Windows 7 už budúci rok!?

Informácie o software, ankety...
Exxon
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

podla toho, co od toho cakas?
ak ta nic neviaze k tomu co pouzivas teraz, tak nevidim prekazku... zatial som nenasiel problem v jeho fungovani, je to pekne a rychle... vyskusas si ako to funguje a az to bude naozaj vydane a bude sa distribuovat, vacsina ludi na to bude "kukat a nevediet" a ty uz budes zorientovany a budes vediet co a ako... takze tak.

ja ho mam preto, lebo mi pride funkcnejsi ako bolo XPcko, navigacia je prehladna a rychla a nemozem si vynachvalit task bar.

ale este raz, ak mas programy, ktore nutne potrebujes do prace, alebo skoly, tak nieje zarucene ze ti budu fungovat a radsej pockaj, az budu mat oficialnu podporu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

21rOBO21.. podľa ohlasov množstva užívateľov sa oplatí.. zatiaľ pre istotu ako druhý operačný systém. Všetko treba vyskúšať a ak všetko potrebné bude fungovať, môžeš ho následne použiť aj ako jediný OS (ja by som však minimálne do príchodu finálnej verzie mal v zálohe iný OS.. pre istotu)

Včera som si stiahol ercéčko, avšak som zistil, že mám pošahanú dvd mechaniku. Idem dnes kúpiť novú a ak všetko dobre pôjde, hneď ho skúsim inštalnúť.

:)
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

presne tak, sice fungujem na 7ke, ale stale mam na druhej particii XPcko, len pre istotu...
napriklad na bete som nerozchodil DC++ a Quake live, lebo som tam mal nejaky pofiderny firewall.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

aha inak Exxon dakujem že si mi to milo rozpísal

a inak kedy bude finálna verzia ? ?
brm
Darca
Darca

Myslím, že zatiaľ nie je stanovený pevný termín, malo by to byť niekedy koncom roka, zatiaľ nepotvrdený termín je 23. október..

//autoeditácia príspevku ( 07 May 2009, 11:52 )
Včera som nahodil RC 64bit.. môj prvý dojem.. Windows 7 = Windows Vista s inou farebnou schémou.. + pár zaujímavých vychytávok naviac. Vzhľadom na moju spokojnosť s Vistou môžem očakávať spokojnosť aj so 7čkou.

Zatiaľ sa nevyskytol žiadny problém, jedine mi v 7čke chýba Quick Launch Panel, ale už som si ho svojpomocne dorobil. Cez víkend bude veľká testovačka, ponahadzujem si všetky programy a som zvedavý ako sa zmení tá vychvaľujúca svižnosť aj po nainštalovaní Officu a Adobe balíka..

;)
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ved miesto quicklaunchu si do taskbaru zapinujes presne tie programy, ktore by si tam normalne mal... len zobrazenie desktopu je luxusne v rohu.

a ja uz som narazil na problem... nejde mi bluetooth. Teda, nie ze by som nan instaloval ovladac, len win ho sam nevie plnohodnotne rozchodit, nefunguje parovanie, ani pokrocilejsie sluzby ako dialkove ovladanie, subory to ale posielat zvladlo.

//jaj takto... to potom hej.
brm
Darca
Darca

Exxon.. lenže ja nechcem, aby boli všetky tie ikony viditeľné.. v Quick Launch som mal viditeľné iba prvé tri ikony a zvyšných 20 bolo decentne schovaných. Aby mi toto fungovalo v 7čke, vytvoril som si na lište nový toolbar.
21rOBO21
Star
Star

stiahol som si windows 7 RC a chcem sa spýtať či som ho mohol nainštalovať tak,žeby som ho inštaloval ako hru napr. že by som ho nainštaloval vo windows Vista,pretože chcem mať 2 windowsi teda tú 7 chcem len vyskúšať že jak to vyzerá a pod.a ešte či sa dá potom tá 7čka vymazať z HDD aj bez toho,aby som vymazal vistu,dakujem :)
brm
Darca
Darca

Vytvor si virtuálny počítač cez Microsoft Virtual PC (alebo iný podobný program na vytvorenie virtuálneho PC) a na ňom ho môžeš nainštalovať..

;)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

chcem sa spýtať ako je to s ovládačmi na W7 (MB, GPU? a pod.) daju sa staihnut niekde na of. stranke vyrobcov alebo funguju aj z inych OS?

Nasiel som len ovladace na Nvidiu ale na moju dosku ne
:(
brm
Darca
Darca

21rOBO21.. niečo pre Teba..
http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 99e4db59cb

M@rt1n.. daktoré fungujú z Visty, daktoré už sú pre 7čku, daktoré vôbec nie sú..
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

21rOBO21
Star
Star

nakoniec sa zistí že medzi VISTOU a 7čkou nieje žiadny rozdiel :o
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zazjies, pochopis.. rozdiel uvidis, neboj nic:) a k rychlosti si staci trosku prejst commenty k tomu clanku, su tam aj take co suhlasia, aj take co to vyvracaju.

a jedna velka pravda tam bola povedana. toto je v historii MS prvy win, ktory nieje vyznamne vacsi a pomalsi ako jeho predchodca(ja zastavam nazor, ze dokonca rychlejsi).
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

V druhej polovici tohto roka asi vyjde final verzia, potom sa uvidí. Zatiaľ som si to nenainštaloval, zúčastniť sa na testovaní a posielaní bugreportov a pod. nechcem a nechcem ani riskovať stratu dát už len tým, že mi nejaká aplikácia padne kvôli nekompatibilite.

Zásadný rozdiel oproti Viste nebude, pár vecí sa opraví, pridá sa pár nových funkcií, niektoré z nich už dávno poznáme z iných os (MacOSX, KDE) a môže sa zacvakať. :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Exxon napísal:.

a jedna velka pravda tam bola povedana. toto je v historii MS prvy win, ktory nieje vyznamne vacsi a pomalsi ako jeho predchodca(ja zastavam nazor, ze dokonca rychlejsi).
prave som to nainstaloval a zlozka windows ma 7,56 GB (8 120 838 446 bytes) :lol:
...aj ked sa mi zda sviznejsi, po case uvidim lebo to moze byt tym ze je to fresh a nainstalovane na zformatovany HDD ...uvidime

Lubi sa mi praca s oknami v taskbare. zatial mi na tom fici vsetko co potrebujem aby mi doma ficalo. Na pracovny komp to ani nejdem davat lebo to nema zmysel :)
Prílohy
win7.jpg
skcookie
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skcookie »

dal som si miesto XP Win 7 a jedinej veci sa neviem zbavit ked cez total commander chcem nieco zmazat vzdy mi vybehne ono ze "odstrante ochranu proti zapisovaniu" a musim dat zmazat ako administrator kde sa to da vypnut aby ma to neotravovalo?
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

skcookie napísal:dal som si miesto XP Win 7 a jedinej veci sa neviem zbavit ked cez total commander chcem nieco zmazat vzdy mi vybehne ono ze "odstrante ochranu proti zapisovaniu" a musim dat zmazat ako administrator kde sa to da vypnut aby ma to neotravovalo?
Start > dole napis a posun ten scroll uplne dole
Prílohy
UAC.jpg
skcookie
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skcookie »

presne to mam nastavene ale nepomohlo to :?
rozo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rozo »

v ktorom prehliadaci vam ide adobe flash player lebo do mozzily ho neviem dostat poradte prosiiim
Napísať odpoveď