Chcel by som sa spytat, ci by mi niekto nevedel odporucit konkretny mapovy software pre tuto GPSku, ide mi tentokrat o co najcerstvejsie mapy hlavne Madarsko, Srbsko, pripadne Rumunsko a Bulharsko.
Na stranku Garminu som pozeral, a original ich mapa ma nejake 2 roky.
Pripadne by som bol rad priamo za odkaz odkial sa da nieco take zohnat.
Mapy - Garmin nuvi 200
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mapy - Garmin nuvi 200
To sa mi nechce veriť. Keď som tú ich navi posledný krát používal, tak tam boli najnovšie časti SVK dialnic, a taktiež mi bolo povedané, že vyšla nová aktualizácia, týždeň dozadu. A to pre SR, takže iné krajiny musia byť updatované častejšie. Pozeral si slovenský garmin, alebo Garmin.com?Fabo napísal:Na stranku Garminu som pozeral, a original ich mapa ma nejake 2 roky.
Re: Mapy - Garmin nuvi 200
Ak si GPS na Slovensku dostaneš a máš nárok na Sk mapu ZADARMO.Fabo napísal:Chcel by som sa spytat, ci by mi niekto nevedel odporucit konkretny mapovy software pre tuto GPSku, ide mi tentokrat o co najcerstvejsie mapy hlavne Madarsko, Srbsko, pripadne Rumunsko a Bulharsko.
Na stranku Garminu som pozeral, a original ich mapa ma nejake 2 roky.
Pripadne by som bol rad priamo za odkaz odkial sa da nieco take zohnat.
Stačí zaregistrovať mapu na
Kód: Vybrať všetko
www.unlock.garmin.skAk si stiahneš program WEBUPDATER z
Kód: Vybrať všetko
http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=999-99999-27Re: Mapy - Garmin nuvi 200
zdarma dostanes len mapu SK roads (ako z nazvu vyplyva, tak je tam len slovenska cesta siet).Gtjozef napísal:Ak si GPS na Slovensku dostaneš a máš nárok na Sk mapu ZADARMO.
Stačí zaregistrovať mapu naa dostaneš sa k unlockom aj k linkom pre tvoje GPS.Kód: Vybrať všetko
www.unlock.garmin.sk
Ak si stiahneš program WEBUPDATER zpo pripojení k PC ti tento ponúkne na aktualizáciu Firmware (software) GPS + iné veci čo je možné do GPS doinštalovať.Kód: Vybrať všetko
http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=999-99999-27
k teme: ked chces nieco konkretne, tak chod na lamky a daj si vyhladat city navigator europe 2009 (CNE2009). odporcuvam nahodit SK roads 6.0 a CNE2009. napcha sa to tam a netreba ani kupovat SD kartu. cca par mesiacov doazdu sa mi podarilo napchat do GPS obe mapy. v pripade nejakych problemov si pozri gps forum alebo napis PM.