Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

ludia nespravil som nj monitor keby sa mi nahodu nepodarilo teraz na 3 opravaky stacia na 4?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Axelik.m, myslím, že nie. Ak by si zmaturoval horšie ako na 3, tak z opravnej Ti nebude stačiť 4, musel by si si to opraviť na 3.
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

urcite musis robit aj opravak na 3 a aj ten druhy opravak na 3
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Tak dnes mi prisiel papier z VUT, zmenili sa podmienky na prijatie bez prijmaciek, uz teraz viem, ze splnam minimalne jednu podmienku. No a kedze viem, ze nerobim prijmacky a staci mi zmaturovat, stratil som vsetku motivaciu do ucenia a uz vidim, ako tento tyzden dopadne :twisted: .
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ja som zacal dnes az.. Mam ambiciu dat 10 tem zo SJ/den zvysok len matiku sa drtit :?
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

No tak matura za dverami a ja som coraz lenivsia dakujem sciu za to, ze sa aspon matiku nemusim ucit, ked ma nepochova nemcina tak by som to mala prezit aj ked z literatury ked sa naucim nieco podrobne polovicu zabudnem
V INF ako pascal je v pohode, len by som neverila, ze sa da najst 31 prikladov total od veci, ale nas novy ucitel ma na to asi talent
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

no tak ja som ten isty pripad jak mariska, mam uplne v riti celu maturitu no ani nad nou absolutne nepremyslam, ani neviem ze nejaka sa blizi... je cas aby som sa do niecoho kukol, a ucil sa to. mam tieto predmety:

NJ - nieco s toho viem (musim to dat na trojku)
SJ- nieco s toho viem (no nie vela) staci mi to na (4)
Odborne - absolutne neviem (4 staci)

Ako kazdy hovori, maturita formalita, nebojim sa toho :). hadam sa nejak vykokcem :D ale ako si to rozdelit :D akademicky mam od buduceho tyzdna hh

Dik
hor.net
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hor.net »

na Informatike nebyva aj nejaka teoria?
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

byva, ale povedala by som ze skorej take zaklady nic podrobne .........teda aspon u nas co som videla tie otazky .....bola som sklamana, ze z hardveru mame len 3 z 31
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Ma niekto nejake materialy z predmetu Telekomunikacie? Uplne najlepsie keby bol z Murgašky :D
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

z informatika mas klasika makodovat program >D a potom ho vysvetlit komisii tot vse
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

pomoze mi ktosi spracovat tuto otazku

Staroslovieská vzdelanosť

Veľka morava, Konstantin a Metod, uznanie staroslovenčiny,časovo zoradiť,
K. a M. ich ziaci, mnisi povodna a prekladova literatur proglas a biblia)
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

PAuLi3 nemas prevdu po novom je miera znamok 50:50 teda 50% je programovanie a algoritmizacia(to je ten program) a druha cast je ta teoria kde moze byt aj teoria aj word aj excel a take kraviny. To uz je jaka sila ze staci spravit daco vo worde aby dakto zmaturoval, ked neovlada pascal:D :lol:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

heheheeh ja uz cakam na svoj osudny pondelok :) teraz mam akademicky a nic nerobim len hrajem wolverina a cucim do compu akurat slovinu viem skoro celu(cca 65 autorov plus ich diela) ale co sa tyka nemciny tak to bude katastrofa :) inac nema niekto vypracovane otazky na odborny??? potreboval by som najme z elektroniky elektrotechniky merani a automatizacie :)) ak niekto bude mat nech mi posle SS :) budem mu za to velmi vdacni, nechce sa mi ucit okolo 5 zositov :) aaa este silonoprudove zariadenia som zabudol ale tak dufam ze z toho nebude vela...mno nic idem sa radsej ucit ten vymradny odborny :)
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

lollo napísal:heheheeh ja uz cakam na svoj osudny pondelok :) teraz mam akademicky a nic nerobim len hrajem wolverina a cucim do compu akurat slovinu viem skoro celu(cca 65 autorov plus ich diela) ale co sa tyka nemciny tak to bude katastrofa :) inac nema niekto vypracovane otazky na odborny??? potreboval by som najme z elektroniky elektrotechniky merani a automatizacie :)) ak niekto bude mat nech mi posle SS :) budem mu za to velmi vdacni, nechce sa mi ucit okolo 5 zositov :) aaa este silonoprudove zariadenia som zabudol ale tak dufam ze z toho nebude vela...mno nic idem sa radsej ucit ten vymradny odborny :)
ak by si chcel tak mam neico z ELE, strojnictva automatizaciu mam v kope lebo som to robil podla otazok od ucitela tak nejake obsiahle veci necakaj ale mozno ti to pomoze. ak budes chciet napis ss s mailom a poslem ti to
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som vravel, že tento rok všetci maturujú.
Okrem toho, že po meste vidávam toľko ľudí so stužkami ako nikdy predtým, tak tu na fóre v rôznych témach koluje predmaturitný odór.. :licklips:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ta slovina :close: ... ja len dufam, ze to naozaj nebudu chciet vsetko a ked aj na par veci zabudnem, stale to bude na dobru znamku :? ..8 rokov som na skolu z vysoka kakal, ale teraz mi fakt uz lepi a zacinam mat vycitky :D
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

kukiak napísal:Ta slovina :close: ... ja len dufam, ze to naozaj nebudu chciet vsetko a ked aj na par veci zabudnem, stale to bude na dobru znamku :? ..8 rokov som na skolu z vysoka kakal, ale teraz mi fakt uz lepi a zacinam mat vycitky :D
kukiak niesi sam :cry: :lol: snad nam nejako daju prejst :oops:
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

co ak budem vediet temu z literatury na vybornu a na otazke z gramatiky pohorim? nakolko mi to pokazi odpoved? :D
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

tak ekonomika je u mna najvacsi zabijak :nervozita: slovencina mi uz problem nerobi to nejako zvladnem. Aspon ze anglinu mam v malicku :) Drzim palce vsetkym maturantom
Napísať odpoveď