Ako píše mathev – je to problém s IP adresou. DHCP musí byť zapnuté. V minulosti si používal Wi-Fi? Môže to robiť aj filter nejaký na routri, že sa nedostaneš do netu alebo zle nastavené DNS...
FABi2 napísal:Ako píše mathev – je to problém s IP adresou. DHCP musí byť zapnuté. V minulosti si používal Wi-Fi? Môže to robiť aj filter nejaký na routri, že sa nedostaneš do netu alebo zle nastavené DNS...
Mno ja mam 1 desktop.....tam mam LAN, ktory ide v pohode
1 Notebook....tam IDE WiFi ....ale tam mam Win XP
1 Notebook....tam NEJDE WiFi.....ale tam mam Win Vista
A mam nastavene automaticke ziskanie IP.
S tymto som nemal nikdy problem kupil som router zapol nahodil udaje s t-comu zapol notebok hned mi naslo siet pripojil som sa a hotovo.
mna pripoji na inu siet, router asus v pohode bez nastavovaní ale na arlive nie, mam IPV6 aj IPV4 nastavene ziskat IP aj DNS automaticky neviem stale to nejde, raz sa mi to podarilo spustit no neviem prečo zase to nejde
Ak sa chces dostat do airlive cize do nastaveni tak musis natsavit sietovku na pevnu ip cize das ip manualne 192.168.100.55 masku nechas na 255 255...a do prehliadaca potom zadaj adresu 192.168.100.252 a malo by to ist....
Andrew007 napísal:Ak sa chces dostat do airlive cize do nastaveni tak musis natsavit sietovku na pevnu ip cize das ip manualne 192.168.100.55 masku nechas na 255 255...a do prehliadaca potom zadaj adresu 192.168.100.252 a malo by to ist....
toto nastavenie mam robit na notebooku? airlive/stav/vlastnosti/ IPV4 alebo IPV6?
Zalezi aky ma typ airlive do mojho ked chcem ist nemusim nastavovat vobec adres na pevno vsetko mam na automaticky a v IE zadam 192.168.2.1 a potom uz len meno a heslo zalezi aky ma typ.
Napis ake mas zariadenie (wifi router)
A nato co si sa pital tak IPV4 v IPV6 nic nenastavuj.
No tak taky isty presne mam aj ja urobim ti screeny z nastavenia ako to mam ja. Mam pripojeny PC cez sietovy kábel a notebok cez wifi. Nikdy som nemal problem s pripojenim.
//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2009, 15:49 )
Nastavenie ako to mam ja
Mam tu teraz doma jeden HP notebok vcera som bol u kamosa presne ta ista chyba ako mas ty mal este jeden notebok s WIN XP ten isiel v pohode. Tento HP s Vistou sa nedal pripojit furt to identifikovalo siet a nesiel net.
Na mojom noteboku s Vistou som sa pripojil v pohode. Tak som ho vzal ku mne domou a ani tam som to HP nemohol rozbehat. Tak som preinstaloval Windows Vistu a uz je to v pohode. Inak skusal som vselico aj ovladace nove aj IP adresy na pevno a nic pomohol jedine instal.