UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

nechcem byt prilis skepticky..prave naopak nikto by nebol radsej ako ja, ak by nejake *ufo existovalo, lenze je tu jedna vec.
Neuveritelne ma dojima ked vidim link na nejake video alebo obrazok a niekto ma uz dopredu upozurnuje na to, ze je to mimoriadne realne, doveryhodne uzasne..
otvorim a vidim rozmazany obrazok/video, na ktorom nevidno absolutne nic a v popise/komentari svieti As you can see :D

/pre psychosa oprava: *ak by nejaki mimozemstania existovali :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

slovo UFO je len skratka pre neidentyfikovatelny lieatujci objekt. To kludne moze by aj podomacky vyrobeny sarkan ci nejaky drak.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ta teoria o nacistickych projektoch mi pride zatial najrealnejsie. Preco?
Uz len z toho dovodu, ze ak by tie taniere boli dielom mimozemstanov, asi by len nelietali hore dole, sem tam havarovali, ale by nas aj kontaktovali nie?
Inak myslim si ze dobrych 95% zahliadnutych ufo je len snaha uputat pozronost.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

PsychoS napísal:slovo UFO je len skratka pre neidentyfikovatelny lieatujci objekt. To kludne moze by aj podomacky vyrobeny sarkan ci nejaky drak.
ty kokos jaky si mi chytry. tymto ta nominujem na nobelovu cenu :roll: ty drak :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

twardykamen napísal:ach jaj dalsia konspiracna tema... Som bol asi 5 rokov amaterskym astronom..travil som vela vela casu pozorovanim nocnej oblohy..a videl som asi 100 ufo :DDD

ale teraz vazne neverim..su to bludy najme pre clovka neznaleho co uvidi nieco blikat svietit a hned je to ufo
samozrejme :) pretože je uplne nepredstavitelne, aby na nejakej dalšej mini planetke podobnej ako je Zem bolo niečo žive, však? :) z tych tisicok galaxii, pričom v každej sa nachadzaju stovky slnečnych sustav a v každej sustave možno aj desiatky planet.. aby sa našla hoci len jedna dalšia planetka podobna Zemi.. to je fakt nemožne! :roll: wow... v nekonečnom vesmire sa zrodil život na jednej jedinej mini planetke.. tomu sa hovori mega vega plytvanie priestorom
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ok a UFO ?

:D
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

život mimo našej planéty jednoznačne je, prečo by organizácie v USA utajovalý havárie rôznych objektov keby sa nejednalo o UFO!
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

haha11 napísal:život mimo našej planéty jednoznačne je, prečo by organizácie v USA utajovalý havárie rôznych objektov keby sa nejednalo o UFO!
:aasmile1: :modlenie: Karle ty seš vážne jako ten raketovej fyzik joooo ? ...

... ked ti niekde havaruje lietadlo novej generacie z prisne tajneho vojenskeho projektu, tak to urcite rad a vsetkym vyžvaníš ... aj novy cas zavolas, nech si nafotia nie ? ... UFO je mindfucking :-)
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

A čo hovoriš na tie rôzne videa na youtube, je dosť nepravdepodobné žeby NASA vyvíjala lietadlá v podobe taniera alebo kruhu...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ano, videa na youtube su najvacsim dokazom :D .
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

lol :lol: zomieram z vas niektorych... napriek tomu si myslim ze je nepravdepodobne aby sme boli jediny v celom vesmire...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

haha11 napísal:A čo hovoriš na tie rôzne videa na youtube, je dosť nepravdepodobné žeby NASA vyvíjala lietadlá v podobe taniera alebo kruhu...
ty vole ked do vecera natocim "udajne uplne autenticke video z prvej ruky" o tom ako zavrazdia nejaku politicku spicku a dam to na youtube, tak tomu budes verit hej ? ? ? :-) :-) ... super, idem sa snazit vymyslet nejaku fantasmagoriu a na konci uverejnim svoje cislo uctu, snad bude takych veriacich ako ty viac, velmi by som si to prial :-) :-) ....

// ja si tiez mylsim ze vo vesmire niesme jediny zivot, ale nemylsim ze by nas chrobaky z inej galaxie napadli :-) :-) :-)
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

ako mimozemsky zivot berem len sa nelubi prestava ze ze su vyspelejsi ( ja tu natakej starej sumke a oni ...... xD a velmi zvlastne mi pripadalo keby mali iny sposob rozmnozovania kerý na zemi nieje)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Axelik.m napísal:ako mimozemsky zivot berem len sa nelubi prestava ze ze su vyspelejsi ( ja tu natakej starej sumke a oni ...... xD a velmi zvlastne mi pripadalo keby mali iny sposob rozmnozovania kerý na zemi nieje)
chces mi povedat ze tvoja sunka je vyspelejsia ako tie lietajuce taniere co tu vidime poletovat ? :D
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

Ja v inteligentný život na iných planétach verím... totiž to by bola až moc veľká náhoda keby na Zemi ako jedinej planéte z miliard sa odohralo to čo tu (pochopiteľne mam na mysli evolúciu a nie korupčné škandály)
a ked si vezmem v úvahu aj to že naša Zem dokonca aj slnečná sústava je oproti ostatným dosť mladé je veľmi možné že tie staršie rasy u dávno prišli na medziplanetárne cestovanie. Takže prečo nie? :)
Niesom fanatik ale realista.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Zoberme ze to tak teoreticky je, v tom pripade ale musime rozmyslat aj o forme toho ako sa cez take vzdialenosti da v rozumnom case prepravit.

Nejake napady? Okrem ciernych dier, to uz je dost ohrane.. :)

HYPERPRIESTOR: Hyperpriestor je vo svojej podstate priestor kde čas a vzdialenosť fungujú v inej rovine. Teda loď čo by normálne letela z jedného bodu k druhému štyri pozemské roky, tam priletí za pár hodín. (Pre začiatok som vynechal zopár vedľajších informácií týkajúcich sa hyperpriestorových prúdov a nepravidelnosti hyperpriestoru t.j. že hyperpriestor nezodpovedá úplne presne normálnemu priestoru v rozpoložení pevných bodov ako sú napr. hviezdy. To samozrejme čas za ktorý loď dosiahne svoj cieľ skresľuje.) V jednoduchom trojdimenzionálnom vykreslení je možné hyperpriestor zobraziť ako guľu (plnú), pričom normálny priestor (vesmír) je povrch tejto gule. Pri vstupe do hyperpriestoru vstúpime do tejto guľe a vzdialenosť od jedného bodu k druhému je tu kratšia ako na povrchu. Čím hlbšie do hyperpriestoru vstúpime tým sa vzdialenosti skracujú, avšak na to aby sme mohli ísť hlbšie do hyperpriestoru musíme mať lepší tzv. ukotvovací signál, pomocou ktorého vieme kde sa nachádzame a vieme určiť bod a rozsah vytvorenia skokového bodu, bez ukotvovacieho signálu sa v hyperpriestore stratíme. Čím hlbšie ideme do hyperpriestoru tým sa rovina času a priestoru viac a viac mení.
Prílohy
nahlad-science_treti_priestor.gif
(14.48 KiB) 240 stiahnutí
eisaerra88
Novice
Novice

Preklad knihy Ufo-contact from planet Iarga do cestiny !

Príspevok od používateľa eisaerra88 »

Ahojte,
Kdo by mel zaujem precist si zaujimavu knihu na tematiku ufo- UFO- KONTAKT z planety JARGA (od W.C.Stevense/ kontakter S.Denaerde) s mimozemskymi bytostmi z cca 10 svetelnych let vzdalene planety od nas, je tu ta moznost, PREKLAD KNIHY do cestiny na webu -

:arrow: www.ufokontaktjarga.tk
Prílohy
vesmirna bytost z planety Jarga
vesmirna bytost z planety Jarga
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Super, planéta opíc je sp5
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Aryan Angel napísal:HYPERPRIESTOR: Hyperpriestor je vo svojej podstate priestor kde čas a vzdialenosť fungujú v inej rovine. Teda loď čo by normálne letela z jedného bodu k druhému štyri pozemské roky, tam priletí za pár hodín. (Pre začiatok som vynechal zopár vedľajších informácií týkajúcich sa hyperpriestorových prúdov a nepravidelnosti hyperpriestoru t.j. že hyperpriestor nezodpovedá úplne presne normálnemu priestoru v rozpoložení pevných bodov ako sú napr. hviezdy. To samozrejme čas za ktorý loď dosiahne svoj cieľ skresľuje.) V jednoduchom trojdimenzionálnom vykreslení je možné hyperpriestor zobraziť ako guľu (plnú), pričom normálny priestor (vesmír) je povrch tejto gule. Pri vstupe do hyperpriestoru vstúpime do tejto guľe a vzdialenosť od jedného bodu k druhému je tu kratšia ako na povrchu. Čím hlbšie do hyperpriestoru vstúpime tým sa vzdialenosti skracujú, avšak na to aby sme mohli ísť hlbšie do hyperpriestoru musíme mať lepší tzv. ukotvovací signál, pomocou ktorého vieme kde sa nachádzame a vieme určiť bod a rozsah vytvorenia skokového bodu, bez ukotvovacieho signálu sa v hyperpriestore stratíme. Čím hlbšie ideme do hyperpriestoru tým sa rovina času a priestoru viac a viac mení.
to si skopiroval z fan webu Babylon 5 alebo Stargate - Hviezdna brana? myslim, že tam niekde som presne toto čital
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

jasne že vo vesmíre nie sme sami..nepoznáme ani 10000tinu vesmiru takže určite niekde nejakí ,,mimozemšťania,, budú :)
Napísať odpoveď