Šak na toto sa ani pozrieť nedádido napísal:no ved upozornis ma napises my to das my kick 1 kick 2 ale mna...
Gramaticke Okienko!
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kde sme sa to dostali, že už aj Vista je s tvrdým Y.adox napísal:No mám taky problém že ked spúštam book a je zapojena klávestnica ktoru som dokupil tak mi začné tutkať PC ako šialenya po čase sa zapne . ešte ked som mal vystu tak sa windows ani nezapol a prehodilo ma rovno na recovery neviete ako to vyriešiť aby to nerobilo ? a book je: HP 530
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
kubanec napísal:Tak a po akom mne najviac vihovuje to že si tam uš môžem vybrať zo štýlov stranky lebo samm stranku neviem vytvorit to mi vyhovuje a na ešte akom hostyngu sa to tak da že tam uš budú návrhy?? a ťies cenovo výhodni do 20€(600Sk)ročne
Pekná frázaFT napísal:Štúr sa v hrobe obrátil a aj obed vyvrátil...
A aby som aj ja prispel troškou k téme, tak si pamätám takéto slovné spojenie (a nie, nebol to preklep)
vzláštny jav...
-
Iron-Eddie
Light Professional
Tie základné rytmy, nie rytmusiokovanec napísal:no ja by som rad vedel ako hravate rytmus k tim pesnickam lebo ja na to akosi nevem pryst poznam tie zakladne rytmusi ale napiste ak viete ku konkretnej pesnicke ako pls
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2009, 15:40 )
inak dobra pesnicka je od gladiatoru - láska
krokodyl?whitecOder napísal:asi rybarcenie........moze vas zozrat krokodyl
edward-cullen napísal:PRVI BOSK PRISIEL SAM.....ale skus viac a viac predlzovat
no tak to biste mali rozmislat lebo ja som si to uz uzil....
Nemávam potrebu byť škodoradostný a smiať sa na chybách druhých, ale...

Ľudia však sa trochu spamätajteCyber napísal:čaute potrebujem súrne pomoct s ulohou ktorú sme dostali spravit cez word a excel . Bol bi som vám velmi vdačí keby my to niekto pomožete spravit bo nemám word a nemám ho ani odkial zohnat v dohladnej dobe a je to velmi naponáhlo už sa my kazí aj pc mám ho zavirení a nemám ani windows čiže je to vážne dost súrne . Niekto kto vie robit dobre z wordom a nudí sa bi my mohol pomoct bol bi som vám neskutočne zaviazaní ešte raz dakujem.Tu je screen sory žže je takí malí ale mám pomalí upload strašne tak si to stiahnite a zvedčite v pc...