Je to možmé nejako spojiť? Spdif -3,5 jack
Je to možmé nejako spojiť? Spdif -3,5 jack
Hojte na googli som už hľadal no nejako mi nič nenasiel preto sa pýtam je možné nejako prepojiť túto koncovku
SPDIF
s touto koncovkou
3,5jack
ide vlastne o to že repráky majú tú 3,5jack koncovku a TV príjmač nemá sluchátkový vstup jediný výstup ktorý má je ten SPDIF OUT a chcem aby zvuk z TV hral na reprákoch to je celé
SPDIF
s touto koncovkou
3,5jack
ide vlastne o to že repráky majú tú 3,5jack koncovku a TV príjmač nemá sluchátkový vstup jediný výstup ktorý má je ten SPDIF OUT a chcem aby zvuk z TV hral na reprákoch to je celé
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pravda že sa to dá.
ten jack má tri kontakty: zem(-),audio L+R.
cinch-e sú tri audio L+R biely,červený.a composite video žltý
cinch má dva kontakty obal zem(-) a kolík vo vnútri je audio L alebo R.
stačí ti trožilový kábel (najlepšie tienený) tým tieniacim prepoj obe zeme s cinch-u a na druhej strane s prvým kontaktom na jack-u.
tie zvyšné dva káble audio L+R a na druhej strane so stredným a posledním kontaktom neskôr ti pošlem nieke obrázky...inak takú redukciu kúpiš hockde za max 3E..... good luck
jack špička konektoru je audio L,stredný audio R,a posledný tienenie (zem).
cinch červený audio R,biely audio L...
ten jack má tri kontakty: zem(-),audio L+R.
cinch-e sú tri audio L+R biely,červený.a composite video žltý
cinch má dva kontakty obal zem(-) a kolík vo vnútri je audio L alebo R.
stačí ti trožilový kábel (najlepšie tienený) tým tieniacim prepoj obe zeme s cinch-u a na druhej strane s prvým kontaktom na jack-u.
tie zvyšné dva káble audio L+R a na druhej strane so stredným a posledním kontaktom neskôr ti pošlem nieke obrázky...inak takú redukciu kúpiš hockde za max 3E..... good luck
jack špička konektoru je audio L,stredný audio R,a posledný tienenie (zem).
cinch červený audio R,biely audio L...
Bud som nepochopil ja teba alebo ty mna ... Digitální optický audio výstup chcem spojiť z 3,5 klasickým sluchátkovým jackom ...
posli mi tie obrázky alebo mi hod priami link na tú redukciu lebo ja fakt nemám ani páru ako to ty myslíš prepojiť
// ale nic si mi nenapisal o SPDIF koncovnke tam čo vopchám do TV
mne ide takato koncovka do telky
/// chcem vediet či sa to dá spraviť tak že do TV vopchám normálny ten SPDIF kábel a na druhej strane kábla bude 3,5 JACK FEMALE koncovka - kam vopcham ten 3,5 JACK z reprákov ...
alebo potrebujem nejakú redukciu ktorá to všetko spraví ale to sa asi nedá že ...
posli mi tie obrázky alebo mi hod priami link na tú redukciu lebo ja fakt nemám ani páru ako to ty myslíš prepojiť
// ale nic si mi nenapisal o SPDIF koncovnke tam čo vopchám do TV
mne ide takato koncovka do telky
/// chcem vediet či sa to dá spraviť tak že do TV vopchám normálny ten SPDIF kábel a na druhej strane kábla bude 3,5 JACK FEMALE koncovka - kam vopcham ten 3,5 JACK z reprákov ...
alebo potrebujem nejakú redukciu ktorá to všetko spraví ale to sa asi nedá že ...
-
drewodrewo
Medium Star
Lebo ja chcem zvuk z TV dostat do reprákov a môj TV má jediný výstup len tu optiku všetko ostatne sú vstupy
keď som to zistil tak som skoro tu telku rozbil
dokonca nemá ani jednoduchý výstup na sluchatká ten keby tam je tak je problém vyriešený
// alebo ak máte dajte niekto nejaké repráky ktoré by mali optický vstup lebo ja chcem dostať ten zvuk z TV do reprákov ...
// alebo ak máte dajte niekto nejaké repráky ktoré by mali optický vstup lebo ja chcem dostať ten zvuk z TV do reprákov ...
-
drewodrewo
Medium Star
-
hornblower
Light Professional
-
drewodrewo
Medium Star
-
drewodrewo
Medium Star
nechcem zavádzať ale to že má scart neznamená že je to aj výstup...iba tie scarty sú aj výstup aj vstup ktoré majú zapojené všetky kolíky(pini)
ako vstup zvuku sú použité myslím pini číslo 17,18,zem-teda tienenie scart káblu...a výstup 21,22,zem ale nie som si 100% istý
skús toto: www.pinouts.ru
ako vstup zvuku sú použité myslím pini číslo 17,18,zem-teda tienenie scart káblu...a výstup 21,22,zem ale nie som si 100% istý
skús toto: www.pinouts.ru
mas pravdu, nemusi byt ten vystup funkcny...treba skusit, ked uz nie je ina moznost...drewodrewo napísal:nechcem zavádzať ale to že má scart neznamená že je to aj výstup...