Antifa

Diskusie na politické témy...
qwerty-xyz

Re: RE: qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Tempus7 napísal:Dosť pochybujem že tí "náckovia" nás v budúcnosti ochránia pred romskou expanziou. Pri romskej problematike (a celkovo neprispôsobilcoch) fyzické násilie nepomôže, lebo oni budú znova tie obete... Tvrdý politický nástroj by mohol byť riešením, avšak predpokladám že sa to stane až ked bude táto situácia na neudržanie (cca o pár desaťročí)
:wink: ale tych politikov musi niekto zvolit a v pripade toho ze vacsina ich tu bude pobehovat pociernejsich, TAK PARDON slusnych romskych spoluobcanov, tak sa do politiky spravni ludia nedostanu. Na nete mas ze v roku 2040 podla statistiky tu bude romskych spoluobcanov viac ako nas. Ja si myslim ze vacsina fora sa dozije tohto roku takze to budu mat riadne o hubu zivot. . . JA si tu ten bordel predstavit neviem . . . a ani nechcem
A nackovia vies, by boli mozno ochotni pristupit k drastickym rieseniam, Ja nevravim ze to obhajujem (nedaj boze ma este daju do basy za nazor) ale ich tu bude ludia fakt vela, potom co s nimi ? Ked im ustupime budu nam skakat po hlavach, ked im neustupime bude nam skakat po hlave EU. ktora ich OCIVIDNE za nase hranice pustit nechce ale udrzovat ich na SR.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Lub0$ napísal:statistiky su len pic*viny a rozpravky...respektive rozdelovanie ludstva na cierne, biele zlte a neviem ake este je len vyplod bielej pleti, ktora si mysli, ze je ta naj....ale to je sprostos....snad si to uvedomujes.
Lub0$ napísal:A tym padom nastava to robenie statistik o kriminalite a podobne....vies urcite poznas tu vetu ze vsetci sme si rovny....a logicky , zdravemu a rozumnemu cloveku pride uplne sproste, delit ludi podla farby pokozky, uz len tymi statistikami je to urcity druh delenia a robenia istych rozdielov medzi 'ciernym' a 'bielym' clovekom.
Lub0$ napísal:Multi Kulti je v pohode a vsade na svete to funguje...
Lub0$ napísal:"tak to konecne pochop"
Zdravy a rozumny clovek Lub0$. :samovrazda:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ariel na tvojom mieste by som bol tisko :)
Patrick7
Expert
Expert

Re: RE: qwerty-xyz

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Tempus7 napísal:Dosť pochybujem že tí "náckovia" nás v budúcnosti ochránia pred romskou expanziou. Pri romskej problematike (a celkovo neprispôsobilcoch) fyzické násilie nepomôže, lebo oni budú znova tie obete... Tvrdý politický nástroj by mohol byť riešením, avšak predpokladám že sa to stane až ked bude táto situácia na neudržanie (cca o pár desaťročí)

Zrušte extremisty, nebo hromadně emigrujeme, varují Romové premiéra

Sdružení Romů severní Moravy v pátek vyzvalo otevřeným dopisem předsedu vlády a další představitele českého státu, aby se urychleně zasadili o zrušení Dělnické strany, Národní strany a také organizace Národní odpor. Pokud se tak nestane, varují ostravští Romové před hromadnou emigrací z České republiky.
Protest Romů v Litvínově ze 17. listopadu

Romové z Ostravska svým dopisem, zaslaným Mirku Topolánkovi, ministrům Ivanu Langerovi a Džamile Stehlíkové a předsedovi ČSSD Jiřímu Paroubkovi, reagují na shromáždění extremistů ze 17. listopadu v Litvínově, které skončilo bitvou několika stovek radikálů s policií.

„Události z Litvínova a jiné demonstrace extrémních skupin názorně ukazují, že se uvedené pravicové strany snaží vyprovokovat především Romy k násilí,“ píše ve své výzvě předseda sdružení Milan Ferenc.

„V případě neřešení nebo laxního přístupu vlády ČR k této problematice může dojít k hromadné emigraci Romů z naší republiky. V současné době už mnohé početnější romské rodiny, které se cítí ohroženy v této situaci, vážně uvažují o odchodu z republiky,“ napsal Ferenc ve svém dopise členům vlády.

V telefonátu s redaktorem Práva pak dodal, že provokace extremistů nápadně připomínají to, co se dělo ve třicátých letech minulého století v souvislosti s nástupem fašismu v Evropě.

Emigrace Romů, před kterou Ferenc varuje, by podle něj mohla být srovnatelná s exodem českých Romů do Kanady ve druhé polovině devadesátých let.

„Vím o řadě rodin, které chtějí odcestovat. U Romů, kteří nemají velké majetky, je to rozhodnutí daleko rychlejší. O emigraci uvažují ale i majetnější rodiny, protože strach mají všichni. To, co se stalo v Litvínově, se může s daleko horšími důsledky opakovat příště třeba v Ostravě nebo v Karviné,“ řekl Ferenc.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

to je novinka stara 100rokov neviem naco to tu postujes.
Patrick7
Expert
Expert

A ja neviem, načo tu spamuješ zbytočnými príspevkami. Čo si tým chcel dokázať?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Patrick7 napísal:A ja neviem, načo tu spamuješ zbytočnými príspevkami. Čo si tým chcel dokázať?
Neviem, o čo ide vám obom... je to stará záležitosť, čo si to sem postol... dosť stará. Čítal som to už dávno... ale to je jedno...

Samozrejme celé to, čo tam napísali je jeden veľký bullshit.. nikdy by sa všetci neodsťahovali .. a nepochopili jedinú vec, že by ostatným spravili len dobre. Najhoršie je na tom to, že keď to bolo v telke, tak dali napr. slušného cigáňa/róma, ktorý to mal v byte slušne zariadené a normálne pracoval... a takých je pomerne dosť, no ani na tých sa útoky nevyhnú.. A to je to, čo ma trochu serie na tom ich myslení... Nikdy mi nevadilo, keď sa pobili medzi sebou náckovia s cigáňmi, no vždy ma trochu dostalo, keď to schytal nejaký slušný človek... Viem, že je to stále o tom istom... Dobrí/ zlí. No nedá mi to zase nepripomenúť... Samozrejme nemôžem zabudnúť na tisícky neplatičov a bordelárov, ktorí sa na národe len priživujú...

Patrick stále si nám neodpovedal na to, koľko máš rokov... :roll:
Patrick7
Expert
Expert

21r. Stačí, keď sa odsťahujú tí príživníci. Tí nikomu chýbať nebudú.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Reci sa hovoria a chlieb sa je. DS funguje furt a celkom sa jej aj dari, hlavne na lokalnej urovni, a do Kanady neodisiel nikto.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

http://www.sme.sk/c/4835777/laco-durkov ... ucuju.html

:)

nieco specialne pre MakeFake, ale aj vsetkych ostatnych,

Antifa VS Antisionisti (http://www.partiantisioniste.com/) -
(to by nebolo az tak zvlastne, antifa je bezne na strane silne nacionalistickeho zidovskeho Izraelu (obrazky nizsie), tu je to o to zaujimavejsie ze v tejto francuzkej protisionistickej strane proti ktorej sa postavili je plno farebnych, napriklad vodca je cernoch :lol: )

nieco blizsie k tomu a ideologickym "zakladom" antifi - http://nacionaliste.com/view.php?nazevc ... 2009060002
Prílohy
afa-support-israel.jpg
israeldemo.jpg
israel_soli_pic2.jpg
antifa-israel.jpg
"Dieudonne (R) and his supporters are running for election to the European Parliament as a so-called anti-Zionist list, opposed to the supposed influence of a pro-Israeli lobby in all corners of French life."
"Dieudonne (R) and his supporters are running for election to the European Parliament as a so-called anti-Zionist list, opposed to the supposed influence of a pro-Israeli lobby in all corners of French life."
Siono-fašisté z německé Antifa jdou podpořit kampaň GNPP (Good Night Palestinian Pride)
Siono-fašisté z německé Antifa jdou podpořit kampaň GNPP (Good Night Palestinian Pride)
israel_soli_Saar.jpg
Patrick7
Expert
Expert

Fabo napísal:Reci sa hovoria a chlieb sa je. DS funguje furt a celkom sa jej aj dari, hlavne na lokalnej urovni, a do Kanady neodisiel nikto.
Keby ich polícia pustila na sídlisko Janov do Litvínova, moc by tam tích "obyvateľov" nezostalo. :) Vidíš sám, že polícia je zameraná proti národniarom a nacionalistom, majú podľa teba nejakú šancu vyjadriť radikálnym spôsobom svoj nesúhlas? V Maďarsku majú neschopnú políciu a cigáni (iba tí príživníci, nehádžme teda všetkých do jedného vreca) sa boja o svoje životy a pomaličky odchádzajú. Dôkazom toho je aj fakt, že kanada dala Maďarom vízu. Nechcem nikomu zle, ale takto to ďalej nepôjde, že jeden bude pracovať a druhý sedieť, piť a žrať z jeho peňazí.

Nikto nemá nič proti cigánom preto že sú škaredí, alebo preto že sú čierni, ale preto, že sa ľudovo povedané nezmestia do kože. Neviem či aj toto sa dá nazvať rasizmom.
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

Patrick7 napísal:Keby ich polícia pustila na sídlisko Janov do Litvínova, moc by tam tích "obyvateľov" nezostalo. :) Vidíš sám, že polícia je zameraná proti národniarom a nacionalistom, majú podľa teba nejakú šancu vyjadriť radikálnym spôsobom svoj nesúhlas? V Maďarsku majú neschopnú políciu a cigáni (iba tí príživníci, nehádžme teda všetkých do jedného vreca) sa boja o svoje životy a pomaličky odchádzajú. Dôkazom toho je aj fakt, že kanada dala Maďarom vízu. Nechcem nikomu zle, ale takto to ďalej nepôjde, že jeden bude pracovať a druhý sedieť, piť a žrať z jeho peňazí.

Nikto nemá nič proti cigánom preto že sú škaredí, alebo preto že sú čierni, ale preto, že sa ľudovo povedané nezmestia do kože. Neviem či aj toto sa dá nazvať rasizmom.
Áno, s tým súhlasím. Tiež si myslím, že to nie je o farbe(nech sú pre mňa za mňa aj zelení), ale o ich chovaní. Lenže niektoré organizácie v SR furt melú dokola, že to je iba kvôli tomu, že sú čierni.
Patrick7
Expert
Expert

Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Velmi dobre napisany clanok. Kamaratka byvala (mozno ese byva-Chcela sa prestahovat) na Pentagone. Nastahovali sa tam ked tam este neboli Cigani.
Obsah mojho textu by sa silne priblizoval k texu z Linku.
Len tak dalej DS :wink:
Patrick7
Expert
Expert

Shark NX napísal:Velmi dobre napisany clanok. Kamaratka byvala (mozno ese byva-Chcela sa prestahovat) na Pentagone. Nastahovali sa tam ked tam este neboli Cigani.
Obsah mojho textu by sa silne priblizoval k texu z Linku.
Len tak dalej DS :wink:
Munulý mesiac bola na markíze reportáž, kde sa jedna pani sťažovala a vysvetlovala ľudom, že nie každý v pentagone je taký - že tam žijú aj bieli.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

'Krasa'...neviemci sa mam smiat, alebo mam plakat. na jednej strane, mi je smiesno ako si ta vasa DS serie krasne do huby....a len to otvoria usta a hned si dokazuju, ze maju IQ88, no z druhej strany je smutne, ze to doslo takto daleko....s tymto sa musi nieco robit...mat nackov v politike....hmm....a mozte si pozriet tie krasne videjka....aj tu mate nejake utrzky...kde DS spravila vacsi bordel ako nejaka ciganska osada za dva roky... :roll: Ale Shark...'DS len tak dalej' :roll:
http://zpravy.idnes.cz/ceske-extremisti ... domaci_anv

BTW> Tomas Vandas je tiez na zaplakanie...

Tu je dalsi dokaz o tom, ako si DS krasne serie do huby
Ze sa nehanbia
Patrick7
Expert
Expert

lubo: Čo ťa tá Delnícka strana tak strašne serie? Antifa na rozdieľ od nacionalistov nemá žiadnu politickú stranu, ani zastúpenie vo vláde ani nič, nacionalisti majú aspoň nejakú. Keby si prestal závidieť a začal sa zaujímať o dôležitejšie veci ako osočovanie nejakej politickej strany, možno by si bol múdrejší...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

:smt080
Ano jedine o co mi ide, je to ze proste nedokazem zniest to, ze ludia s IQ88 maju svoju politicku stranu....neboj sa keby to bolo potrebne tak ju ma aj AFA, s tym rozdielom, ze ma podstivo ziskane hlasy....a nie takymto spinavym podvodom, respektive kradezou....ved to je smiesne.
btw...
Proč odmítáme spolupráci s politickými stranami?
Odmítáme spolupráci s politickými stranami a jejich mládežnickými organizacemi, neboť jejich zájem směřuje především k volebnímu zisku a náboru nových členů. Jednotliví členové stran a mládežnických organizací mohou svou aktivitu sice „myslet upřímně“, logika fungování stranického systému je ale tlačí k neúprosnému konkurenčnímu boji, v němž je dobrá každá manipulace a každý populistický výstup, protože se mohou proměnit ve volební zisk. Politici sice o nebezpečí fašismu rádi mluví před kamerami, ale v praxi proti němu příliš mnoho nedělají. Často je tomu spíše naopak. Strany tzv. „konzervativní pravice“ často nalézají společnou řeč s krajně pravicovými uskupeními, případně neváhají používat jejich agendu, aby získaly potenciální voliče těchto stran. I tzv. levicové strany ale sdílejí velmi konzervativní pohled na celou řadu oblastí života, včetně postavení menšin či alternativní kultury. Můžeme vzpomenout na zásah proti Czechteku či na to, jak policie za sociálnědemokratických ministrů vnitra chránila neonacistické průvody a brutálně rozháněla antifašisty. Jediným praktickým výsledkem „aktivit proti extremistům“ ze strany politiků je tak pouze oklešťování našich svobod.
Patrick7
Expert
Expert

Nie všetko čo píšu noviny je pravda ...
Radšej napíšu lož, ako by nemali písať nič. Z niečoho žiť musia.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ta ty si iny trapko....keby si aspon klikol na tie linky co som tam dal, tak zistis ze v jednom z nich mas videjko...ked si ho pozries, tak tam uvidis ze to nieje len kacica ktoru si vymyslely novinary.... :roll:
Napísať odpoveď