druid je good... mix vsetkych postav, takze asi najlepsia class pre zaciatocnikov, moze pomoct rozhodnut sa do buducnosti... ale zevraj sa zaneho tazko hraje...mARILYN mANSON napísal:som si vytvoril druida budem asi za neho
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ee len low lvly su straasne nudne jednak pre hnusne elfske prostredie a jednak pre to ze zozaciatku len hustis tie zelene sracky to je nuda celkovo a potom aj bear forma je dost nudna bo slaby dmg...tak kym nedostane cat formu tak snad zeskape od nudyStanlezz napísal:druid je good... mix vsetkych postav, takze asi najlepsia class pre zaciatocnikov, moze pomoct rozhodnut sa do buducnosti... ale zevraj sa zaneho tazko hraje...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Hotwire
Addict
linen ee az wool, silk atdmARILYN mANSON napísal:zaujimavy moze byt balance
//autoeditácia príspevku ( 17 May 2009, 13:03 )
som nazbieral linen cloth a neciem ci sa to odzvzdava mam pocit ze ano.neviete kde?lebo vasde som nasiel iba na wool.
-
Mrk
Professional
Reckoning je najskurvenejsia battlegroupa pod slnkom, moznost prihlasit sa do BG od hocikial to este viac skurvila, cely nateseny dam si funny talenty do BG, aleco ? 15vs6 ? no nevadi, snad v dalsom bg nas bude viac, 15vs1 ? sam ako hordak som tam bol ? wtf ? uz nasrany skusam ine bg, a ani pi*u, lebo teraz kazy ko*ot sa prihlasi do BG a robi popritom questiky a povie si, ze este dokoncim quest, sak sa mozem prihlasit znova...fajn idem prec, ale nie sam, kedze vsetci s ktorymi tam hravam su zakomplexovany degesi, lakomi drzgrosi a neviem co a niesu ochotny dat 20€ na transfer niekam kde bude 4x lepsie...
-
Hotwire
Addict
pod hrat na TH za allyMrk napísal:Reckoning je najskurvenejsia battlegroupa pod slnkom, moznost prihlasit sa do BG od hocikial to este viac skurvila, cely nateseny dam si funny talenty do BG, aleco ? 15vs6 ? no nevadi, snad v dalsom bg nas bude viac, 15vs1 ? sam ako hordak som tam bol ? wtf ? uz nasrany skusam ine bg, a ani pi*u, lebo teraz kazy ko*ot sa prihlasi do BG a robi popritom questiky a povie si, ze este dokoncim quest, sak sa mozem prihlasit znova...fajn idem prec, ale nie sam, kedze vsetci s ktorymi tam hravam su zakomplexovany degesi, lakomi drzgrosi a neviem co a niesu ochotny dat 20€ na transfer niekam kde bude 4x lepsie...
-
RainbowSix
Light Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
wow luncherRoyalflush napísal:Nepozna niekto nejaku stranku odkial sa daju rychlo stahovat patche?
Google mi furt vyj*be wowwiki a odtial mi to ide strasneeeee pomaly.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Hotwire
Addict
ale on chce ten patch stiahnut rychlo a launcher je vsetko len nie rychlymARILYN mANSON napísal:prepac.No launcher mne nestiahol najnovsi patch mne siel postupne zaradom
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
http://wwwanthoria.mine.sk/index.php?Action=howtostart
-
Royalflush
Guru wannabe
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Wishmaster