Problem s katasterportal-om

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
front
Light Expert
Light Expert

Problem s katasterportal-om

Príspevok od používateľa front »

Chalani, chcem vas poprosit, vedeli by ste mi poradit s katasterportalom? potrebujem si pozriet z domu sem-tam nejake budovy, lenze nie a nie sa dostat k mape. funguje to tak, ze si date stranku http://www.katasterportal.sk, vlavo v menu je Zobrazenie mapy (funguje to len cez IE, alebo v Mozille cez IE Tab), vyzve sa hlaska na nainstalovanie niejake softu Map Guide alebo ako to je presne. ked to nainstalujes a povolis Active X, mala by ta mapa zacat fungovat. takze mi nabehne mensie okienko, ktore informuje o nacitavani mapa. tu mam PRVY PROBLEM. to okienko mozem nechat bezat aj 15 minut a stale to iste. potom snad po nejakych 20-25 minutach sa mi nacita mapa, zvolim si kraj, nacitava to uz len chvilku, zase si zvolim okres a katastralne uzemie. tu mi to uz nacita normalne, ale ked chcem prejst na konkretne uzemie a zoomujem to, nabehne mi len cierna obrazovka s ciarami oddelujucimi katastralne uzemie, ale celu mapu nie. to je DRUHY PROBLEM. kedze nevidim mapu, tym padom ani stavby a nemozem si pozriet, co potrebujem.
Blizsie info
Win XP SP3 Vortex Vista 3rd (predtym som mal normalny Win XP SP2 a robilo to to iste, teda som skusil preinstal)
IE 7
PC: 2.4 GHz, 512 MB Ram
Pripojenie: down 487,9 kB/s ( 3903 kbps )

takze prosim, skuste poradit, co s tym moze byt.
Napísať odpoveď