Mluveni ve hrach, mluvena videa
Mluveni ve hrach, mluvena videa
Zdarec, ma nove pc (http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/620 ... i3540.html) teda notebook. Mam na nem assasins creed a CaC : Tiberium wars. A u obouch kdyz bezi video(s mluvenim) tak mi zvuk de rychlejc nez video. Takze zvuk skonci ale video mluvi dal. U assasina se mi ve hre taky ksok seka, ale strasne malo. Kamos mel : jedno jedno jadro 2,3, ram 2gb, kartu nejaku takuto ATI RADEON 1550 256. A slo mu to bez problemu, a me ne
PLs poradte, nevimsi rady a kukat na to dvakrat dele se mi nechce .
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mluveni ve hrach, mluvena videa
nebude to v ovladacoch?aloxuhik napísal:Zdarec, ma nove pc (http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/620 ... i3540.html) teda notebook. Mam na nem assasins creed a CaC : Tiberium wars. A u obouch kdyz bezi video(s mluvenim) tak mi zvuk de rychlejc nez video. Takze zvuk skonci ale video mluvi dal. U assasina se mi ve hre taky ksok seka, ale strasne malo. Kamos mel : jedno jedno jadro 2,3, ram 2gb, kartu nejaku takuto ATI RADEON 1550 256. A slo mu to bez problemu, a me nePLs poradte, nevimsi rady a kukat na to dvakrat dele se mi nechce .
-
Hotwire
Addict
neviem...neni to vo zvukovke? skus na to nake ovladace...potom skus aj na grafiku dat nove, direct x atd...vsetko skusaloxuhik napísal:No prave, ja nevim v jakych mam tu codec ktery se menuje : mega codecs pack. tam je na vyber co chci naistalovat ja jsem vsechno nedal. Nevi te co mam dat ?
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
Hotwire
Addict
neni lepsi allin1?lekoklatik napísal:ovládače na grafiky a nejaké codecky nové poťahaj. Odporúčam gordian knot codec pack.
toto robilo kamaradovi ale iba pri assassinovi na XP stacilo vypnut hardverovu akceleraciu v start->ovladaci panel->zvuk a zvukove zariadenia->spresnit->vykon->harderova akcelerace daj na ziadne malo by to pomoct ale sa mi zda ze to vypinal iba ked isiel hrat assassina lebo mu isiel zvuk trochu blbo.na viste neviem ci to pomoze ale treba vyskusat
Nemuzu to tu najit, tady to neni, dam zvuk a tam nic spresnit ani uprasnit ani nic podobnyho
(mam vistu) Nebo hledam spatne ? Ale je fakt divny ze na starym pc to slo (video v poho, hra uplne orezana trasny detaili) a tady ne. fakt neim co kodeky jsem zkusil preinstalovat a nic. jeste zkusim dat jiny kodeky.
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 14:04 )
Uz mi to dela i u Call of duty: worl at war. Akorat tam se mi to seka jako v assasins creed, v mluveni i ve hre.
Nevim co mam delat pls poradte uz jsem zoufalej
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 14:04 )
Uz mi to dela i u Call of duty: worl at war. Akorat tam se mi to seka jako v assasins creed, v mluveni i ve hre.