Kreditna karta

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Kreditna karta

Príspevok od používateľa scoors »

Caute... prosim vas mam 16 rokov a idem si vybavovat prvu kreditnu kartu .. a chcem sa vas opytat s ktorou bankou mate najlepsie skusenosti ... mne ide len o IB ... a aby sa tam dali previest penaze z pp alebo ap ... a tak isto ak by bola ta embasova karta pri nakupoch z USA atd... ... [Smile] ide mi vyhradne o vyberanie a vkladanie penazi na kartu , nakupovanie zo zahranicia ... a prevod penazi z pp a ap [Smile] ...

Rozmyslal som o tychto kartach :)

Startkonto v VUB
TatraBanke TatraAcademy účet
Dexii Axion ucet

(prepacte nevedel som to do ktorej temy to dat tak to davam sem ... ak to je zle poprosim presunut :) )
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Startkonto z VUB by ti malo vyhovovat. Funguje s tym PayPal, Steam, Amazon, ci eBay. Toto pouzivam najcastejsie a ziadny problem.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Alebo aj VISA Electron k účtu v Slovenskej sporiteľni. Odskúšaná a plne funkčná s Paypalom :)
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

ja mam mBank s paypal, paypay a ziaden problem.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

mBank, Tatrabanka, Slovenska sporitelna... so ziadnou z tychto problem nie je. Ale odporucal by som nieco ine ako mBank (kvoli tomu, ze ma malo pobociek a tak by si si musel vkladat peniaze na iny ucet, a odtial ich prevadzat na mBank)
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

No ale jemu ide hlavne o IB, takze preto som odporucil mBank. Ak chce vkladat peniaze aj priamo tak potom jednoznacne siahnut po inej.
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

a da sa cez Startkonto platit na internete hned, ci treba niaku dodatocnu sluzbu na platenie cez internet.

P.S.: pozeral som na startkonto.sk a niak som to tam nepochopil
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

mam tiez startkonto vo vub.. co sa tyka internetovych platieb neni problem , nepotrebujes k tomu nic, len tam vlozit peniaze a nakupovat :)
popcorn
Light Star
Light Star

ok dik

//autoeditácia príspevku ( 10 May 2009, 18:22 )
ale este by jeden dotaz bol a to ze v teme: http://www.hojko.com/paypal-a-slovenske ... startkonto uzivatel napisal:
Klo_b_asa napísal:Pre platby cez Internet banking nie je potrebná Embosovaná karta.
Potrebuješ ju iba ked chceš zaplatit za nejaký tovar cez internet (rapidshare account, travian plus...a podobne) Tak isto aj ked si chces nieco kúpiť napr. parfém alebo nieco iné. Tak isto aj pri Paypal treba mať embosovanú kartu. Vo VUB stojí tak karta 700,-Sk pre Startkonto. Pre bežný účet by si ju mal dostať zdarma.
a tak sa pytam ze ci to treba zaplatit 700sk aby som mal embosovanu....
a ako to vlastne funguje ak chcem kupit napr. graficku kartu z alza.sk
treba to dat na paypal alebo co diki
j.mihi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa j.mihi »

No ja mam startkonto vo vub, a kedze som nedal 700sk, nemam ju embosovanu, a tak mi nejde pouzit ju na paypal.
Riesim to tak ze ak si chcem kupit nieco cez paypal, poprosim jedneho clena tohoto fora (tema tu je), a prevediem mu peniaze na ucet cez internet banking.
popcorn
Light Star
Light Star

dobre, a ide to previest priamo z karty napr. na niaky online poker nie cez paypal?
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Netreba nahodou na emboss a kreditnu kartu urcity pravidelny minimalny prijem? Za mojich casov to bolo 10 000,- pocas poslednych 6 mesiacov. 700,- je len rocny poplatok.
Nabuduce si nemylit debetnu a kreditnu kartu, silno pochybujem, ze 16rocnemu vydaju kreditnu kartu.
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

ja by som potreboval poradit ze ked si chcem zalozit ucet SPOROziro EURO<26 v slovenskej sporitelni potrebujem tam niake tlacivo na potvrdene zo skoly alebo mi staci len napr. preukazka zo skoly??? dik za odp
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

puls: Urcite to bude na stranke napisane. Ale pokial viem, tak netreba nic, len splna pozadovany vek do 26 rokov.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Pravdepodobne nemas na mysli kreditnu kartu, ale beznu debetnu kartu.
Kreditnu kartu ti ako 16 rocnemu len tak nevydaju. Kedze je to vlastne forma uveru, musis byt schopny uver splacat.

Vezmi si bud ten mBank alebo nejaky studentsky ucet - SLSP alebo Tatra Banka. Maju v pohode podmienky, ziadne poplatky, platobne karty kombinovane s medzinarodne uznavanymi studentskymi preukazmi, to sa ti moze hodit.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som si cca. pred rokom zakladal účet v SLSP a jediné, čo potrebuješ, je rodný list a občiansky preukaz. Samozrejme potrebuješ pri sebe aj zákonného zástupcu, keďže nemás 18 rokov. Potvrdenie o návšteve školy by si nemal potrebovať, akurát viem, že ak by si v SLSP odovzdal potvrdenie o návšteve VŠ, tak by si neplatil ani mesačný poplatok 0,30 eura za vedenie účtu :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nechcem otvarat novu temu, a je to mozno aj trochu k tej povodnej...
je mozne aj s Visa Electron od SLSP vyberat hocikde v zahranici peniaze z bankomatu bez poplatkov ako je s original Visou od tej istej banky?
ak nie, kolko moze stat vyber penazi v Bosne a Heregovine?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Zavisí to od balíka, ktorý u SLSP máš a od bankomatu, z ktorého v zahraničí vyberáš.
Ak máš balík Extra, platíš za výbery z každého bankomatu v zahr. (platí pre krajiny s eurom). Ak máš Extra Plus a vyberáš z bankomatov siete Erste, máš 50% zľavu. Ak máš najvyšší balík - Exclusive, výbery z bankomatov Erste máš zadarmo.

Ak nemáš balík, resp. v rámci balíka sú tieto výbery spoplatňované, je to suma 1,26 EUR/výber, resp. 0,13 EUR/výber z bankomatu Erste.

Bosna a Hercegovina nemá euro a na výbery z bankomatov sa teda vzťahuje poplatok 2% zo sumy, ktorú vyberáš, čo je min. 5,31 EUR a max 19,92 EUR.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

1. Ja mam kartu Mbank a pekne funguje aj pre PayPal.

Len tak pre informaciu aby si si mohol otvorit v Mbank ucet musis mat min. 18 rokov.
(ale skus si tam aj tak otvorit ucet, osobne informacie nejako nekontroluju)

2. Rychlo si zaloz bezplatny ucet u Mbank, dostanes kartu VISA, z ktorej mas 3 vybery na mesiac bezplatne z hociakeho bankomatu na svete.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ja som si vo VUB zobral reklamny letacik ... je tam ze pri aktivaci start konta dostanem zdarma :
- ....
-EMBOSOVANA KARTA Visa Classic alebo MasterCard ktorou platim v obchode tiez zadarmo ...
-......

na internete o tej embosovanej karte nic nepisu ... co si myslite
Napísať odpoveď