Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Je to vazne tak tazke pochopiteNeS napísal:caute.... myslite ze dajme tomu do konca roka ak 3krat do tyzdna (utorok, streda, stvrtok) si zabeham miernim sprinton 15 min. na beziacom pase, tak sa mi podari viditelne schudnut??
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak to je urcite malo, ved uvidis sam, zalezi aj ake tempo zvolis ale budes mat co robit aby si to za hodku stiholMuffi napísal:No takých 5 cvikov by som chcel zvládnuť ... brucho nohy ruky lýtka a deltový svalNa to je asi polhodinka málo čo ?
lepsie spravis, ak budes behat normalneeNeS napísal:caute.... myslite ze dajme tomu do konca roka ak 3krat do tyzdna (utorok, streda, stvrtok) si zabeham miernim sprinton 15 min. na beziacom pase, tak sa mi podari viditelne schudnut??
nevedeli by ste mi pomoct???
mam velky problem cvicim sice iba asi dva mesiace ale uz teraz vidim ze po cviceni nemam rovnake prsia totizto je to hlupe ale jedna strana je mohutnejsia ako druha a po civceni sa nafukne ovela viac jedna ako druha aj ked cvicim na lavici a dviham cinku s oboma rukami uplne rovnako Nevedeli by ste mi poradit co s tym mam robit???
ono mas jednu stranu asi kus silnejsiu, je to normalne naholko nevyuzivame obe ruky rovnako, ked budes cvicit jednoruckami skus si na slabsiu nalozit kus (5-10%) viac a cvicit tak nejake obdobie 
btw, chcem so sebou spravit boom....
cvicim, zerem, mam v tom system, nebojte...
chcem len tomu pomoct...co odporucite? gainer? kreatin? popripade dohromady? ziadne odpovede typu jedz viac mrkvy pls
chcem len tomu pomoct...co odporucite? gainer? kreatin? popripade dohromady? ziadne odpovede typu jedz viac mrkvy pls
tak toto je velmi zla rada, len nech pekne cvici obe strany rovnako..ziadny clovek nieje 100% sumerny, ked naberes viac hmoty, ten rozdiel sa strati, uvidis..stanke napísal:ono mas jednu stranu asi kus silnejsiu, je to normalne naholko nevyuzivame obe ruky rovnako, ked budes cvicit jednoruckami skus si na slabsiu nalozit kus (5-10%) viac a cvicit tak nejake obdobie
ja mam napr. lave lytko asi o 2 cm mensie ako prave a vedu z toho nerobim..cvicim ich rovnako, rastu rovnako a cim su vacsie, tym sa ten rozdiel straca
//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 23:24 )
napis kolko merias/vazis, ako dlho cvicis, ako rychlo priberas.....nezabudaj ze doplnky vyzivy su len doplnky ku stravestanke napísal:btw, chcem so sebou spravit boom....
-
dair
Guru wannabe
za prve ako MARCUS povedal, nerad ked nevies. TREBA ROVNOMERNE CVICIT a casom sa rozdiel strati. Vecsou vahou na jednej ruke, nerovnomernost len podporujes.stanke napísal:ono mas jednu stranu asi kus silnejsiu, je to normalne naholko nevyuzivame obe ruky rovnako, ked budes cvicit jednoruckami skus si na slabsiu nalozit kus (5-10%) viac a cvicit tak nejake obdobie
A co sa tyka tvojich otazok, ak zeries (ako si napisal) na co gainer? Ak nezeres dostatocne tak daj gainer. A kreatin? Ako dlho cvicis a co znamena mam system? Ako si pribral za dobu co cvicis?.... (a co si pribral
mno system akoze cvicim pravidelne 3x tyzdenne, po seriach a nie ako debil kym vladzem a nenormalne vahy a trhanie zil... 
ono jednoruckami necvicim okrem bicepsov nic, ta rada, nuz myslel som, podla predosleho prispevku
nesudte ma
a ten kreatin, nuz tak zase nechcem, chcem len nabrat nejaku hmotnost aby sa dalo s cim robit...
cvicim uz dlhsie, asi 4 roky, ale nie tak aktivne, aktivnejsie len nejaky mesiac dozadu, a co som pribral? asi tolko ze mam 64Kg/185cm
nieze by som bol vychrtlina, mam nejake tie svalceky, ale an igram tuku...
a gainer? nuz dobedu nejak nemam moc moznost najest sa preto myslim, ze kus to pomoze
opravte ma pls ak sa mylim
ono jednoruckami necvicim okrem bicepsov nic, ta rada, nuz myslel som, podla predosleho prispevku
a ten kreatin, nuz tak zase nechcem, chcem len nabrat nejaku hmotnost aby sa dalo s cim robit...
cvicim uz dlhsie, asi 4 roky, ale nie tak aktivne, aktivnejsie len nejaky mesiac dozadu, a co som pribral? asi tolko ze mam 64Kg/185cm
nieze by som bol vychrtlina, mam nejake tie svalceky, ale an igram tuku...
a gainer? nuz dobedu nejak nemam moc moznost najest sa preto myslim, ze kus to pomoze
opravte ma pls ak sa mylim
-
DanielDevil
Addict
to neni dedičné ako nejaka choroba ide iba oto že ako sa stravuješ a ako maš vytrenovaný metabolizmus lenže metabolizmus sa dá prisposobiť tomu čomu kcešDanielDevil napísal:niekedy je to dedicne a mozes jest kolko chces, som na tom prakticky tak isto...otec v mojom veku bol na tom este "horsie" a trz ma cez 100 kg a pritom ja zjem toho viac ako on, jem aspon 5 krat denne...
a to že ješ 5x denne neznamena že by si mal priberať ale práveže naopak ide oto ako ješ 5x den ak je tvoj obed jeden rezeň a nejake zemiaky a ty tomu hovoriš že ješ vela tak sa nečuduj že nepriberáš .............ja keby sa mam najesť poriadne tak zjem tých reznou aspon 4 a takto ak by si zjedol 5x denne tak určite pribereš
som v diete a jem 6x denne..DanielDevil napísal:niekedy je to dedicne a mozes jest kolko chces, som na tom prakticky tak isto...otec v mojom veku bol na tom este "horsie" a trz ma cez 100 kg a pritom ja zjem toho viac ako on, jem aspon 5 krat denne...
..vobec to neni dedicne, niekto ma rychlejsi metabolizmus niekto pomalsi, ale pribrat sa da vzdy(nehovorim o ojedinelych pripadoch ked sa jedna vazne o chorobu(poruchy stitnej zlazy atd)..), nepriberas=jes malo, priberas=jes vela..jednoduche rovnice, je to take tazke pochopit?
tak napriklad dnes...marcus-16 napísal:64kg na 185cm vysku a potrebujes gainer aby si pribral?nauc sa stravovat, inu radu nepotrebujes..skus sem dat svoj (dnesny) jedalnicek..ked to uvidis napisane, mozno si uvedomis kde je chyba..
a chcel by som vediet co take robis, ze sa doobeda nemas moznost najest..
rano kava (to je uz navyk bez toho som prispaty cely den)
ktomu jedno vajce natvrdo a rozok s maslom + asi deci mlieka.
cez skolu nic akurat tak hoddog, potom poobede spagety a 2vajcia natvrdo s asi 2 rozkami....
cvicenie necele 2 hodiny a pollitra mlieka s lyzickou cukru a dalsimi 2 vajcami...
teraz si dam este nejake halusky mozno mliecko...a hura do hajan...
nieje to moj obvykly jedalny listok, tuto "dietu" takto jest som zacal len posledny tyzden, inak som nezral tolko vajec, ale jedla takisto...