Hosting mi neodpoveda, rovno ma ignoruje...
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hosting mi neodpoveda, rovno ma ignoruje...
Zdravim, mam tu jeden fakt vazni problem.Sobotu som sa zaregistroval na stranke www.blitz.sk aby som si objednal CS hosting...vsetky udaje som doplnil fakturu ktoru som dostal cez mail, tak tam som mal ze to musim zaplatit do 5 prac. dni. Pondelok som aj hned behol do banky poslat peniaze, potom som hned napisal "adminovi" aby uz prichystal server (zmluve bolo ze ked pridu peniaze hned startuju server
) a od pondelka mi ani neodpise...pisal som mu x-krat na ICQ, druhykrat na ofic. mail hostingu, a terti krat SMS na mobil ale nic nepomohlo...zt ma to fakt trapi lebo len tak poslat presnejsie vyhodit peniaze zatial za nic ...a najviac sa mi nepaci ze ani mi neodpisu...
..ako to mam vyriesit, mal uz niekto podobni problem ??
-
Diehard
Amateur
eh
Vsak tam mas v kontaktoch uplne dole osobu, na ktoru je tato zivnost napisana. Tak kontaktuj ju a jednoducho sa vyhroz. Bud Ti poslu peniaze spat alebo budes konat inak. Uvidis, ze to pomoze.
Inak to tak vyzera, ze nejake zlaticka skusili stastie v podnikani. Ja teda davam gamehosting skor dohodou (na co faktura O.o, sme predsa ludia). Nevidim dovod niekoho odrbavat o peniaze. To dokazu len dementi. Mam kopec ludi a nikto sa doteraz nestazoval. Okrem tych 11 rocnych deti, ktore pisu: "Ako si mam dat admin?" "Dal som si heslo na admina a kickuje ma to." a bla bla .. hroza ..
Ale to je offtopic.
Inak to tak vyzera, ze nejake zlaticka skusili stastie v podnikani. Ja teda davam gamehosting skor dohodou (na co faktura O.o, sme predsa ludia). Nevidim dovod niekoho odrbavat o peniaze. To dokazu len dementi. Mam kopec ludi a nikto sa doteraz nestazoval. Okrem tych 11 rocnych deti, ktore pisu: "Ako si mam dat admin?" "Dal som si heslo na admina a kickuje ma to." a bla bla .. hroza ..
-
Hellboy248
Guru wannabe
S týmto hostingom som mal aj ja skúsenosti. Konkrétne s Davtexom. Mne napr. povedal, že mi spustia server hneď ako pošlem peniaze, nie keď im prídu. Poslal som mu screen prevodu ale potom zrazu začal meniť názory a že server mi spustí až keď prídu peniaze. Ok teda, tak som čakal kým to príde.
Potom raz mali niekoľkodňový výpadok a nielen serverov ale aj webu a vyzeralo to tak, že končia. Ale nekončili, len mali poruchu na servery. No ale aj tak nikomu nedali o tomto výpadku vedieť, tak som si tam musel zavolať a zistiť čo sa deje. Mal som u nich public na 3 mesiace a aj cw server na mesiac.
Musíš ho stále otravovať na icq a skúšať volať alebo skúšaj aj iné kontakty na druhé osoby.
Potom raz mali niekoľkodňový výpadok a nielen serverov ale aj webu a vyzeralo to tak, že končia. Ale nekončili, len mali poruchu na servery. No ale aj tak nikomu nedali o tomto výpadku vedieť, tak som si tam musel zavolať a zistiť čo sa deje. Mal som u nich public na 3 mesiace a aj cw server na mesiac.
Musíš ho stále otravovať na icq a skúšať volať alebo skúšaj aj iné kontakty na druhé osoby.