mam taku chybu ,ze ked dosiel mi offik acount... no tak si idem zasa zahrat free na 2.4.3 ale ked nainstaloval som odznova wow aj TBC dam launcher ze idem tahat patche ale zrazu mi to furt hadze len instalaciu wotlk nahodia sa mi do wowka 2 nove subory a zasa to instaluje len wotlk prosim help
kostak napísal:mam taku chybu ,ze ked dosiel mi offik acount... no tak si idem zasa zahrat free na 2.4.3 ale ked nainstaloval som odznova wow aj TBC dam launcher ze idem tahat patche ale zrazu mi to furt hadze len instalaciu wotlk nahodia sa mi do wowka 2 nove subory a zasa to instaluje len wotlk prosim help
Launcher neťahá už TBC patche ( to je dosť pochopiťeľné ) , patche si samostatne doťahaj z netu , ujo google ti rád poradí .
// A potom keď sa ti to podarí a dostaneš sa na verziu ako chceš nespúšťaj wow cez launcher ( lebo ani nebudeš vedieť ako ti to samé stiahne WOTLK ) , ale cez WOW.exe
ale za rogue se pomali expi jeden mob za druhym a ne warrior si na seba nataha 5mobu a da je v pohode ale za rogue sa ti to len velmi malo krat podari mohli by ste mi poradit niake taktiky ako najlepsie expit a najrychlejsie
Nz, expi za koho ťa to viac baví , imho to je rýchlejšie za rogunu , pri expení si spravíš len poisony a máš, za wara by si sa mal zas učiť stance , no ale keď potrebuješ čo najrýchlejšie expiť tak tieto veci sprav na 80tke , tak isto profesie nie pri expení ale až potom , rob questy hlavne ( a nie zelené ) buď vždy v oblasti kde sú levely ako ty alebo vyššie ( nie že budeš 15ka ešte v Durotare zabíjať raptorov )
dik a mam chodit v oblastiach dungeony alebo mam len expit ? dik za tu radu ze profese az potom tak idem za rogunu no a mam chodit grupy ci mam sam ? este sa stale rozhodujem za koho ci za palacha alebo rogua musim si urobit rozratavacku asi
Nemate niekto nejaky slušný free server s podporou wotlk?? Aspoň 700+ ludi... za tyžden maturujem a rozmyšľam že po mature začnem zase hravať... pls hodte ak niekto viete o niečom fajnom Diiikiii
Potrebujem pomocť mam vlastni hamachi wow server cez mangos a mam dve otazky ako zvyšiť rate a ako meniť alebo vytvarať questy,prišery atd... na stale rozmyslam že keď do toho nieak padnem skusim hosting ale to už napotom