Potrebujete poradiť s kúpou PC | návrh zostavy | tuning
pisal 945P, mam jednu 945P (konkretne Neo2-F) a C2D samozrejme nejde
na novych reviziach vydanych po Aug/06 s upravenou napajacou kaskadou je par pripadov, na ktorych pojdu, ale silne pochybujem ze ju ma autor
MikeCZ: pouzi CPU-Z na zistenie presneho typu a nazvu
//65nm C2D podporuju: 945P Neo3, Neo5; 945PL Neo, Neo3, Neo5
//pozrel som to na stranke MSI a ziadna 945P xxx nepodporuje E5200
na novych reviziach vydanych po Aug/06 s upravenou napajacou kaskadou je par pripadov, na ktorych pojdu, ale silne pochybujem ze ju ma autor
MikeCZ: pouzi CPU-Z na zistenie presneho typu a nazvu
//65nm C2D podporuju: 945P Neo3, Neo5; 945PL Neo, Neo3, Neo5
//pozrel som to na stranke MSI a ziadna 945P xxx nepodporuje E5200
Ahojte co vravite na tuto zostavicku?? Pojde mi v tejto dobe vsteko na tom plynule planujem toto kupit za nejaky tyzden dva
Co teda poviete

Kód: Vybrať všetko
ASUS RAMPAGE II GENE – 199,92e
Intel core i7 920 2.66GHz BOX – 246,21e
ASUS Geforce GTX260 CUDA 896MD3 HTDI PCX – 157,08e
CORSAIR DDR3 2x2048MB 1600MHz TW3X4G C9DHX – 71,28e
Western Digital 250GB 8MB SATAII WD2500AAJS – 36,65e x2
CoolerMaster 620W Real Power M620 RS-620-ASAA-A1 – 74,73e
plus mechanika este atd.som sa sekol trosku jasne idu tam tri ramky...no rozpocet mam obmedzeny zatial takze upgrade grafiky planujem na jesen ked budu grafiky z DirecX 11johny_sk napísal:ano, pojde..., len velmi nechapem len dve ramky, ked i7 uz podporuje trojkanalove zapojenie troch modulov. Taktiez disk sa mi zda byt maly, ale to je na tebe..., a graficka je sice fajn, ale zostava s i7 uz si pyta tu trosku priplatit a vziat tam GTX275
aa pojdu mi aj najnovsie alebo chystane hry uplne v pohode
noo ja budem hravat na 1024X768 maximalne...Pilifo napísal:Záleží aj od toho, na akom rozlíšení budeš hrávať. Ale 260 by mala veľkú väčšinu hier zvládnuť aj na 22' monitoroch, takže nemaj obavy. I keď ako spomenul johny, aj ja by som išiel skôr do GTX 275
len dufam ze mi ta zostavicka nejaky ten rok vydrzi aby som po troch emsiacoch nemusel robit upgrade a som zvedavy ako mi bude slapat na tom GTA4 lebo ze vraj aj na dobrych zostavach to sekaPilifo napísal:Nj, z vlastnej skúsenosti viem, že podobne to mala riešená aj ATI 4850 od Gainwardu a na svoje pomery mala tá grafika veľmi dobré teploty
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Vieš čo mne GTA IV, proste neuveritelne seká hneď ako ho zapnem. Potom ako keby sa to všetko "rozbehlo" a ide všetko plynule a to, že by som mal nejaký low end pc sa povedať nedá.. Q9400 @3,2GHz GTX275
GTX275 je v pohode karta.. mám konkrétne od Asusu, celkom som spokojnú, akurát ten chladič nieje najtichší čo ma dosť štve, ale vodník to porieši, už len počkať kým budú peniaze a budem si istý, že tie fullcovery na ňu napasujem.. Inak len tak mimochodom pred chvílkou som riešil taký menší problém s touto kartou, proste zrazu prestal na nej ísť ventilátor, nenabehol ani po reštarte.. A predstav si ten stres, keď máš na GPU 95°C
, preinštaloval som ovládače stále to nebežalo tak som sa naštval, celé som to vypal, odpojil od prúdu, zapojil spustil a aha, ventilátor ide 
GTX275 je v pohode karta.. mám konkrétne od Asusu, celkom som spokojnú, akurát ten chladič nieje najtichší čo ma dosť štve, ale vodník to porieši, už len počkať kým budú peniaze a budem si istý, že tie fullcovery na ňu napasujem.. Inak len tak mimochodom pred chvílkou som riešil taký menší problém s touto kartou, proste zrazu prestal na nej ísť ventilátor, nenabehol ani po reštarte.. A predstav si ten stres, keď máš na GPU 95°C
noo len treba vziat do uvahy ze GTA4 je najhorsie optimalizovana hra za posledne rokyGIGABYTE napísal:Vieš čo mne GTA IV, proste neuveritelne seká hneď ako ho zapnem. Potom ako keby sa to všetko "rozbehlo" a ide všetko plynule a to, že by som mal nejaký low end pc sa povedať nedá.. Q9400 @3,2GHz GTX275