MS 2009 v hokeji

O športe...
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shwollo »

SpermoS napísal:Asi trocha OT ale predsa
Prečo sa počas MS NHL nezastaví ? veď každý hráč by mal ísť za svoju vlasť hrať, a všetci tí čo vyberajú talenty do NHL by sledovali ako hrajú na MS atď.
Je jasné, že NHL ich živí, ale predsa za vlasť by sa patrilo
amíci.... tí sa starajú len o seba a o ich NHL. nejkaké MS ich vôbec nzaujíma. Stavím sa, že keby si sa spýtal nejakého amíka čo je MS tak ti nebude vedie opovedať.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Údajne sa MS v hokeji v USA ani nevysiela. Čo je na tom pravdy vám nezaručím.. :D

Naši by mohli spraviť husársky kúsok. Dať na MS celý zohratý tím z extraligy, (napr. majstra) tak ako to robievala Kanada v 70. rokoch.
Vždy lepšie, ako zmes priemerných hráčov zozbieraných z rôznych líg a tímov..
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

Frikso napísal:Údajne sa MS v hokeji v USA ani nevysiela. Čo je na tom pravdy vám nezaručím.. :D

Naši by mohli spraviť husársky kúsok. Dať na MS celý zohratý tím z extraligy, (napr. majstra) tak ako to robievala Kanada v 70. rokoch.
prosim ta ved zase 90 percent timov NHL je v USA a zase USA nema az takich dobrych hracov ako si to len oni myslia
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Frikso napísal:Údajne sa MS v hokeji v USA ani nevysiela. Čo je na tom pravdy vám nezaručím.. :D

to by som nebol proti
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Gajdy napísal:prosim ta ved zase 90 percent timov NHL je v USA a zase USA nema az takich dobrych hracov ako si to len oni myslia
O tomto si dovolím pochybovať. Keby zložili to najlepšie, čo majú, tak by patrili možno medzi 4 najlepšie tímy sveta.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

U mňa je rebríček jednoznačný:
1. Kanada 2. Rusko 3. Švédi 4. USA 5. Česko 6. Fínsko 7. Slovensko
Pri tom najlepšom, čo krajiny môžu postaviť.
S tým že 3.-5. miesto sa mení podľa formy, 6. sú stabilne Fíni a 7. sa strieda stále, ale v globále by sme tam mali byť my.
Frikso
Darca
Darca

Gajdy napísal:prosim ta ved zase 90 percent timov NHL je v USA a zase USA nema az takich dobrych hracov ako si to len oni myslia
Citoval si ma, no nerozumiem, ako to s mojim prispevkom súviselo :)

Inak budúci rok je ZOH? Nejako to letí, nie? :shock: Veď teraz nedavno bola v Turíne..

//Tomasito: Ja som bol stale v tom, že posledne ZOH boli teraz nedavno že ešte kopa času do ďalších. :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Frikso napísal:Inak budúci rok je ZOH?
To si nevedel? Vancouver (2010).

PS: ZOH sa konaju kazde 4 roky.

//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 12:35 )
http://www.vancouver2010.com/
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Myslíte že prídu ku nám hráči aj z NHL ?
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

redliner napísal:Myslíte že prídu ku nám hráči aj z NHL ?
ja si myslim ze hej.....ved niekto nas musi podrzat :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Aby nedochadzalo k OT/miesaniu tem, pre diskusiu o ZOH Vancouver 2010 vyuzite temu s rovnomennym nazvom: http://www.hojko.com/zoh-vancouver-2010-t118398.html
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

GothaR napísal:SpermoS: to iste vadi aj mne...teraz je to totiz aj o tom, ktorej krajine vypadne najviac hracov z NHL, ved aj my sme boli majstri ked sme mali najviac hracov z NHL a prepadame prave vtedy, ked ich mame malo.
Tak tak, síce nie som žiadny pro analitik, našu ligu nesledujem ale na MS sa veľmi teším..
Podľa mňa, zato, že sú všetci naši ppc hráči v NHL vďačia práve super výkonu na MS, odrazili sa...ale vrátiť sa im nejako nechce, veď čo ked sa náhodou zrania atď ok beriem, veľa som počul aj o tom, že pokiaľ Peter Štastný nám zháňal hráčov bolo všetko ok, keď sa pohádal s vedením, tak nejako už nechodili, neviem presne ako to je/bolo...
Ako hovoríš tí hráči čo sú v NHL dobrý sa vrátiť nemôžu, lebo stále hrajú Stanley Cup, to je také hlúpe...Ak chcem hrať na MS nesmiem hrať dobre v NHL...proste zastaviť na určitú dobu, a bola by to pecka...každý team by mal to svoje nay, to by boli zápasi
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

majstrovstvam chyba prestiz lebo sa konaju kazdy rok...k zapasu s cechmi radsej nic nepisem, lebo by skolabovala cenzura :lol: ale niektore goly dali cesi so stastim..ale to nie je dovod, ked v 35. minute zapasu je pomer striel 27:2 tak nieco je zle
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak, tak... Bolo by vyskúšať dvojročný model.
Alebo aj štvoročný pekne to nakombinovať. 1. rok MS 2. rok WC 3. rok OH 4. rok nič :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ježiš Mária.. Hokejportal sa stal zrazu mojím obľúbeným webom, toľko kritiky na jednom mieste.. 8)

http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/20635
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Innocence napísal:Ježiš Mária.. Hokejportal sa stal zrazu mojím obľúbeným webom, toľko kritiky na jednom mieste.. 8)

http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/20635
myslím si, že za pomaly už dlhodobý neúspech slovenskej repre môžu hráči z nhl resp. hráči, ktorím sa nechce reprezentovať- tých by sme mali kritizovať a nie tých, ktorí "bojujú" ale aspoň prišli zabojovať a pokúsiť sa o niečo ale Pálffy,Gáborík,Zedník,Demitra- títo hráči dlhodobo nejavia záujem o reprezentáciu - mali sme aj smolu, že sa zranil Stumpel ale aj tak by nám to nepomohlo pozrime sa na Kovaľčuka,Jágra,Eliáša,Heatleyho,..... to sú iné hviezdy ako tie naše z nhl a chodia pravidelne na MS ak im to situácia v nhl dovolí a vidno to aj na ich úspechoch- môj názor

zoberme si čechov- tú prehru by som nepreceňoval, mali o 2 triedy lepší tím a perfektne využili našu únavu keďže ako som čítal rozhovory s čechmi ich taktika bola jasná a síce vyletieť na nás hneď o začiatku s vedomím, že po ťažkom zápase s Fínmi nebudeme mať síl na odpor a vyšlo im to dokonale- bohužiaľ :( :(

ale je až zarážajúce, že naposledy sme hrali v semifinále MS v Prahe 2004 to už je 5 rokov a posledné 2 roky ani v prvej osmičke - s tým už treba niečo robiť inak hokej pomaly ale isto stratí prívlastok šport č.1 na slovensku
Frikso
Darca
Darca

Dôvodov, prečo nemajú legionari chuť reprezentovať som počul viacero
-Rozhádané vedenie SZĽH
-Vek - mnohí už majú rodiny a chcú si na jar trocha oddýchnuť
-Peniaze - Hráči sa nechcú zraniť na MS a príjsť tak o formu a zárobok z NHL
-Chybajúca motivácia - tí čo už majú doma zlato, prípadne všetky 3 medjale už nemajú takú motiváciu hrať
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Frikso napísal:Dôvodov, prečo nemajú legionari chuť reprezentovať som počul viacero
-Rozhádané vedenie SZĽH
-Vek - mnohí už majú rodiny a chcú si na jar trocha oddýchnuť
-Peniaze - Hráči sa nechcú zraniť na MS a príjsť tak o formu a zárobok z NHL
-Chybajúca motivácia - tí čo už majú doma zlato, prípadne všetky 3 medjale už nemajú takú motiváciu hrať
Frikso - viacmejej súhlasím. K prvému bodu snáď netreba komentár, kauza Široký vs. Šťastný - v SZĽH je však ďalší mínus, a to neschopnosť práce s mládežou. Teraz sa budeme opäť alibisticky hrať na to, akú máme mládež, lebo na začiatku roka bola '20 v semifinále MS.. Inak žiaden výsledok. A naštvalo ma aj to, že Tatár nedostal šancu v repre, mohol nazbierať skúsenosti, určite by zahral viac ako nejaký Bicek..

Druhý bod - vek a oddych. Dobre, ale chlapcov by hádam nezabili dva týždne na šampionáte? Toto sa mi na nich nepáči, rovnako ako striedania na šampionáte, čo teraz prebieha.. formácia je na ľade 40 sekúnd, je šanca ísť dopredu a blbec vyhodí puk a beži striedať, že je na ľade dlho a je unavený.. Taký hokejista by mal zahrať minimále 2 minúty! Inak nemá čo robiť v reprezentácii!

Tretí bod - Peniaze. Na jednej strane nechcú prísť na MS hráči - tak je to prezentované verejnosti, na druhej strane ich nepúštajú kluby, hráči predsa berú miliónové platy, tak nech z nich tímy niečo majú.. K tomuto sa staviam negatívne, keď chce ísť hráč reprezentovať, nech ide. A do zmluvy pridať klauzulu, že v prípade zranenia na stretnutí mimo NHL bude poberať neviem aké, nízke percento platu.

Štvrtý bod - Chýbajúca motivácia. Taký polovičný súhlas.. Niektorí, ako napr. Janko Lašák, sú srdciari a za repre stále zabojujú, aj keď majú 3 medaily.. Na druhej strane ale ak sa pozriem na výkony chlapcov na týchto MS, neviem čo ich ženie dopredu, nie je tam vôbec myšlienka a srdce. Na jednom portáli som čítal, že toto je dôvod nepríchodu Žiga - nie, nesúhlasím! Žigo má medaily, avšak ten si už pre reprezentáciu odrobil to, čo mal. Má ženu a deti, nech sa im venuje, nepotrebuje sa zviditeľnovať, hrá už len pre zábavu a pomáha rodnému mestu.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

viditelne chybalo srdce a napad v utoku ved nie je mozne aby sme my nevedeli dat gol skoda ze tam nebol Tatar ma skveli cit na prihravku a gol, prosto chybal nam daki kanonier co by dokazal trafit branu a obranca ktory by dokazal strelit od modrej no ti obrancovia tam aj boli ale nic z toho
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Gajdy napísal:viditelne chybalo srdce a napad v utoku ved nie je mozne aby sme my nevedeli dat gol skoda ze tam nebol Tatar ma skveli cit na prihravku a gol, prosto chybal nam daki kanonier co by dokazal trafit branu a obranca ktory by dokazal strelit od modrej no ti obrancovia tam aj boli ale nic z toho
nevedeli dat gol? to chces od nich vela, ved s ceskom ledva vystrelili na ich branu :D
Napísať odpoveď