Transformers 2: Revenge of the Fallen
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Tak som teda pobrázdil po celej stránke a v Ostrave to majú vyriešené tak, že majú v jednej sále dabing a vdruhej v originálnom znení 
Takže vo štvrtok ideme
//prehodnotil som svoj finnačný stav a tak teda nebudem schopný ohodnotiť špeciálne efekty filmu. Nejdem naň totiž. Každá koruna je mi teraz drahá a ani taký magor do veľkého plátna a originálnemu zvuku ako ja tie prachy "nehodí" o zem
Každopádne, raz si to pozriem
Takže vo štvrtok ideme
//prehodnotil som svoj finnačný stav a tak teda nebudem schopný ohodnotiť špeciálne efekty filmu. Nejdem naň totiž. Každá koruna je mi teraz drahá a ani taký magor do veľkého plátna a originálnemu zvuku ako ja tie prachy "nehodí" o zem
Každopádne, raz si to pozriem
prisiel som z kina a mozem povedat, ze u mna to ma 10/10! Na film som sa velmi tesil, splnil moje ocakavania, dalo sa aj super zasmiat
jedina chyba krasy bol dabing - ten mi pripominal styl dabingu vo Warcrafte 3
...cakajte o 200% viac akcie a spomalovaciek, lepsi prehlad v bitkach ako v jednotke a tak isto viac autobotov a to sa mi pacilo, ze tam bolo vela vela strojov...koniec bol uz mozno trosku prehnany, ale extra mi to nevadilo, isiel by som zase nato do kina a kazdemu co sa pacila jednotka je dvojka povinna jazda 
-
Donald_
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
http://www.imdb.com/title/tt1399103/CheZteR napísal:ale zase sa mi zdalo, ze koniec filmu bol prehnane predĺžený...už ste čakali že film končí a ono to ešte hodinu pokračovalodufam ze bude 3
chcelo by to viac Linkin Parku
ale nvm si predstavit co by tam mohlo byt:)