Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
notorious - tesil som sa na to, pozrel som si to, bolo to celkom dobre, avsak ziadna pecka ako som cakal..
fanboys - aj ked niesom fanusikom starwars a pod., film sa mi pacil
green street hooligans 2 - jednotka bola sice drama, ale dvojka tiez nebola na zahodenie, celkom fajn dej, dal by som tomu viac, ako je na csfd...
fanboys - aj ked niesom fanusikom starwars a pod., film sa mi pacil
green street hooligans 2 - jednotka bola sice drama, ale dvojka tiez nebola na zahodenie, celkom fajn dej, dal by som tomu viac, ako je na csfd...
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Defiance -> toto bolo super, dobre natocene, zaujimavy dej, dobre herecke obsadenie, nenudilo od zaciatku do konca.. 9/10
Crank 2 High Voltage -> tak toto bola totalna blbost, vyzeralo to ako B-ckovy ak nie C-ckovy film, otrasne efekty, nic moc kamera, nulovy dej, pripominalo mi to nejaky film zo studentskeho filmoveho festivalu.. a to prvy Crank sa mi pacil.. 3/10
Fast & Furious (2009) -> celkom fajn, ale jednotka a tokyo drift sa mi pacili viac.. ale aj tak, som fanusik automotive filmov, pacilo sa..
7/10
Crank 2 High Voltage -> tak toto bola totalna blbost, vyzeralo to ako B-ckovy ak nie C-ckovy film, otrasne efekty, nic moc kamera, nulovy dej, pripominalo mi to nejaky film zo studentskeho filmoveho festivalu.. a to prvy Crank sa mi pacil.. 3/10
Fast & Furious (2009) -> celkom fajn, ale jednotka a tokyo drift sa mi pacili viac.. ale aj tak, som fanusik automotive filmov, pacilo sa..
-
peterkozel
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
The Curious Case of Benjamin Button
dokonaly pribeh... myslel som si, ze sa budem kua moc nudit za cely cas toho filmu, musim ale uznat, ze som ho sledoval pozorne a absolutne vobec som sa nenudil, co som prekvapeny...
9/10
dokonaly pribeh... myslel som si, ze sa budem kua moc nudit za cely cas toho filmu, musim ale uznat, ze som ho sledoval pozorne a absolutne vobec som sa nenudil, co som prekvapeny...
9/10
-
lekoklatik
VIP
-
K€NNY
Light Star
oddnes mozem s kludom tvrdit ze film rezisera Clinta Eastwooda Gran Torino je najlepsi film ktory som videl za poslednych 5 rokov...
skvely pribeh, uzasny Clint Eastwood...niet co dodat 11/10
//autoeditácia príspevku ( 15 May 2009, 22:31 )
este dodam ze Crank High Voltage 1/10 slaby film so slabymi az lacnymi efektami
Fast and Furious tiez nic moc 5/10
Green Street Hooligans celkom slusne 8/10
skvely pribeh, uzasny Clint Eastwood...niet co dodat 11/10
//autoeditácia príspevku ( 15 May 2009, 22:31 )
este dodam ze Crank High Voltage 1/10 slaby film so slabymi az lacnymi efektami
Fast and Furious tiez nic moc 5/10
Green Street Hooligans celkom slusne 8/10