caute, takze chcem sa opytat, kolko by mohlo stat (nie kde) pozvaranie liatiny, asi 6cm.. konkretne to, co drzi nozky na grile.. kamoska ma znameho, takze mu to zajtra idem odniest, ale chcel by som vediet, kolko by ma to asi mohlo vynst, ak niekto vie..
liatina sa velmi zle zvara, takze asi bude problem najst niekoho kto sa vobec o to pokusi a ak by sa to aj podarilo zvarit, dlho to nevydrzi, teda to mi povedal otec
Zliatina sa tazko zvara lebo ma ine chemicke zlozenie a pri zvarani dochadza k inym metalurgickym javom ako pri oceli. Preto taketo zvaranie je pomerne drahsie a neda sa vykonavat beznym sposobom. Neviem akym sposobom to bude zvarat ale v pripade el. obluku je elektroda drahsia a kedze to nerobi hociaky kutyil v garazi tak sa za to aj patricne priplaca. Ale ak je to kamoskin otec tak by to za piwko a frtana mal zmaknut
no, nakoniec to bude robit ocov znami (otec povedal, nech sa na to vykaslen, ze to je v pohode..) tak, neviem za aku cenu mu to bude robit on, to sa uz nestaram. kazdopadne dik za odpovede.