prosim vas da sa spravit aby som na svojej stranke mal youtube prehravac ? nie ze s ich videami ale tak ze si tam budem hadzat svoje videa a ked si niekto pozre web ze si bude moct tiez pozriet to video..
konkretne ten youtubacky nie ale mozes pouzit napriklad http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player/ pripadne inu alternativu, alebo si vo flashi spravit vlastny..inak..az teraz ma napadlo ze mozes kludne pouzit windows media player embed, a nemusis to konvertovat do flv
alemne ide o to aby to prehral iphone..a iphone prehra iba youtube..a na youtube mozem dat film bez toho aby ho vymazali ? hoci aj na viac casti ale nevymazu ? alebo serial to je jedno...
sak vam hovorim ze potrebujem si dat na svoju stranku presne ten isty prehravac co ma youtube aby to islo...lebo nemozem to dat na ich server lebo oni to aj tak vymazu...nechapavi ste ?
Ty si nechápavý. Aplikácia dokáže načítavať zo serveru youtube.com. Keď dáš akýkoľvek prehrávač na svoju stránku, tak to bude flash a iPhone ti to nespustí.