CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

nemusis byt v spec staci byt dead...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Hm...TS...v istom smere je to ako cheating...pretože to si vlastne pomáhajú...aj cheaty sú na "pomoc" v hre...súhlasím s hojkom :wink: Lubos, taktizovanie je pekná vec, ale nech to skúšajú s obyčajnými TEAMCOMMANDS... nevravím že to nemožu používať ale vždy sa nejaký sprepáčením kretén nájde čo začne radiť a rozprávať presné pozície...
btw:Podcenujete Mastrosa, on sa len robí že to nevie hrať, on je ako tichá voda :oops:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

TEAMCOMMANDS je tiez niekedy o hovne, kedze dost ludi nevie ako to pouzivat a ocividne ani nevedia co 'hovoria'. Minule niekto nadaval....deti povedia 'sector clear' potom tam niekto nabehol a dostal to....tak dpc...potesi to tiez obcas....
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

no comment... ved to vidno ako prasa.
Pani admini, robte to, co viete najlepsie ;)
Prílohy
messi.rar
(1.55 MiB) 34 stiahnutí
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:TEAMCOMMANDS je tiez niekedy o hovne, kedze dost ludi nevie ako to pouzivat a ocividne ani nevedia co 'hovoria'. Minule niekto nadaval....deti povedia 'sector clear' potom tam niekto nabehol a dostal to....tak dpc...potesi to tiez obcas....
Väčšina Hráčov ktorý to vedia hrať( Viete ako to myslím) vedia aj čo ktorý command znamená, čiže darmo to budeš používať keď tam sú denenti ktorý ani nevedia ako sa to dáva :) Myslím že každý čo to hráva už nejaký čas tak vie ako sa čo používa a kedy...aj mne sa sem tam stane že dám sector clear a bum hlava :D ale tak učíme sa na vlastných chybách...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

A čo takto spectate team only ? :wink: myslím, že to je allow_spectators 3
2DeaD2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 2DeaD2 »

Leko pozri si sreen ,ktory tam dal YOSSO........ nie je tam nikto s kym by som mohol byt vtedy na TS.
lekoklatik
VIP
VIP

GIGABYTE. nie aby si bol rád že môžeš sledovať celé dianie na mape ale navrhneš toto... Ja osobne som proti

Dead už som sa vyjadril...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lenže tým, že to zakážeš zamedzíš aj tomu, že sa budú navigovať cez nejaký komunikačný program. Mne osobne je to ukradnuté či vidím oba teamy alebo len jeden.. :)
lekoklatik
VIP
VIP

premýsľal si o tom vôbec? Jak to zamedzíš??? Keď bude Janko T a Jožko CT a budú spolu na VNT?
Znemožnenie free look nie je riešenie. Keď ich proste chytíme /odhalíme/ dostanú ban a basta...

//pre boha gigabyte prosím vykašli sa na to. To čo si napísal myslíš vážne???
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak samozrejme, ale kto písal, že jeden bude CT a druhý T ? :wink:

//A mňa by zaujímalo ako niekoho chytia :lol:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Gigabyte :D fakt to nerieš, rozhodlo sa že ak ich chytia tak majú ban... zbytočné špekulácie sa vytvárajú...Rozhodnutie padlo tak cut it off please :)
BX
Addict
Addict

btw. pozrel si niekto moje demo? Ja len tak ci sa nahodou neprehliadlo :) <prosim o vyjadrenie aspon trochu, ci niesom blby nahodou>
http://www.hojko.com/post1190228.html#1190228
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

BX napísal:btw. pozrel si niekto moje demo? Ja len tak ci sa nahodou neprehliadlo :) <prosim o vyjadrenie aspon trochu, ci niesom blby nahodou>
http://www.hojko.com/post1190228.html#1190228
nie je to trosku prikratke na hodnotenie? osobne tam nic zaujimave nevidim, ale hral divne :D
BX
Addict
Addict

co tam chces viac? Na prvej akcii je vidno ze kuka hned po CT. Na dalsiej sa uplne v klude prejde cez celu mapu a bezi az ku tej sachte s deaglom aby mu mohol dat hlavu. O tych dalsich sniperinach ani nehovoriac :? Stopol som to, pretoze sa mi to zdalo dost presvedcive... ak ale nieje, tak som sa poucil a budem spekovat dlhsie :)
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

BX napísal:co tam chces viac? Na prvej akcii je vidno ze kuka hned po CT. Na dalsiej sa uplne v klude prejde cez celu mapu a bezi az ku tej sachte s deaglom aby mu mohol dat hlavu. O tych dalsich sniperinach ani nehovoriac :? Stopol som to, pretoze sa mi to zdalo dost presvedcive... ak ale nieje, tak som sa poucil a budem spekovat dlhsie :)
tak, na mojom mieste by som to tiez prebehol k tej mraznicke, i ked ta hlava.hh..luck alebo vieme co...:))
BX
Addict
Addict

No ano no ked to tak kukam a so zvukom (ja totiz vzdy hram radsej pri hudbe ako pri "bum tresk" :D) tak to neni uplne take :? No co uz :D Unahlil som sa asi... nabuduce dam dlhsie a zapnem zvuk :)
(aj ked niekde to bolo dost cudne :? A to ste nevideli co robil ked som na neho kukal z dead spectatora. Kazdopadne, jaaa by som si na neho posvietil .. a aj posvietim ;))
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

BX napísal:No ano no ked to tak kukam a so zvukom (ja totiz vzdy hram radsej pri hudbe ako pri "bum tresk" :D) tak to neni uplne take :? No co uz :D Unahlil som sa asi... nabuduce dam dlhsie a zapnem zvuk :)
(aj ked niekde to bolo dost cudne :? A to ste nevideli co robil ked som na neho kukal z dead spectatora. Kazdopadne, jaaa by som si na neho posvietil .. a aj posvietim ;))
budeme len radi :)..som zvedavy

btw: este furt mi nejde napojit na server :(..furt ze mam ban..pepo nepohol si sa stym?
lekoklatik
VIP
VIP

BX bez slúchadiel ani nenahrávaj.
Yos pozeral som sa na teba, na tvoju IP a u nás ban nemáš. Nenašiel som žiadny. Problém bude teda pravdepodobne u teba.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:BX bez slúchadiel ani nenahrávaj.
Yos pozeral som sa na teba, na tvoju IP a u nás ban nemáš. Nenašiel som žiadny. Problém bude teda pravdepodobne u teba.
u mna urcite nie :) ..vraj tam pepo so psychom nasli daco divne, ale sa s tym zatial nepohlo.ja som len prisiel na server a o minutu ma vyhodilo ze som v banned list.
Zamknuté