Terminator 4
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
http://film.moviezone.cz/terminator-4/t ... #Trailer+2 tak máme tu 2 trailer a musím sa vám priznať že aj bez Arnieho to má gule aj popcorn v jednom 
-
Reanimated
Medium Expert
Ja sa na to celkom tesim. Len dufam, ze dalej to uz tahat nebudu, bola by skoda uzavriet to a potom tocit nieco dalej len kvoli cash a nechat film prist o meno... koniec koncov, Skynet ovladne zem, film by mal ukazat vojnu medzi ludmi a strojmi a kdesi na konci poslat "Arnolda" do minulosti, tam kde zacal T1. Ale to je otazne, kedze zatial su na svete 3 ludia, ktori vedia aky bude koniec filmu...
Skoda ze uz to nema v rukach J. Cameron, ale McG. Niezeby bol zly reziser, ale original je original, preto T3 uz dejovo nema na prve dva diely...
Skoda ze uz to nema v rukach J. Cameron, ale McG. Niezeby bol zly reziser, ale original je original, preto T3 uz dejovo nema na prve dva diely...
-
twardykamen
Medium Professional
No zevraj sa ma natocit nova trilogia takze predpokladam ze to skonci este dost otvorene. A film sa ma odohravat v roku 2018 a terminatora do minulosti poslali, ak si spravne pamatam, v roku 2029. Tiez aj postava Kyla Reesa v podani Yelcina tam bude este mlada a bude to viac menej decko takze jeho tam este poslat nemoze.Reanimated napísal:Ja sa na to celkom tesim. Len dufam, ze dalej to uz tahat nebudu, bola by skoda uzavriet to a potom tocit nieco dalej len kvoli cash a nechat film prist o meno... koniec koncov, Skynet ovladne zem, film by mal ukazat vojnu medzi ludmi a strojmi a kdesi na konci poslat "Arnolda" do minulosti, tam kde zacal T1. Ale to je otazne, kedze zatial su na svete 3 ludia, ktori vedia aky bude koniec filmu...
Kazdopadne tento terminator uz s tymi predchadzajucimi bude mat spolocny iba nazov. V skutocnosti sa uz bude jednat o uplne iny film s novym pribehom a dejom. Je to nieco podobne ako star wars, kde po skocnini jednej trilogie zacala dalsia (ktora sa sice dejovo odohravala pred) ale uplne s novymi postavai dejom a pribehom, a skoncilo to pomerne uspesne.
No ja tak viem ze Jonathan Nolan k tomu napisal scenar alebo aspon jeho cast.twardykamen napísal:v kutiku duse som ocakaval ze ked ste tu napisali herca CH.Bale ze sa tam ako reziser objavi niekto s Nolanovcov ,zial nie a bude to chlap co zreziroval par klipov a serialov a nejake bckove filmy...to mi staci..
-
Reanimated
Medium Expert
Ok, neviem presne casove ohranicenie, len to, ze je to po judgment day a ze je to vlastne v case kedy Skynet zacina masivne produkovat armadu strojov a vyvija ich...a ako vravim - zatial len par ludi via ako to skonci....kali520 napísal:A film sa ma odohravat v roku 2018 a terminatora do minulosti poslali, ak si spravne pamatam, v roku 2029. Tiez aj postava Kyla Reesa v podani Yelcina tam bude este mlada a bude to viac menej decko takze jeho tam este poslat nemoze.
Uz sa neviem dockat kua potom co som si pozrel posledny trailer. Konecne film, kvoli ktoremu sa oplati ist do kina. http://www.csfd.cz/film/227774-terminat ... r_select=4
-
Hulkm
Professional
je to peckaJumperAL napísal:Uz sa neviem dockat kua potom co som si pozrel posledny trailer. Konecne film, kvoli ktoremu sa oplati ist do kina. http://www.csfd.cz/film/227774-terminat ... r_select=4
-
lekoklatik
VIP
-
Steven666
King
film mal predpremiéru, a hodnotenie vyzerá viac než sľubne.