmes tak dokazali svojou taktikou postupit az do toho stvrtfinale. to ze ta taktika ma zaklad v dobrom braneni mne osobne nevadi. Keby nasi dokazali aspon trochu branit ako bielorusi urcite by sme nedostali od cechov za dve tretiny osem golov.Pilifo napísal:No neviem, či si Bielorusi zaslúžili postup do štvrťfinále. Povedal by som, že ani naši si ho nezaslúžia, ale Bielorusi svojou totálnou obrannou betonárskou hrou ešte 2 - krát menej. Však tí nehrajú hokej, ale iba čakajú medzi červenou a svojou modrou, všetko vyhadzujú, sem - tam idú do protiútoku, dajú 1 šťastný gól v každom zápase a potom už iba betónujú, čo sa dá. To bolo vidieť aj na konci zápasu a aj v ich poslednej presilovke. Som z nich znechutený a dúfam, že im Rusi dajú aspoň desinu![]()
To už by som postup doprial skôr Dánom alebo Nórom ako Bielorusom, tí by určite predviedli krajší a útočnejší hokej
-
twardykamen
Medium Professional
som rad ze nejdeme do 1/4 finale ved naco aj?po tomto sampionate by si mal aj trener uvedomit ci je na mieste brat stale za kazdu cenu hracov z nhl alebo khl...velka vacsina z nich nic neukazala a aj mikus uz bol v 1. lajne ...
najviac mi je luto hracov ktori aj mali snahu a teraz sa to na nich zosype(lasak,Halak,Bartecko,Handzus)..ta zlost fanusikov a same odsudzovanie a pod. A potom sa cudujme preco nechcu ist reprezentovat...ved len tu citam vase prisepevky a je toho dost..posielat nas hned do Becka. nebyt dnesnej supervysokej prehry MS by som nehodnotil zle..by som si povedal len: tak snazili sa, neslo to...Ajtak ich neodsudzujem..
najviac mi je luto hracov ktori aj mali snahu a teraz sa to na nich zosype(lasak,Halak,Bartecko,Handzus)..ta zlost fanusikov a same odsudzovanie a pod. A potom sa cudujme preco nechcu ist reprezentovat...ved len tu citam vase prisepevky a je toho dost..posielat nas hned do Becka. nebyt dnesnej supervysokej prehry MS by som nehodnotil zle..by som si povedal len: tak snazili sa, neslo to...Ajtak ich neodsudzujem..
Ja som nenapísal, že to nie je dobrý brankár, ale jednoducho to nie je možné, aby v dôležitých zápasoch pustil z vyše 40 striel jednubegbeee napísal:Mezin má šťastie už niekoľko šampionátov. Nebolo by to vhodnejšie nazývať schopnosťami a talentom?
Vsade vo svete, ci je to tenis, futbal sa rovnako spravaju fanusikovia, tiez odidu pri debakli z tribun ci sa dozaduju vratenie penazitwardykamen napísal:som rad ze nejdeme do 1/4 finale ved naco aj?po tomto sampionate by si mal aj trener uvedomit ci je na mieste brat stale za kazdu cenu hracov z nhl alebo khl...velka vacsina z nich nic neukazala a aj mikus uz bol v 1. lajne ...
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
OMG by ma zaujimalo kto vymyslel henten nazov vobec.... sak ho netrafil umyselne, netrafil sa do tycky... je to mozno komicke (pre mna nie), ale komickejsie mi pride spojenie NALOZIL BRANKAROVI...pryja napísal:Po slavnom japonskom gole asi 2.najvacsi trapas na MS - slovensky hrac nalozil po zinkasovanom gole hokejkou svojmu brankarovi.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ked teda nepocitas dnesnu latu, tak okrem zapasu s Finskom sme v ktorom zapase hrali dobre?twardykamen napísal:som rad ze nejdeme do 1/4 finale ved naco aj?po tomto sampionate by si mal aj trener uvedomit ci je na mieste brat stale za kazdu cenu hracov z nhl alebo khl...velka vacsina z nich nic neukazala a aj mikus uz bol v 1. lajne ...
Uplný súhlas s t0m4s3.t0m4s3 napísal:Ked teda nepocitas dnesnu latu, tak okrem zapasu s Finskom sme v ktorom zapase hrali dobre?
Viac než výsledky (však stane sa) mrzí absolútne tragická hra nášho mužstva s výnimkou pár jednotlivcov (napr. na Hossovi bolo strašne vidieť ako veľmi chce...) a to dokonca v každom zápase.
Valábik je otrasný - možno mu v NHL podobné zákroky prechádzajú a bitky majú radi, ale tu sa nepobije a akurát sa nechá vylučovať.
To intermezzo Halák/Surový bolo skvelým vyjadrením situácie na ľade. Našich dovolím si tvrdiť oboch skvelých brankárov nebili Česi, ale vlastná obrana...By som sa nečudoval, keby Halák potom odišiel z ľadu. Ale kto by tam išiel potom už neviem, možno Filce, ten robil tuším trénera brankárov.
Nuz musim sa vyjadrit aj ja...
Nasim hokejistom som vzdy fandil, ale teraz si uprimne myslim, ze nas tim by mal ist do Bcka na akusi ozdravnu kuru, aby sa znova sformoval dobry tim, ktory bude moct v Acku vyhravat bez problemov.
Tlacit nasich do Acka mi v sucasnosti pripada tak, ako ked rodic presadzuje svoje dieta, ktore vobec nevie spievat, do spevackej sutaze, kde si potom utrzi akurat poriadny kus hanby.
Rad by som u veducich ludi nasho hokeja videl nejake zamyslenie a preorganizovanie toho vsetkeho, pretoze takto to dalej nemoze ist.
Dufam, ze sa pozviechaju a uz na buduci rok sa rozbehnu bez toho, aby museli do Bcka, aj ked to by bola aspon taka poriadna facka na prebratie.
Nasim hokejistom som vzdy fandil, ale teraz si uprimne myslim, ze nas tim by mal ist do Bcka na akusi ozdravnu kuru, aby sa znova sformoval dobry tim, ktory bude moct v Acku vyhravat bez problemov.
Tlacit nasich do Acka mi v sucasnosti pripada tak, ako ked rodic presadzuje svoje dieta, ktore vobec nevie spievat, do spevackej sutaze, kde si potom utrzi akurat poriadny kus hanby.
Rad by som u veducich ludi nasho hokeja videl nejake zamyslenie a preorganizovanie toho vsetkeho, pretoze takto to dalej nemoze ist.
Dufam, ze sa pozviechaju a uz na buduci rok sa rozbehnu bez toho, aby museli do Bcka, aj ked to by bola aspon taka poriadna facka na prebratie.
tak vcera som prvy krat vypol tv ked som pozeral ten zapas z pepilmi proste otras moja starka by lepsie hrala ako oni neviem ale tak nam treba ze nepostupujme lebo sme si to nezaslzili za take vykoni az na jeden proti finsku sme ani nehrali samozrejme par hracov by sa naslo (lasak, halak, sekera) ale to je vsetko som zvedavi na buduci rok ked bude olympiada a MS hadam sa nieco podari
1) Slovaci zdaleka nepatria do Becka, ale ani do top 8 nie. Povedal by som, ze umiestnenie tohoto celku na 9.-12. miesto je akurat.
2) Na olympiadu sa prerusi NHL a pravdepodobne tam pojde vacsina hracov, tak ako minule.
3) Som zvedavy ako tento vykon "otrasie" stolickou nasich funkcionarov. Nie je normalne aby sme sa za 2 roky zmenili z krajiny co ide na MS pre medaily zmenili na krajinu co je rada, ked sa dostane do stvrtfinale.
2) Na olympiadu sa prerusi NHL a pravdepodobne tam pojde vacsina hracov, tak ako minule.
3) Som zvedavy ako tento vykon "otrasie" stolickou nasich funkcionarov. Nie je normalne aby sme sa za 2 roky zmenili z krajiny co ide na MS pre medaily zmenili na krajinu co je rada, ked sa dostane do stvrtfinale.