kvoco napísal:aj ja som sa dnes dozvedel ze budem nieco take platit...
no jo, akurat citam co mi odpisal kamarat, co bol v anglicku, na icq, hmm:
home office proste od teba chcu to ti pride tak po mesiaci roboty ze by si si to mal urobit ale to si nesprav to maj v pi*i bo to stoji 90 libier a posles tam pas alebo obcianku postou a za 3 mesiace ti pride home office a aj obcianka or pass spat.. je to tak ale oni na to moc nedbaju... to keby si mal nejaku uz normalnu robotu na kontrakt a nie cez agenturu vies.. alebo si vypytas tie materialy keby moc dbali a povies ze si to uz poslal a mas v pi*i xD
tato spolocnosti inzerovala na profesiu brigadu, ohlasil som sa pekne, so zivotopisom + potvrdenim o spracovani udajov. zavolali mi ze hned nasledujuci tyzden je uz obsadeny, ale ze v tom tyzdni sa mi ozvu a ze si dohodneme smeny na tyzden dalsi (==jasna sprava ze to mam iste). Nasledne ma nikto nekontaktoval a po 16 dnoch od mojho mailu je ta ista brigada znovu vyvesena na profesii. Jedna sa o navliekanie etikiet na flase == praca vhodna aj pre cvicenu opicu - cize v mojej nedostatocnej kvalifikacii to nebolo.
skus sa poobzerat po nejakej agenture, ktora by vam brigadu mohla zabezpecit. ak nechces, tak chod do nejakej kaviarne, spytat sa ci nemozete robit casnicky alebo tak. pokial si dobre pamatam, tak v lete je v martine vela vonkajsich sedeni. mozete tiez ist do takeho tesca dokladat tovar napriklad
poznate nejaku dobru brigadu na tento rok pre mojich kamosov ? 17r a 17 r alebo tak nejak cele slovensko ak je zabezpecene ubytovanie , najlepsie nejaky zber ovocia alebo tak Dik
viem ze ta naisto zoberu do mosoviec na kupalisko, ale nebudes vela platena, stravis tam 90% leta, budes robit kadeco, od baru, vypomoci v kychyni, upratovania izieb, chatiek, upratovanie po diskoteke. Ale zase sa aj zabavis(disco, chlastanie po zaverecnej[aj pocas prac. doby], zaujimave rana) , spoznas mnozstvo, mnooozstvo zaujimavych ludi, a na konci leta zistis ze mas vela penazi (no len to ze tam zabijes vela casu)... neni tam problem prespavat.. kludne tam zoberu aj tvoje kamosky. Uz je skoro cela sezona vypredana takze prace bude az az. (ak sa nebojis robit- ak si plna zivota a energie odporucam)