Aka vysoka skola ?
-
leso789
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
bo
dosiel niekomu uz list z ekonomickej? ja som bez skusok a dosla mi len tak navratka ktoru mam do 5 juna poslat spat, ale nikde sa tam nepise ci treba poslat aj maturitne vysvedcenie... co by ste robili vy?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
audiotrack
VIP
a prečo teda rozmýšlaš o výške? Vlastne ani nevieme aká je tvoja otázka, lebo toto si nám iba oznamoval. Ak ale chceš poradiť, asi to budeš mať najlahšie na nejakej ekonomickej keď si z OA, ale mal by si si vybrať niečo čo ťa bude baviťjozko napísal:Cafte na dalsi rok koncim OA a vobec neviem na aku vysku by som chcel ist.Som skor taky priemerny student.Zaujmy nic moc.Jedina vec co mi trochu ide je anglina.
Ak bude nejaky pohovor, tak ber oblek, ked bude iba pisomka, tak chod normalneleso789 napísal:Ocakava sa odo mna aby som prisiel na prijmacie skusky v obleku, koseli a kravate? Ci staci prist obleceny ako bezne do skoly - rifle, tricko...? Co vy na to?
-
Vigor
King
Myslim si, ze je bezne posielat notarom overene kopie. A tiez si myslim, ze mozes zdvihnut telefon a zavolat na studijne oddelenie.
Ludia, preboha idete na vysoke skoly, tam idete kazdy sam za seba a nebudu vas vodit za rucicku. Tak sem nepiste stale otazky, na ktore sa mozte spytat na studijnom oddeleni, ktore ma viac informacii nez my tu na fore. Pripadne prd tym natukat stranku fakulty ci to tam NAHODOU nie je. Pretoze napr. ja som mal vsetky potrebne informacie napisane na stranke.
Ludia, preboha idete na vysoke skoly, tam idete kazdy sam za seba a nebudu vas vodit za rucicku. Tak sem nepiste stale otazky, na ktore sa mozte spytat na studijnom oddeleni, ktore ma viac informacii nez my tu na fore. Pripadne prd tym natukat stranku fakulty ci to tam NAHODOU nie je. Pretoze napr. ja som mal vsetky potrebne informacie napisane na stranke.
-
matus121
Light Professional
nechcel zakladat novu temu, tak to napisem sem. chcel by som sa spytat nieco ohladom oblecenia na prijimacky, konkretne na ekonomiku. o par dni idem na prijimacky do prahy na VSE a neskor este BA a KE a neviem, presne ako sa mam obliect. niekto vravi, ze treba oblek, iny zas, ze len tak "elegantne a ini mi na to nevedia povedat nic. nevedeli by ste mi nieco poradit?
-
kukiak
Addict
stale nie som rozhodnuty.. bud zasielatelstvo alebo ten elektronicky obchod a manazment. Fakt neviemjimmy_xp napísal:momentalne autoelektrotechniku na EF a na dalsi rok sa chystam na cestnu dopravu na PEDASEa ty?
-
Fabo
Hardcore addict
Ja som bol obleceny uplne normalne, t.j. rifle a polo kosela.matus121 napísal:nechcel zakladat novu temu, tak to napisem sem. chcel by som sa spytat nieco ohladom oblecenia na prijimacky, konkretne na ekonomiku. o par dni idem na prijimacky do prahy na VSE a neskor este BA a KE a neviem, presne ako sa mam obliect. niekto vravi, ze treba oblek, iny zas, ze len tak "elegantne a ini mi na to nevedia povedat nic. nevedeli by ste mi nieco poradit?
OT: Kde a kedy mas prijimacky? Ze by sme sa po nich pripadne stretli na jedno poldo v skolskom bare