F1 2009
ale to hadam nie, keby ferrari citalo tvoj prispevok, mozno by si nechali od teba poradit, bud su niektori ludia na fore vacsi experti nez Schumacher a maju obrovsku prax v pretekoch F1 na playstatione, alebo polovica ludi vo ferrari nema ani maturitu... preto vlastne nemozu pristupit na rozpoctovy strop, aby mali z coho platit tie tupe hlavyMP4-24 napísal:aaaa jak som ja vedel ze Ferrari ma obecne vacsiu spotrebu ako ostatne timy preto im tak budu vadit buducorocne pravidla t.j. zakaz tankovania...vacsiu spotrebu mali asi kvoli lepsiemu pritlaku a novemu difuzorovi...jasne ze im sedeli vypocty ale nepocitali so zmenou premennej
Rozpoctovy strop a cele setrenie je pekna haluz, vzhladom k tomu, ze sa menia radikalne pravidla pomaly kazdu polsezonu tak su reci o setreni od FIA iba rozpravky starej matere. Vobec by mi nevadilo keby ferrari odislo z F1, FIA by na tom urcite neziskala a ferrari by tym vela nestratilo, kedze sponzorom by sa v sucasnej situacii viac ulaviloGothaR napísal:A kdesi som cital, ze podobne uvazuje aj Toyota.
Ja to vitam, pretoze rozpoctovy strop v F1 je podla mna blbost, teda aspon na hranici 40M $.
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Gothar: aj Red Bull
Ak by Ferrari alebo McLaren odysli, zanechalo by to podla mna velku jazvu na F1, pretoze neodysli by len teamy ale aj fanusikovia stajni a zaroven by sa zdvihla vlna kritiky zo strany verejnosti. Vobec by ma neprekvapilo, keby sa FOTA dohodla medzi sebou a zalozia by vlastnu novu seriu a na pravidlach by sa dohodli medzi sebou.
Ak by Ferrari alebo McLaren odysli, zanechalo by to podla mna velku jazvu na F1, pretoze neodysli by len teamy ale aj fanusikovia stajni a zaroven by sa zdvihla vlna kritiky zo strany verejnosti. Vobec by ma neprekvapilo, keby sa FOTA dohodla medzi sebou a zalozia by vlastnu novu seriu a na pravidlach by sa dohodli medzi sebou.
tak co max, pojde to aj bez renaultu?Už aj Renault zvažuje svoju budúcnosť v F1
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Jednoducho som sa bavil, sledoval som to na stv, bbc - rozne komentare, plno zaujimavych situacii ako massove sekanie sikan, par nehod, tesilo ma pozerat sa na ferrari na poprednych prieckach. Tiez ked si kimi s felippem vymenili najrychlejsie kola, nakoniec ho dal massa. No a bavilo ma to uz len preto, ze sa jedna o Monaco. Ty si myslim fanusik McLarenu, chapem ze ta to nemohlo az tak bavit, aj ked ako povedal Lewis, hlavne chcel vidiet sachovnicovu vlajku. Ale uznavam na prvej a druhej priecke to nuda uz tradicne byva, brawn ma tiez vobec nebavi.
-
t0m4s3
Admin
McLaren som odpisal uz davno pre tuto sezonu, takze je to jedno ako dosli alebo nedosli. Preteky boli rovnako nudne ako po ine roky - par havarii, vymena najrychlejsich kol - alebo v com sa to odlisovalo tento rok?jankyi napísal:Jednoducho som sa bavil, sledoval som to na stv, bbc - rozne komentare, plno zaujimavych situacii ako massove sekanie sikan, par nehod, tesilo ma pozerat sa na ferrari na poprednych prieckach. Tiez ked si kimi s felippem vymenili najrychlejsie kola, nakoniec ho dal massa. No a bavilo ma to uz len preto, ze sa jedna o Monaco. Ty si myslim fanusik McLarenu, chapem ze ta to nemohlo az tak bavit, aj ked ako povedal Lewis, hlavne chcel vidiet sachovnicovu vlajku. Ale uznavam na prvej a druhej priecke to nuda uz tradicne byva, brawn ma tiez vobec nebavi.