plz na kazdom serveri na ktory sa prihlasim mi da ze:
ERROR
Key code in use. Please try reconnecting later.
a skusal som davat vzdy ine cd key a vypisujemito
verzia hry je 1.0.525
kutlo napísal:plz na kazdom serveri na ktory sa prihlasim mi da ze:
ERROR
Key code in use. Please try reconnecting later.
a skusal som davat vzdy ine cd key a vypisujemito
verzia hry je 1.0.525
pouzi najnovsi patch a mas origo ??.. ak nie musis mat crack.. aj MP crack nie len SP..
Crack na Multiplayer nepotrebujes..
staci ti patch 1.6 a potom patch 1.6-1.7.. cize 1.7...
ten je momentalne aktualny...
kazdopadne nemas original, pripajaj sa na cracknute servre....
Niekedy mi to nerobi a vtedy mi ide hra tak na 99% , skoro uplne perfektne, bez lagov. ale ked to robi tak mam lagy jak šviňe a neda sa hrať
cital som nieco na nete ale pisali len ze mam reinstalnut PB a vypnut soften smoke edges - tak som to spravil,ale to nepomohlo ani kuščok do konca soften smoke edges som mal vypnuté odjakziva.. kto by vedel pomoct ?
nazdar..dá sa nejako spraviť aby som bol hneď na začiatku najväčší lvl?lebo už si to idem inštalovať štvrty krat..vzdy som skoncil cca pri lvl 35 a neviem či sa mi zasa bude chciet..vydel som na lamkach nejaky rank fix...funguje to?
Call of Duty 4 makes you unlock weapons, weapon attachments and mods, camouflage, and challenges. Well there is a way around that because all of the data is stored client-side. To unlock all weapons for Call of Duty 4 multiplayer so that you don’t have to level up follow these easy instructions.
1. Download this mpdata file.
2. Go to Start -> Run-> Type regedit -> Hit Enter.
3. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE -> Activision -> Call of Duty 4
4. Double-click codkey
5. Save the key in notepad
6. Replace the key with: DL2J8PY44Q22GE4888D2
7. Press OK and close regedit.
8. Navigate to your Call of Duty 4 profile folder (typically “C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\your_user_name”)
9. Back-up and then remove all the files in your user name folder.
10. Place the mpdata file you downloaded in your user name folder
11. Open the COD4 MP game and check your rank. You should now be level 55 with all challenges, guns, and every camouflage unlocked!
12. Finally, in the game go to Options -> Multiplayer Options -> Key Code and type your original cd key you have saved in notepad.
There you go, you now have everything unlocked. Enjoy.
a keby si nabuduce zalohujem svoj cd-key rank by mi mal ostať nie?btw..mám vistu x64 a v tom regedite vidím len tie veci co sú 64bitove...tým pádom tam nemám ani zložku Activision..dá sa t ým niečo urobiť?