grafika alebo hra
-
jacko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
grafika alebo hra
cavte mam taky problem pri hrani a nestalo sa mi to prvykrat hral som frozena ked mi zarazu z obrazu spravilo kocky a seklo mi pc, stalo sa mi to uz aj pri inej hre, neviem ci je to grafikou alebo hrou (grafika radeona 4870) co si myslite, dik? mozno by to spravil patch
-
drewodrewo
Medium Star
-
jacko
Medium Expert
zmeny som nevykonaval ziadne, drivery by mali byt fresh, zmeny som nerobil ziadne, robilo mi to pri inej hre dal som patch a prestalo to, mozno aj nahoda, windows mam dodrbany ale tomu by som to neprisudzoval, grafika radeon HD 4870drewodrewo napísal:je zrejmé a logické že problém nie je v hre....znova a zas sa opakujem...driveri,teploty?robil si niake zmeny s HW alebo SW? ak chcete pomoc tak sa snažte viac písať nemyslím tým hovadiny ale nieke info.....napr zostava,a niake detaily ohladom problému....
-
drewodrewo
Medium Star
si fakt vyjetý? "windows dodrbaný"ale podla teba to nie je dôvod
a si móc chápavý, to že napíšeš typ grafiky ,tak ja si stoho nevydedukujem veci ako typ cpu MB a podobne....
čítaj čo ti ľudia píšu prosím...
ďalej alebo som lama a robím to čo mi niekto skúsenejší poradí a nemudrujem alebo som hustý a rady nepotrebujem...
jáj a poddla čoho usudzuješ že driveri sú fresh?
postup:
1.) format
2.) instal
3.) enjoy
good luck ..sorry za prístup ale ser... ma ak kvôli niekomu obetujem svoj čas a on to nedokáže rozumne prijať a využiť
a si móc chápavý, to že napíšeš typ grafiky ,tak ja si stoho nevydedukujem veci ako typ cpu MB a podobne....
čítaj čo ti ľudia píšu prosím...
ďalej alebo som lama a robím to čo mi niekto skúsenejší poradí a nemudrujem alebo som hustý a rady nepotrebujem...
jáj a poddla čoho usudzuješ že driveri sú fresh?
postup:
1.) format
2.) instal
3.) enjoy
good luck ..sorry za prístup ale ser... ma ak kvôli niekomu obetujem svoj čas a on to nedokáže rozumne prijať a využiť
-
vendo
Guru
-
drewodrewo
Medium Star
áno aj to som už spománal......skús to s everestomdrewodrewo napísal:znova a zas sa opakujem...driveri,teploty?
formát hotovo a OS?akú verziu si mal doteraz?
máj taký pocit že to bude teplotou
skús ten everest...netaktoval si?kedy si naposledy čistil PC vnútri? good luck
-
vendo
Guru
na teploty si zozen nieco lepsie ako CCC
nieco co ti ich monitoruje pocas nejakeho useku a zaznamenava to (riva tuner, ati tray tools)
pretoze to co popisujes by som na 80% povedal na prehrievanie nejakej casti grafiky (aj v tomto je CCC zle lebo nemonitoruje pamati a ine veci len jadro pricom chyby v texturach su zapricinene vacsinou pamatami)
nieco co ti ich monitoruje pocas nejakeho useku a zaznamenava to (riva tuner, ati tray tools)
pretoze to co popisujes by som na 80% povedal na prehrievanie nejakej casti grafiky (aj v tomto je CCC zle lebo nemonitoruje pamati a ine veci len jadro pricom chyby v texturach su zapricinene vacsinou pamatami)