Koľko hier ste už prešli ??? Od kedy hrávate SPčko???

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Koľko hier ste už prešli ??? Od kedy hrávate SPčko???

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

Ja hrávam od 2002, čo som dostal prvý komp. Patrím do tej mladšej generacie hráčov. Tí starší toho majú za sebou viac. Si pamätám prvá hra prejdená bola C&C Renegade a posledná doposiaľ The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena. MPčko moc nehrávam, som zarytý SPčkar. Už som prešiel cca +/- 100 hier a stále ma to bawí aj ked je pravda že kvalita hier trocha upadá. Ako je to s vami??? :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

100 hier? Ty si trošku manik, nie? :D Ja som prešiel zhruba 20 hier od roku 2001, keď som aj ja dostal prvý PC. Inak už poslednú dobu ma hranie nejako nedrží, ale to sa môže čoskoro zmeniť po vydaní Mafie 2.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Tych hier bolo u mna strasne malo, ale boli to kvalitky typu Call of duty 4 a tak, vacsinou hravam MMORPG co su hry ktore koniec nemaju, hravam asi od roku 2000
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

pc mam od roku 1997 a presiel som fakt vela hier ako krpec som drtil jedna radost, dnes uz tolko nehram ale nieco predsalen...neviem ciselne odhadnut kolko hier som presiel lebo si ani nepospominam na vsetky ale ak by bola otazka ze kolko hier ste hrali a nie dohrali tak to by som odpovedal ze stovky....
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak pocitac mam od 11.novembra 2006 (krasny den :D ).Presiel som tolko hier, ze by sa dali spocitat na dvoch rukach.Vacsinou sa mi niektore hry znudili uz v polovici kampane a z hry sa staval stereotyp.Ale teraz uz vacsinou hram hry typu, ktore sa nedaju prejst Fifa,Nhl,The Sims 3, poker a i.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

ja som presiel malo hier mozno 10-20 vacsinou to neprejdem az do konca lebo sa mi nechce :D hry ktore so presiel su napr.:
CRYSIS,CRYSISWARHEAD, COD2,COD4,COD5,a vsetky FEAR ktore su :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

fuh, tak tych hier nebolo vela, na pc som presiel mafiu, mozno nejake NFS (to neviem povedat s urcitostou) a hral som aj RTCW (tu sa mi zda, ze som to na uplnom konci vzdal). teraz sa hram viac na PS2 (ale aj to malo) a tam som presiel GoW a snazim sa aj GoW2, ale to sa mi asi tak skoro nepodari.
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Hrávam ( prvý PC ) asi od roku 1998 a to som hrával 2Dčka , koľko hier som prešiel netuším ( asi do 40 ) , mám radšej MP :wink:
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

PC mám asi od decembra 2004, hry som ale hrával už predtým :D . Na začiatku to boli tie "old schoolovky" ako Dina, Prehistorik, Vlak a podobne. Hlavne Vlak sme ešte v škole ako krpci hrali (čo ja viem, tak 2-3. trieda), a písali si kódy na levely :lol: . Medzitým bolo aj PSko, Crasha som drtil stále na tom. No a z nových asi všetky hity až na Crysis ktoré nemôžem zohnať :cry: . Teraz hrávam aj SP aj MP, podľa nálady. A hier som ani moc neprešiel... neviem, do 100 ich bude určite.
P.S.: Teraz mám 16, je rok 2009 a ja si stále občas zapnem Warcraft 2 alebo Dunu 2000...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ja tiez drtievam obcas, odkedy som mal komp - to je cca rok 1998 - tak som ich uz slusny pocet poobmienal. Tiez som skor na singleplayerove hry, kolko som ich presiel si netrufam povedat, hadam okolo 30?
Teraz drtim Far Cry 2, celkom podarena hra :)
onetwothree

Príspevok od používateľa onetwothree »

Hravam neviem odkedy, ale najprv som hraval len tak, dohravat som zacal az neskor. Prvy bol Polda 3 a momentalne mam prejdenych 69 hier a okolo 200 freewaroviek (tak zase tie su niektore kratucke). Hravam vacsinou SP, MP iba obcas, MMORPG vobec.
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

jj šetko zaleží od nálady, či sa vám chce alebo nechce, ale je to pravda že niektoré hry sú po čase stereotypom a človeku sa už nechce prechádzať. Musím začať kombinovať SP aj MP, aby ten gaming time bol pestrejší :D :D :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no jo, 30 asi.. ted uz len MP.. singlace ma uz nebavia.. len teda tie namakane... HL co bude, Mafia 2 :P
kutlo
Medium Star
Medium Star

..

Príspevok od používateľa kutlo »

no tak ja mam uz 2 komp v rade...1.rok 2001 2. 2007
no tak to som strasne vela hier presiel..nfs,cod vsetky :D naj,crysis,ac,medal of honor vsecky..dalej si uz nepamatam, ale prva hra ktoru som hral bola lemmings :DDDD
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

noo to je uz pekne davno to bol este DOS to som hral hry jak aladin, prince 1, lemmings ..celkom haluska :) ...no a SP ma uz nejak nebavi,len tie kvalitne, a na kvalitne uz nemam comp :) tak teraz uz len MP,..a kolko to bolo hier? noo dost :D
Napísať odpoveď