Skusenosti s touto brigadou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mahonacik
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Skusenosti s touto brigadou

Príspevok od používateľa Mahonacik »

CHcem sa opytat ci uz ma niekto skusenosti s touto brigadou ?

Základné informácie

Zverejnené 28. mája 2009
Lokalita: Česká republika
Miesto práce: Ceska republika
Typ práce: hlavný pracovný pomer, brigáda
Požadované vzdelanie: Bez vzdelania
Minimálne vzdelanie: Bez vzdelania
Vhodné pre absolventa: áno
Popis pracovnej náplne
Popis práce : Operátor ve výrobní fabrice
Lokalita : Česká republika, Plzeň
Zmluva : na dobu neurčitú

Mzda :

Plat 80 KČ na hodinu
V sobotu a v nedeľu + 8,70 KČna hodinu
Nadčasy +20% na hodinu
Nadčasy v sobotu a v nedeľu +35% na hodinu
Nočné služby +22,94 KČ na hodinu
Pauza (1 hodina denne) 41,50 KČ
Priemerne : 18.000 KČ na mesiac

Pracovný čas : dvojsmenná prevádzka (denná a nočná smena)
8,5 hodín denne na smenu, strieda sa krátky a dlhý týždeň

Ubytovanie : ZDARMA zabezpečené zamestnávateľom.
2 – 4 posteľové izby

Doprava z ubytovne na miesto práce je zabezpečená zdarma
zamestnávateľom.

Požadavky na uchazeče: Věk: od 18let, základy matematiky, manuální zručnost.
Na tyto pozice můžou ženy i muži, páry

NASTIP MOZNY IHNED

Požiadavky na zamestnanca
Požadavky na uchazeče: Věk: od 18let, základy matematiky, manuální zručnost.
Na tyto pozice můžou ženy i muži, páry

Jazykové požiadavky
Slovensky - písomne: začiatočník, ústne: začiatočník

]

Kód: Vybrať všetko

Som z Topolcian okres Nitra mam 20 rokov student vysokej skoly.

Ak aj nemate skusenosti s touto pracou uvitam aj dobre rady :)

Dakujem
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Konkretne ti na tuto brigadu neviem reagovat ale neraz sa stalo ez proste tiez vylakali ludi na brigadu napr.: do Talianska, akoze zbierat jablka a podobne a skoncilo to tak ze ich nutili k prostitucii.Dokonca stalo sa mi to tiez ako ne mne priamo ale bol som pri mojej kamaratke ked volala do istej spolocnosti na tu brigadu a ta spolocnost si ako zalohu vypytala 500SK(cirka 17€) a moja kamaratka jej oznamila ze nech jej to strhne z 1. vyplaty. Samozrejme kadejake vyhovorky a kadeco a o taky mesiac som sa hrabal po nete a zbadal som na jednej stranke ako pisali ze od nich zobrali zalohu a dalej nic , nezdvihali telefon a podobne.Takze tolko k brigadam, ta spolocnost ktoru uvadzas vyzera doveryhodne ako vacsina ale clovek nikdy nevie. :) Thats all
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

V Plzni je jedna velika fabrika na vyrobu kablovych zvazkov, vacsinou vsetky inzeraty smeruju tam, uraduje tam ukrajinska mafia/bez srandy/, zdieraju, klamu a byvanie je hrozne, polorozpadnute stare domy, kopa ludi na kope atd. Viem z rozpravania a z fotiek. A pracuje sa kvoli rychlosti a presnosti bez rukavic, aj s chemiou, cize prsty potom aj tak vyzeraju.
Ak je to ponuka prave na to miesto, tak prijemnu sustrast. Skus zistit, ako sa vola ta cast Plzne, kam by ta robota mala byt.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

ja som to nasiel ako "Práca pre spol. Panasonic LCD"
mas na mysli toto pryja ?
Inak, nevyzera to 2x doveryhodne...pisane doslova cesko-slovensky a su tam pravopisne chyby :lol:

http://www.gotowork.sk/ponuky/cz.html
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

meffisto napísal:ja som to nasiel ako "Práca pre spol. Panasonic LCD"
Inak, nevyzera to 2x doveryhodne...pisane doslova cesko-slovensky a su tam pravopisne chyby :lol:

Nie, to co myslim ja, tam sa vyrabaju klimatizacie, LCD urcite nie. Kamarati nasli pred rokom tiez v Avize nejaky pochybny inzerat, mali ist triedit skrutky za 90 cisteho na hod. niekde pri Prahu a nakoniec ich v noci vysadili z auta v Plzni, ze lebo tam teraz potrebuju ludi viac.
Ked do Ciech, tak len cez Kappu, alebo nejaku znamu, overenu agenturu, ktora da zmluvu este pred vycestovanim. Lebo to, co je v inzerate a co tam strcia pod nos, sa nemusi zhodovat.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Mna osobne práca operátora ubíjala na smrť... Ale ja potrebujem nejaký pohyb. Tak aby sa nestalo že ta to rychlo omrzi.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

skodovka? :D
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Pracoval som jedny prazdniny v CR v HPcku :) pracoval som v sklade takze ked nebolo vela nakladiek tak som sa doslova nudil, na obedy som si chodil kedy som chcel ale poviem vam ked som videl ako ludia okolo linky pracuju ako roboti tak ma aj chut do obeda prechadzala. Kamos tam robil a po povinnych 3tyzdnoch utekal domov, kazdy tyzden vozili novych brigadnikov ale nikto viac nevydrzal. 12hodin stojis za pasom ci ide alebo nie, aj ked je odstavka musis stat, nesmies sa opierat je nad tebou kamera a este otravny majster ktory ti vrieska rovno do ucha ako mas robit. Ak chces ist na WC musis zohnat nahradu na svoju poziciu alebo ryxlo nadrobit...ak nieco pokafres a kvoli tebe sa pretiahne smena tak si nadavky uzijes este 3dni po tom. Prestavka je presne 30minut nesmies odist ani o sekundu skor...a ked prides neskoro tak ti stiahnu celu hodinu, navyse vecsina hal bola neklimatizovana, take kvoli strate vedomia a vycerpanosti tam zachranari neraz utekali. Keby som mal ist robit za montaznu linku tak to radsej sedim doma, peniazky sice zarobis dost ale ked si to spatne premietnes kolko nervov, sil a energie ta to stalo tak sa to moc nevyplati.
dayuska
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dayuska »

Firmu, alebo agentúru si môžeš overiť na úrade práce, alebo si ich nájdi tu v zozname:

Kód: Vybrať všetko

http://www.upsvar.sk/rsi/rsi.nsf/0/7F7EE195ED2CB82EC1257546003E1728?OpenDocument
Takto by si nemal nič riskovať..
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:Nie, to co myslim ja, tam sa vyrabaju klimatizacie, LCD urcite nie. Kamarati nasli pred rokom tiez v Avize nejaky pochybny inzerat, mali ist triedit skrutky za 90 cisteho na hod. niekde pri Prahu a nakoniec ich v noci vysadili z auta v Plzni, ze lebo tam teraz potrebuju ludi viac.
Ked do Ciech, tak len cez Kappu, alebo nejaku znamu, overenu agenturu, ktora da zmluvu este pred vycestovanim. Lebo to, co je v inzerate a co tam strcia pod nos, sa nemusi zhodovat.
No napísali mi,ze u nich sa podpisujú obchodné podmienky a v CZ zmluva so zamestnávatelom. Ja som uz na podobnej brigáde v CZ bola..ale to bolo pre Hamé-potraaviny.

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 11:43 )
Juicy napísal:Pracoval som jedny prazdniny v CR v HPcku :) pracoval som v sklade takze ked nebolo vela nakladiek tak som sa doslova nudil, na obedy som si chodil kedy som chcel ale poviem vam ked som videl ako ludia okolo linky pracuju ako roboti tak ma aj chut do obeda prechadzala. Kamos tam robil a po povinnych 3tyzdnoch utekal domov, kazdy tyzden vozili novych brigadnikov ale nikto viac nevydrzal. 12hodin stojis za pasom ci ide alebo nie, aj ked je odstavka musis stat, nesmies sa opierat je nad tebou kamera a este otravny majster ktory ti vrieska rovno do ucha ako mas robit. Ak chces ist na WC musis zohnat nahradu na svoju poziciu alebo ryxlo nadrobit...ak nieco pokafres a kvoli tebe sa pretiahne smena tak si nadavky uzijes este 3dni po tom. Prestavka je presne 30minut nesmies odist ani o sekundu skor...a ked prides neskoro tak ti stiahnu celu hodinu, navyse vecsina hal bola neklimatizovana, take kvoli strate vedomia a vycerpanosti tam zachranari neraz utekali. Keby som mal ist robit za montaznu linku tak to radsej sedim doma, peniazky sice zarobis dost ale ked si to spatne premietnes kolko nervov, sil a energie ta to stalo tak sa to moc nevyplati.
Ja som pracoval v Hamé, tiež to tam bolo nieco strašné.Najhorsie bolo to ako sa k nám češi správali,ako k otrokom by som povedal. Ale inak sa vsetko dalo zniesť..aj ked sme tam mali byt 2tyzdne..vydrzali sme 2..usli sme odtial a skoro ziadne peniaze nezarobili:(

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 11:44 )
meffisto napísal:ja som to nasiel ako "Práca pre spol. Panasonic LCD"

No ano myslim toto.a tu agentruru vôbec nepoznám. Aj preto sa toho bojim.
maznacik
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: Skusenosti s touto brigadou

Príspevok od používateľa maznacik »

Mahonacik napísal:CHcem sa opytat ci uz ma niekto skusenosti s touto brigadou ?

Základné informácie

Zverejnené 28. mája 2009
Lokalita: Česká republika
Miesto práce: Ceska republika
Typ práce: hlavný pracovný pomer, brigáda
Požadované vzdelanie: Bez vzdelania
Minimálne vzdelanie: Bez vzdelania
Vhodné pre absolventa: áno
Popis pracovnej náplne
Popis práce : Operátor ve výrobní fabrice
Lokalita : Česká republika, Plzeň
Zmluva : na dobu neurčitú
Tak ako si dopadol s tou agentúrou nakoniec a vlastne aj s tou prácou? Ja som ten inzerát tiež našiel a kopec ďaľších s tou prácou, len od iných agentúr...Napíš nejaké info, ak vieš niečo nové :wink: dík
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

maznacik napísal:Tak ako si dopadol s tou agentúrou nakoniec a vlastne aj s tou prácou? Ja som ten inzerát tiež našiel a kopec ďaľších s tou prácou, len od iných agentúr...Napíš nejaké info, ak vieš niečo nové :wink: dík
Hmm nakoniec nijak...som to ukncil pretoze mi prisla vyhodna ponuka z kupaliska v mojom meste tj. Topolcany....tam je to vyhodne a nemam to az tak daleko..cize o tejto brigade viacej neviem ...potom som si to rozmyslel a siel radsej na kupalisko :)
smajloooo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa smajloooo »

:smt098. Ja som tam pracoval presne tu poziciu a v roku 2010. Zarobite tam za mesiac 12000kč a viac nie! Ubytovanie nieco medzi bezdomovcami a chudobnymi ludmi... 2tyzdne skolenia 10h denne skrutkujete aby vas potom buzerovali na pase. Zakomplexovany debili. Vsetko je to cez rozne agenturi ktore si nechaju cast zo zisku niektore klatili 70,90,110 na hodinu! Ano ale odrobite mat 11dni po 10h tj 9900 kč mesacne plus ak uz nebyvate na ubytovni tak vam daku 2000kč no mate uctihodnych 11000kč priemer? Asi tak 12000kč a ani to nie nehoviriac o jednej genialnej finte:D 3 mesiace do roku nerobite asi preto aby ste tie tažke love maly kedy minut :) najtazsie casi mojho zivota ale dalo mi to vela lebo viem ze agentura inkasuje minimalne 1/3 platu a vas ma za odpad ktory lahko nahradi druhym kedze operuju aj v inych krajinach eu... :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

vysoko aktualny respekt!
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

smajloooo napísal:...lebo viem ze agentura inkasuje minimalne 1/3 platu a vas ma za odpad ktory lahko nahradi druhym kedze operuju aj v inych krajinach eu... :)
a to si musel ísť na takú prácu aby si toto zistil? Čo si si myslel, že z čoho tie agentúry žijú? Každá jedna si berie províziu z platu zamestnanca ktorého firme dohodí, bez ohľadu na to či je to zahraničie alebo tuzemský pracovný trh. A hej, odpad pre nich si. Alebo ani nie že odpad, ale spotrebný material. Pri tej nezamestnanosti čo je v europe majú ďalších 500 namiesto teba.

Sťažovať sa na praktiky na fore je zbytočné. Agentúra ti dohodila prácu. To je jej úlohou, a tú si splnili. Za to si zoberú časť provízie. To či tú prácu akceptuješ alebo nie, je už tvoja osobná voľba. Nikto ťa do nej nenútil, a môžeš skončiť kedy chceš. Ak máš zlú skúsenosť so zamestnávateľom, treba to nahlásiť agentúre aby s nimi rozviazali zmluvu. Príde mi neférové pre zlého zamestnávateľa osočovať sprostredkovateľkú agentúru, ktorá je iba medzičlánok. Ako keby za zlé praktiky nejakej firmy ideš viniť úrad práce, lebo ti tú prácu ponúkli. Toto je to isté, akurát sú súkromný sprostredkovateľ a preto si berú províziu
Napísať odpoveď