dúfam že prejdem aspoň s odretými ušami... v utorok robím zo všetkého... angličtinu musím dať ale na 4ku pretože som mal pod 33 bodov ale zo slohu som napísal na 70 tak niečo im tam určite poviem... a keď nespravím tak v septembri no čo aspoň budem mať ešte viacej času na učenie
Takže SJ som úspešne zvládol . Vytiahol som si slovenskú prózu po 1945 - Tatarka, Mňačko a spol... tak som im porozprával a ani som sa ku všetkým nedostal. Horšie to bolo s gramatikou: súvetia. Tie som akurát vymenoval. Mal som hovoriť aj príklady na každé.... nula bodov . Nakoniec mi profky dávali vety a ja som mal povedať aká to je. To som aj celkom trafil . Moja výsledná známka 2. Takže spokojnosť
swollo napísal:Takže SJ som úspešne zvládol . Vytiahol som si slovenskú prózu po 1945 - Tatarka, Mňačko a spol... tak som im porozprával a ani som sa ku všetkým nedostal. Horšie to bolo s gramatikou: súvetia. Tie som akurát vymenoval. Mal som hovoriť aj príklady na každé.... nula bodov . Nakoniec mi profky dávali vety a ja som mal povedať aká to je. To som aj celkom trafil . Moja výsledná známka 2. Takže spokojnosť
nadhera co viac chciet a co si rozraval bo nemam ani predstavu co by som im mal povedat
Sphinx: krásne som mal v zadaní vypísaných všetkých autorov a ich diela... takže som sa to zbytočne učil naspamäť.
Porozprával som obsah diel... našťastie som si všetko pamätal ešte zo školy.
+ Také keci ako vojna ničí vzťahy, jeden zo vzťahu zomrie a ten druhý sa s tým nevie zmieriť a pod.
+ bolo treba porovnať, kde bola vojna zobrazená priamo a kde nepriamo.
+ čo máš Smrť chodí po horách tam treba povedať, že v 1. dejovej línii zobrazuje vojnu priamo a v 2. zobrazuje strach Petra zo smrti a pod - to bola jedniná vec, čo som vyčítal z úryvku. Inak som si ich čítal zbytočne.
cize ziadne take ucit sa naspamat autorov a tak .. staci vediet obsahy diel a nejaky ten svoj pokec ku tomu ?.. ak hej tak som zahojeny obkecat to viem mam tu vlastnost ze slovencinarku som presvdedcil o svojej pravde aj ked to nebolo tak .. uff tak to mi odlahlo ..
a mame to tu odbornz a slovencina za mnou odborny za 3 a slovina este neviem teraz som len doodpovedal ale kua nervozny som bol ako prasa len som sa utieral
este zajtra nemcina tak to bude šmer v očoch a matika a mame to v suchu
ty kokso normalne vam zavidim ze uz mate po slovencine, mna caka slovina az zajtra rano a nie a nie sa donutit ucit, dufam ze to nejak prezijem a vsetkym vam prajem aby ste zmaturovali podla moznosti co najlepsie
Sphinx napísal:cize ziadne take ucit sa naspamat autorov....
Každá škola robí svoje otázky... tým nechcem strašiť
Pilifo napísal:swollo, a to Ti hneď povedali známku? U nás je to tak, že až na konci dňa sa vyhlasujú výsledky potom, ako všetci skončia.
u nás idú prvý štyria hneď po sebe. Potom majú v triede cca 5 min. poradu, po nej nás zavolajú dnu a podvedia známky a potom majú prestávku asi pol hodinu. A po nej zas to isté....
swollo napísal:u nás idú prvý štyria hneď po sebe. Potom majú v triede cca 5 min. poradu, po nej nás zavolajú dnu a podvedia známky a potom majú prestávku asi pol hodinu. A po nej zas to isté....
lenivci u nas to vyhlasovali po polovici az...teda najprv kolo obeda a potom az vecer
Takze mam dnes polovicu predmetov uspesne za sebou. Informatika uplne bez problemov, ale pred slovinou mi riadne stiskalo prdel, v pripade potiahnutia niektorych otazok by to bolo velmi chabe. Chvalabohu som to uhral na jedinky