tak facebook zacina byt fakt dost uspesny
otazne je dokedy
http://pocitace.sme.sk/c/4882414/facebo ... oogle.html
http://pocitace.sme.sk/c/4882414/facebo ... oogle.html
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No jasne, preco nie. Chodim tam ja, co mam casu viac menej dost, ale chodi tam napr. aj plno ludi z fora, kt. su na vysokej a nezda sa mi ze sa tam da mat nejak vela casu nazvys (no, sice - ades je naspeed8ovany, GothaR tlaci dokumenty z PDA vo velkom kancli a Shark neviem co robi, ale urcite nieco robiolihope napísal:ale sak facebook je pre tych ktori maju priliz vela casu
-
Fabo
Hardcore addict
...ty vole, toto zas vytiahnutmoosha napísal: GothaR tlaci dokumenty z PDA vo velkom kancli
No a aby som sa pridal, ani ja nemam extra vela casu, a mimochodom, Shark robi aj prave teraz.
-
Jancuk
Professional
skus mafiawarsDeJF napísal:Zdravím .
Neviete ako by som sa mohol dostať k tým quizom ? ... Aby som nemusel vždy už cez nejaký quiz ?
A mohli by ste mi odporučiť nejaké aplikácie ?:D
-
dair
Guru wannabe
nemyslim ze ma to nieco so skupinami. V sydney je mega ludi a v suggested friends nemam nikoho s kym by som nemal nieco spolocne. Dotycnu osobu som spoznal par rokov dozadu a teraz ju mam v sug. friends. Ale s nou jedine co mam spolocne je to ze sa pozname, co sa tyka na nete absolutne nic... preto nevidim cestu aby sa dostala na sug. friends list...
-
winni
Medium Star
ja mam zasa taky pocit, ze to funguje na principe "posuvania" priatelov.. aj mne sa stalo ze sa mi tam dakde objavil clovek s dakym azijskym menom... alebo s hebrejskym... (ak sa nemylim je to taka ta bodkovana hatmatilka
)
myslel som to tak, ze ked mas priatela, ktory ma priatela.. ktory ma priatela s bratislavy ktoreho si nikdy nevidel.. tak sem tam ti ho navrhne ako "tvojho priatela"... nwm ci je to tak, ale myslim si.. prostee mne to navrhuje niektore baby zo skoly, len koli tomu ze tam mam jednu z nich tak uz mi to dava celu ich triedu... bo sa maju vo friends si myslim.. okrem toho to dava asi aj nezmyslenych ludi... mozno niekoho spoznas
myslel som to tak, ze ked mas priatela, ktory ma priatela.. ktory ma priatela s bratislavy ktoreho si nikdy nevidel.. tak sem tam ti ho navrhne ako "tvojho priatela"... nwm ci je to tak, ale myslim si.. prostee mne to navrhuje niektore baby zo skoly, len koli tomu ze tam mam jednu z nich tak uz mi to dava celu ich triedu... bo sa maju vo friends si myslim.. okrem toho to dava asi aj nezmyslenych ludi... mozno niekoho spoznas