CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

takze postupne:

to yosso - xxx je kemper jeden hnusny...a vsetko co dal bolo realne...mozno ma wh...ale na tom deme som toho moc nevidel....neboj posvietim si na neho...a pri naznaku ho odmenim

to pain - krasne demo, kratke, postacujuce...teda len doplnim Bob Friendly (IP 92.236.172.67) pre leka :wink:

to meinn (alebo lepsie chesterko) : neverim ti ani prd z tvojej riti...len pridi na server...jedina tvoja vyhoda je to, ze ti vzdy vies kedy som tam ja...pretoze ja si nemenim nick ako ty...keby je to na mne tak si tu uz nezahras...a nezacni mi tu vyplakavat, ze neznesiem na serveri lepsieho hraca (co ty nie si ani nahodou)...
btw. ked mas ban a silne tu bojujes o UNban tak sa asi nechodi na server ,aj ked mas dynamicku IP...si myslis ze o tebe neviem :x :x

konec.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

hmmm to je zvlasne. este nedostal unban a uz tam je zas? to potom fakt dost na hlavu ked sa tu bije o unban. MeiNN ak sa este dostanes na nas server tak si drz len jeden nick a to MeiNN. Ak ta nacapame s dalsim nickom a zase nahodou dostanes ban tak uz nebude nahoda. Neopovaz sa potom zase stazovat. Jasne som ti povedal ze si mas drzat jeden nick.
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

ak mam ban,co mam :( a sa my zmeni ip mozem hrat stym istym nikom ako som mal ?
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

dido napísal:ak mam ban,co mam :( a sa my zmeni ip mozem hrat stym istym nikom ako som mal ?
nie
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

stormo5 napísal:nie
preco nie?musim si dat iny napr.mal som dido tak si dam dido je spat :D a je iny moze byt (to je len priklad)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

das si "dido je spat" a daju ti ban ;)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Však dido keď sa nemýlim ban dostali ľudia z dediny kde bývaš a nie ty .
Mali ste len spoločnú IP . Ak budeš mať novú ip podľa mňa si nick môžeš kľudne nechať . ( ty si ban nikdy nedostal len niekto iný na starú ip )
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Admini, nakoľko nereagujete, tak píšem ešte raz.

Prosím, prečitajte si toto!
MeiNN.
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MeiNN. »

Calligen09 napísal:Admini, nakoľko nereagujete, tak píšem ešte raz.

ty trtko sak pepo reagoval :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Calligen09 napísal:Admini, nakoľko nereagujete, tak píšem ešte raz.

Neriesil si podobny unban uz raz a nedostal si vyjadrenie, ze to bolo naposledy?
http://www.hojko.com/post1025415.html#1025415
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

PepoJr. napísal: callingen: mas dynamicku IP...cize staci vytiahnut router/modem zo zasuvky a mas IP inu...takze unban sa neoplati davat na tu IP...ak ovsem nemas len tu jednu...co by si nemal mat s IP zakladom 85.237.***
keby mas s tym problem tak napis mi SS tam to doriesime...
hmm...vidim ze citanie ti nerobi problem :lol: :lol: :wink: keby nieco tak napis
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

nic proti ale ked je tam admin tak ten si tam robi chce akoby mu to cele patrilo ..rockne sa mapa hodi si svoj vote s uplne dementnymi mapami a ked mu nieco niekto napise tak dovidenia - kick
trosku na zamyslenie :evil:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

XilleR napísal:nic proti ale ked je tam admin tak ten si tam robi chce akoby mu to cele patrilo ..rockne sa mapa hodi si svoj vote s uplne dementnymi mapami a ked mu nieco niekto napise tak dovidenia - kick
trosku na zamyslenie :evil:
konkretnejsie, ktory admin?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

aj ja by som rad vedel ktory admin to bol. kick som nedal ani nepametam uz. A co sa tyka menenia map tak sa stava ze nikto nenominuje mapy a potom tam ostanu bludiska. Nemienim sa pozerat ako sa dvaja posledny hladaju po mape a kazda jedna round trva full time. Alebo este ked sa 16+ tlacime na mape ktora je urcena na dobru noc. fy_xxxxxx aim_xxxxxxx, tak vtedy zmenim mapu na nieco ine. myslim ze to je jasne.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Asi myslí mňa :wink:
Kick som za niečo také ešte nedal. Vždy píšem. Nepáči? Dovidenia. Moźno sa jedná o dnešnú situáciu. Jakožto pred tým než ste to rockli som tam votovanie de_train a tuším de_dawn alebo niečo také. Hralo sa aztec a každý sa sťažoval. Bolo mi jasné že by ste votli buď, indiu, snow, dust2 alebo inferno. Na servery bolo 18 hráčov... Takže kick si odpusti, nie som obmedzený. Nikomu sa nič nepáči, tak zvolím ja. btw nehrám sa na vlastníka serveru. Robím poriadok. Vaśe reči ktorý kkt to zmenil veď sa malo hrať to a to beriem s veĺkou rezervou. Za to tiež nikickujem. Proste na ne neodpovedám. Kickujem ľudí ktorí sú AFK. či už 30 alebo 50 sekúnd z kola je AFK dávam kick keď je server plný a vidím že sa hráča neustále snažia napojiť. Buď hráte, alebo nie.
Vymyslite si už nové mapy a naučte sa nepindať na všetko čo je vám prosti srsti. ako napr. dnes okolo 18:00. Prišiel som na server, bolo tam 18-20 ľudí a hrali ste snow. bez opýtania som to menil na old_aztec... Výhrady píš na admina ktorí je zodopvedný za situáciu, nie "admini". Nik z nás tu nie je chorý aby za sťažnosť sadol na hráča alebo mu dal BAN.

Spomenul som si na hráča "FUN". Normálne sme hrali. Tuším d2. nie som si istý. Prišiel a slobodne zahásil "ALL RTV". a neustále vypisoval. Nevśímal som si. po skončení mapy klasika vote. asi to padlo na inferno. FUN zas rtv. ďalšia mapa padla moźno aztec a zas rtv. Neudržal som sa tak som mu napísal "bež uź do riti s tým rtv"... /mapy som uviedol ako príklad. fakt sa nepamatam presne na mapy ktoré sa hrali/
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hej presne toto co pisal psycho a leko je cista pravda aj mna to tak niekedy naserie ze radsej vypnem CS.. tak ako pridem na server a hra sa snow a pritom je plny server nechapem ako to niektory ludia mozu hrat.. hned ako sa pripojim tak ma niekto attackne a to nie len mna ale polka servera sa attackuje co je tam tolko ludi co neviem ani po kom strielam.. ako som pisal toto ma fakt naserie ked to vidim.. ale co som si vsimol tak vela ludi ked je votovanie a je tam snow tak ony votuju snow pritom je plny server.. nechapem preco chcete hrat stale tu snow nepoviem votneme ju ked tam je 10 ludi bude dobra hra 5on5 na snow to je asi idealne, ale nie ked je plny server... takze niekedy aj rozmyslajte co stlacate a nie bezhlavo si tam supnem snow.. potom je jasne ze ked je tam admin tak to hned zmeni alebo da votovanie co je uplne normalne takze pri tomto sa nik nemoze stazova na admina ze bezhlavo zmeni mapu a podobne, ma nato pravo..

hravam na hojku od tedy ako vznikol server a este som sa nestretol s tym ze by nejaky admin dal kick bez priciny.. vzdy ten kick ma pricinu bud je nejaky hrac dlho v spectate a blokuje slot alebo je na spawne afk.. takze nikdy to nieje tak ze aaa tohto hraca sa mi nepaci meno dam mu kick..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Netusim ci nieco ma....podla mna ani nie...aj ked si niesom isty, ale za pozretie nic nedate ;)
Hrac: b00st+
Prílohy
boost.rar
(663.93 KiB) 29 stiahnutí
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

suhlasim so suffelom a co sa tyka snow, votuje sa asi preto ze je to pomerne mala mapa a lahko sa daju na nom nazbierat fragy, hlavne ak sa postavis za stenu s awom a cakas kto ti z poza rohu vybehne (nemoze byt plugin na kick ak vazme awo na snow? :D).
Ano, denne sa aj 20x zopakuje inferno a dust2 necudo, kedze su to najoblubenejsie mapy na cs, ale je hodne zaujimavych map ako je sunny, born, storm, storm2, cratefield, irak, d2long, square
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

last_knight napísal:suhlasim so suffelom a co sa tyka snow, votuje sa asi preto ze je to pomerne mala mapa a lahko sa daju na nom nazbierat fragy, hlavne ak sa postavis za stenu s awom a cakas kto ti z poza rohu vybehne (nemoze byt plugin na kick ak vazme awo na snow? :D).
Ano, denne sa aj 20x zopakuje inferno a dust2 necudo, kedze su to najoblubenejsie mapy na cs, ale je hodne zaujimavych map ako je sunny, born, storm, storm2, cratefield, irak, d2long, square
Nominuj, mas moj hlas.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Na servery je plno máp. Tu http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... 99527.html má všetky dostupné dokonca aj s náhľadmi...
Zamknuté