11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
adrianno
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

true

Príspevok od používateľa adrianno »

_-Nemám rád Ameriku-_
Obrázok
Oficiálnej "pravdy" sa dočkáme možno v 100 rokov..
Osobne si myslím,že si to spravili sami aby boli stredobodom pozornosti dalších 50 rokov :D
Potom vyhodia do vzduchu Biely dom..

Atd...

Kolotoč...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

bol to riadeny odstrel! cela pasaz v zeigteist o usa je komplet jedna velka pravda!
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Zeitgeist je minimalne rovnaka vymyvacka mozgov ako americka propaganda a zdovodnenie padu dvojiciek.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ano je .. ale americka pasaz je velmi doveryhodna
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Tak sa rozhodni ci je to "komplet velka pravda" alebo vymyvacka ako tvrdim ja :roll:

A pre mna uz od zakladu video nie je doveryhodne ked je na youtube, proste vsetkym tymto revolucnym kravinam neverim a podla mna rovnako klamu a zavadzaju a sleduju iste ciele ako tie lzi, na ktore reaguju.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

UjoNecro napísal:Tak sa rozhodni ci je to "komplet velka pravda" alebo vymyvacka ako tvrdim ja :roll:

A pre mna uz od zakladu video nie je doveryhodne ked je na youtube, proste vsetkym tymto revolucnym kravinam neverim a podla mna rovnako klamu a zavadzaju a sleduju iste ciele ako tie lzi, na ktore reaguju.
co je na youtube je automaticky klamstvo?!...skor im ide o to aby to vedelo co najviac ludi preto je to na tube, video.google..atd
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Nevravim, ze automaticky, ale ze je to na rebricku doveryhodnosti pri dnesnej pocitacovej technike velmi nizko.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

ujo: nizsie ako oficialna verzia? ta ma tolko dier a uz tolko dokazov, vedcov, svedkov a odbornikov z roznych suvisiacich odborov na ne poukazalo a stale poukazuje, ze aj keby rovno bola pravda to co pises o zeitgeist, na nejakom zeitgeist vobec nezalezi.
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Ja absolutne neobhajujem oficialnu verziu a vobec jej neverim , len vravim ze netreba automaticky fanaticky zacat uctievat tu druhu verziu v tomto pripade Zeitgeist, ktora sice na tie chyby poukaze, ale zneuziva ich na dosiahnutie vlastnych cielov. To sa mi nepaci. Ze je strasne "in" si mysliet ako je Zeitgeist najvacsia kompletna zivotna pravda , pretoze spravne poukazal na nejake ine klamstva.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

akych cielov (okrem toho Venus projektu co je vazne kravina..)
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Nuz jeden napriklad je ziskanie si zastupy fanatikov, ktori veria ze cely svet zachvilu ocipuju slobodomurari, a s takymto sfanatizovanym davom ( ktorych je na svete viac) sa daju uz robit rozne veci.

To je jednoducho moj postoj k tomu vsetkemu. Neverim ocipovaniu zidmi o nic viac ako ocipovaniu pekelnymi jastermi. Proste neverim niecomu s cim nemam realnu skusenost, ale len nieco sprostredkovane anonymami na internete a internetovymi strankami.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

tak tie chipy neviem, ale realnu skusenost nemas s 99% dolezitymi vecami co sa deju vo svete.. takze tak :)

odmietat nieco hned z principu je to iste ako tomu bezvyhradne verit
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

:) podľa mňa je normálne odmietať veľa vecí, ktoré nepoznáme, alebo sme nezažili, lebo môžme predpokladať, že to nie je nič pre nás...

musím na vlastnej koži zažiť napr mučenie aby som vedel, že to je neprijemné ?

každopádne som otvorený mnohým veciam a ako vravím, neobhajujem ani jednu ani druhú "teóriu" pretože sa mi jednoducho ani jedna nepozdáva ...

len som tu vyjadril svoj postoj k ľudom, ktorí kvôli jednému dvom videám, ktoré ukázali nejaké podvody skočili úplne na druhú stranu a žerú jej "predstaviteľom" každú jednu teóriu...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

UjoNecro napísal:musím na vlastnej koži zažiť napr mučenie aby som vedel, že to je neprijemné ?
ja neviem, ty si napisal "neverim niecomu s cim nemam realnu skusenost" :lol:

//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 13:22 )
http://911blog.yweb.sk/719/Audio-a-vide ... -2001.html
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

General of all American Intelligence: 911 was a fraud!

Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

tomuto som nejako nepochopil.

http://www.prisonplanet.com/twenty-minu ... ident.html

Stretol sa teda s prezidentom, alebo nie?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

zaujímavý článok že aj polrok pred 11 septembrom 2001 bolo v televíznom seriáli bol námet o zrážke lietadla do WTC ktorý sa v tom seriáli nakoniec nodohral... viac tu: http://www.kultx.cz/11-zari-podle-seria ... ne-gunmen/
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reDo »

ty amici su svin* nehcapem kopu takychto veci uplne zbytocen zabijanie ludi ten dokument je nice dikes
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Frco napísal:tomuto som nejako nepochopil.

http://www.prisonplanet.com/twenty-minu ... ident.html

Stretol sa teda s prezidentom, alebo nie?
nie, je to fiktivny dialog
againstsionist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa againstsionist »

Dobry den prajem vsetkym.

Len v skratke: Inside Job s nazvom 9/11 nie je nejaka samostatna a nahodna akcia a uz vobec jej hlavnym ucelom nebol nejaky poistovaci podvod, ci ropa. Boli to len take postranne bonusy (Outside - secondary bonusy) Hlavny dovod spociva v nieocm inom. Na pochopenie toho vsetkeho je potrebne sa preniest do konca 18-nasteho storocia a zacat zauimat sa o gangy Rothschildov a Rockefellerov. Literatury, hlavne tej zakonom zakazanej je dost a sionisticka lobby nema na vyber, nesmie dopustit aby sa ludia masovo dozvedali pravdivy obraz sionizmu a NWO, tak korumpuje vlady vo svete, ktore zavadzaju zakony niciace slobodu slova, prejavu a pod hrozbami zakona stiha myslienky ludi.

*/11 je len jedna z veci, ktora umoznuje nahnat ludom vseobecny strach a o to prave ide. Za normalnych okolnosti keby vlada siahla svojim obcanom na osobne slobody a prava, tak by nasledovali nepokoje a vzbury. Co je lahsie ako nahnat ludom strach a pod tymto ruskom potom ludom nahovorit, ze je potrebne pod akousi hrozbou terorizmu osekat ich prava a slobody a nutnost roznych kontrol, sledovaciek a podobne?

Ti z Vas ktori este nepoculi o termine NWO, co Bilderberg group, by mali vo vlastnom zaujme hladat informacie este viac ako hladali dodnes.

Vedeli ste napriklad, ze oficialne stanovisko o Utoku na Pearl Harbor je loz? Rovnako ako aj udalost NorthWood, ci vrazda JFK o ktorej medias omielali, ze je dielom sialenca...lenze to je lacna povedacka pre tych, co nevedia, aky kriticky krok cca pol roka pred varzdiu JFK ucinil.

Je toho velmi vela, tato skaza pracuje takmer v kazdej oblasti dnesneho zivota, pocnuc farmaceutickym priemyslom, polnohospodarstvom, ekonomikou, bankovnictvom atd. Venujem sa tomu uz 15 rokov a vysledok je, ze som nechutne nahnevany a z toho vsetkeho je na vracanie

Odporucam dokumenty:

Screw Loose Change - Not Freakin' Again edition
Alex.Jones.-.Endgame
Codex Alimentarius
Consuming Kids 2008
Kto zabil Johna O´Neilla
Loose.Change.Final.Cut
Money as debt
O peniazoch a práve
Oil Factor
Religulous[2008]
Ron Paul - Censorship
Terror Storm
The Corporation
The Fourth World War
The Obama Deception
The Tobacco Conspiracy
The.End.Of.America.2008
Válka proti demokracii
Zeitgeist - Addendum
Zeitgeist.Final.Edition
ZERO.Investigation.Into.911.DVDRip.XviD
1999
911.Mysteries.-.Demolitions
Architekt.Richard.Gage-analyza.kolapsu.WTC
ltf-Steven_Jones
Sicko
Demokracia strach dane...
Historie radaru v Cesku to co Vam oficialne media nereknou

a

knihy ci clanky:

zo sajty : http://truthbooks.blogspot.com/

.............

Zaverom Vam chcem oznamit ze za tymto ucelom som vytvoril na facebooku skupinu, ktora bude zdruzovat vsetkych ludi, ktorym sa nepaci to co aj mne. Nejde len o nas,ale hlavne o nase deti. Ako sa im pozrieme neskor do oci, ked sa nas spytaju, co sme robili, ked nam kradli slobodu?

Moj nick na FB je Jozef Untitle

Skupina je na adrese: http://www.facebook.com/group.php?gid=141308575962

Pripominam, ze chulostive nazory, perzekuovane pritustavnymi a nedemokratickymi zakonmi bude vzdy lepsie najskor prediskutovat vyhradne sukromnou postou a podla moznosti aj sifrovanim.

Prosim Vas, aby ste aktivne vyhladavali a oslovovali kazdu osobu, ktoremu nie su hodnoty ako slobodu prejavu ukradnute a Vadi mu dnesne politicke, ekonomicke, ci ideologicke smerovanie sveta.

Nestrkajme hlavy do piesku, musime byt aktivni voci nebezpecenstvu.

A este jednu vec priatelia a vyznavaci pravdy. Predtym ako zacnete studovat vsetky tie dokumenty a knihy, precitajte si velmi lahko pochopitelny clanok o myte penazi, ktory je svojou podstatou nevyvratitelny, pretoze je ot cira matematika..Mozno potom viaceri pochopite, ze to co je napr. Vo filmoch Zeitgest Addendum, Ci Endgame nie je nic ine, len obycajna hola pravda, odovodnena matemiatikou a elementarnou logikou.

Tu je ten clanok:

http://redemptoristi.kske.sk/CLANKY/000 ... enazi_.htm

Nerobte veci zlozitymi. V podstate to je jednoduche, len ludom sa vsetko predklada preto tak zlozito, aby nemali chut zistovat pravu podstatu a boli znechuteni. Nic viac a nic menej. :)

PEACE.
Napísať odpoveď