pl neviete ako sa dá obnoviť adobe photoshop 7 ? akože všetky nastavenia čo som tam pomenil sa obnovia a bude ako po inštalácii, lebo ked ho preinštalujem všetko ostane presne tak ako pred reinstalom
lebo sa mi to tam dako doralo ked chcem rkeslit napriklad cierne brushy na biely podklad nejde to ked chcem na nejaky iny podklad tak su vzdy biele aj ked farbu menim ako kolvek a su rozmazane a dalsie problemy tu vypisovať nejdem
//edit: edá sa mi zmenit farby pri tých brushoch ked to robím history brush tool/om
Ale ved to je uplne normalne, ked chces kreslit farebne, pouzivaj normalny Brush tool. History Brush nepozera na to, aku mas farbu, on odkryva to, co tam bolo pred poslednym krokom, alebo tam, kde si v historii zakliknes ten stvorcek. Cize ty si vytvoril novy dokument s bielym pozadim, vyfarbil na cierno a zacal odkryvat history brushom zas tu bielu.
Photoshop taku volbu ako default settings len tak nema, musis zapnut photoshop a pri tom drzat ctrl+alt+shift. Ono sa ta to spyta ci chces zmazat nastavenia. Samozrejme nic ti to nepomoze. Skus si radsej precitat navod, ako vobec history brush funguje http://www.lonestardigital.com/history_brush.htm
aha no jasne diki a este jedna vec že ked použivam GRADIENT TOOL to je to na vyfarbovanie plochy nie to co vyfarby celu plochu ale iba polovicu inej a druhu polovicu inej farby tak ked to dám raz je to normálne a ked to chem inaksie a dám este raz tak je to svetlejsie a ked stale tak robím tak to az tak zosvetli že prd vidno
dá sa to spraviť tak že máš vpravo v tom stlpci layers pozri sa dole by si mal mať taku gulku co je polovicu cierna a polovicu biela to daj a zvoľ gradient map
tu máš aj video ak by si nepochopil