Dobrý deň. Mám notebook a taký problém že keď hrám nejakú hru napríklad GTA San Andreas a pozerám sa na mesto tak mi začne sekať hra ale keď sa pozriem do zeme alebo niekde do múru tak mi hra vôbec neseká deje sa to aj pri iných hrách. Rád by som ocenil nejaké rady čím to môže byť spôsobené a ako by sa to dalo vyriešiť. Ďakujem.
Je to book HP 530 a robý to pri tych napr GTA SA Star Wars Battlefront II a šte pri hrách kde sú nejaké lesklé veci napr. NFS tam ked mám dáke naleštené auto tak to seká a grafika ja Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile, Driver Version: 7.14.10.1322
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 21:29 )
kire55 napísal:tak tak...bud slaby book na nove hry alebo chybaju nove ovladace
Ak sú to tie ovládače tak kde by sa dalí stiahnuť nové ?
adox napísal:Je to book HP 530 a robý to pri tych napr GTA SA Star Wars Battlefront II a šte pri hrách kde sú nejaké lesklé veci napr. NFS tam ked mám dáke naleštené auto tak to seká a grafika ja Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile, Driver Version: 7.14.10.1322
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 21:29 )
Ak sú to tie ovládače tak kde by sa dalí stiahnuť nové ?
32 bitový os môže byť xp aj vista, s tým že vista na svoj plynulý chod vyžaduje aspoň 1 gb RAM. pripočítaj k tomu hru a pod. na xp stačí pár mb RAM. nenapísal si aký 32 bit.os máš....potom napr. ja mám grafu 256 mb a je v podstate výkonejšia ako bratova 512 megová grafa..napr....takže aký os to máš?