keď vravíš na každom HDD, tak to myslíš na každom doslova HDD či len partícii ? aa a a to hneď po nainštalovaní či stihneš nahodiť ešte aj drivere alebo niečo ? skúšal si aj zmeniť CD od OS ? že či nemáš blbo prepálený ak máš prepálený
ono sa to vlastne nedostane ku bootovaniu, da mi ponuku moznosti v akom rezime sa ma spustit (nudzovy rezim, posledna znama konfiguracia, etc.), ked nieco vyberiem, okamzite sa mi resetne masina
no ale to len tak z ničoho nič začalo ? či to hneď po preinštalovaní OS ? alebo si stihol niečo nainštalovať nejaké ovládače a až potom to padlo do takéhoto stavu ? a ešte objasni ako si myslel to s tým HDD teda, že či si skúšal nainštalovať OS na iný disk a tam to robí tiež či si skúšal len iný oddiel a tam to robí tiež či ako ... ?
ja by som skúsil ešte vybrať ramky ak máš viac a nechať iba jednu-postupne ich medzi sebou meniť ak sa problém nezrieši, zatiaľ ma nič iné nenapadá tak sa idem an to vyspať
jjop aj tak sa dá riešiť .. napíš názov dosky, pozrieme na nete či majú problémy aj iní prípadne či výrobca to nezaregistroval a nevydal nejakú novú verziu BIOSu čo to fixuje