a hlavne realistickejsi co DIRTU dust chybalo a podla modelov aut sa da tusit ze tam budu aj sirsie trate ako su napr v gride mozno sa dockame aj tuningu kto vie
ale nato v akom je to stadiu tak to vyzera fakt pekne a podla mna aj ovladanie bude riesene lepsie ako v 1.
ale ta voda na oknach a stierace to doteraz vo vacsine hier chybalo a bola to jedna z veci ktore to fakt chcelo rovnako ako aj pre GRIDE by to chcelo pri 24hours le mans tankovat .......
a môzme a tesit aj na nissan 370z ktory je vidiet v case 1:00
ako som uz raz pisal, ja by som chcel rally, kde by bolo ovladanie auta, fyzika aspon ako v RBR a taky career, ze nejdem iba trate, ale presuvam sa aj pomimo zavodu, presne ako je to v skutocnosti
Šu-Do napísal:ako som uz raz pisal, ja by som chcel rally, kde by bolo ovladanie auta, fyzika aspon ako v RBR a taky career, ze nejdem iba trate, ale presuvam sa aj pomimo zavodu, presne ako je to v skutocnosti
len keby vydali taku hru, velke zisky by z toho nemali, potrebuju tma dat perfektnu grafiku arkadovost a predajne cisla poletia pekne vysoko...
inac jednotka sa mi pacila, presiel som to cele... tesim sa na tie vylepsenia
Šu-Do napísal:hral si to na klavesnici co ? skus ist autom 50km/h a stoc volant uplne dostrany
jojo hral ale som si spomenul teraz ze som to aj skusal na volante a to bolo fajn ma to teraz napadlo tak isto sa neda hrat ani LFS na klavesnici tam ej problem hlavne pri vyrovnavani volantu
DAMON88 napísal:jojo hral ale som si spomenul teraz ze som to aj skusal na volante a to bolo fajn ma to teraz napadlo tak isto sa neda hrat ani LFS na klavesnici tam ej problem hlavne pri vyrovnavani volantu
Filipito napísal:vy tu co rozoberate
vyzera to skvelo, som velky fanusik jednotkytak toto budem mat tiez no aj ja som zvedavy na tu konfiguraciu
ale nahodou to vyzeralo na ich PC ze to nesekalo a napr taka ARMA2 tak tam je vidno ze to trosku seka a hento ide pekne plynulo aj ked armu2 hral zrejme na normalne pristupnom stolovom PC a hento na niakom sálovom
pre NFS fandov a predosleho CMR Dirt to vyzera mozno lakavo a pekne.. pre mna nic nove, nic prevratne.. dali tam super nasvietenie, rozbijanie auta... to je vsetko..
auto klze po trati ako keby malo defekt (tak si tvorcovia predstavuju fyziku)
bude to cista arkada s (pre mna nie) peknou grafikou (pure).
inak s detailami vozidiel si tazku hlavu zrejme nerobili
Bude to pecka a vobec by mi nevadil stary engine hry ,ale hra asi dostane novy kabat a bude to este krajsie takze sa celkom tesim.
GRID jednotka bola takmer dokonala a najlepsie drifty ake som kedy hral.
->slavo<- napísal:Bude to pecka a vobec by mi nevadil stary engine hry ,ale hra asi dostane novy kabat a bude to este krajsie takze sa celkom tesim.
->slavo<- napísal:Bude to pecka a vobec by mi nevadil stary engine hry ,ale hra asi dostane novy kabat a bude to este krajsie takze sa celkom tesim.
konecne niekto kto sa vyjadril objektivne a pravdivo ku GRIDU ,podla mojho usudku najlepsia hra setkych ciac co sa tyka fyziky grafiky hratelnosti, zatial sa na to nic nechyta NFS shift to zmakne grafikou ale fyzike NFS nikdy neprikladalo velku vahu..GRID je pozitok ako zo skutocnej jazdy