Antifa

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: afa

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty-xyz napísal:[sak a co tu pises hovadinky? ved ked si zato ze rasy nie su a vsetci sme jedna jedina rasa tak sak sa chod vystahovat ku ciganom alebo do nigerie, KTO ti brani? ved sme vsetci rovnakiiiiiii. Urcite ti tam bude dobre , toz bjez bjez - val val . . . .
***cenzurovane***
Neviem, ako si prišiel nato, že by som sa kvôli svojim tvrdeniam mal presťahovať do Nigérie.

// Precitaj si pravidla fora. Upravil Tomasito
Risko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Qwerty co ak u policajneho zboru bude pracovat rom alebo nedaj boze tvoj sef na tvojom okrsku bude Rom ? Pozrel by som si ako by sa z ortodoxneho rasistu Qwertyho stal patolizac :).
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

qwerty-xyz napísal:[sak a co tu pises hovadinky? ved ked si zato ze rasy nie su a vsetci sme jedna jedina rasa tak sak sa chod vystahovat ku ciganom alebo do nigerie, KTO ti brani? ved sme vsetci rovnakiiiiiii. Urcite ti tam bude dobre , toz bjez bjez - val val . . . .
Kazdemu, aspon priemerne inteligentnemu cleveku je jasne, ze ludske rasy su (ked uz nic ine, staci si precitat vyznam pojmu rasa v slovniku slovenskeho jazyka). Zial, sposob akym tu prezentujes svoje (urcite nie len) nazory nedegraduju len tvoju osobu, ale aj samotny nazor na vec.

PS: Vo vlastnom zaujme sa nad tym aspon skus zamysliet.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tomasito napísal:Kazdemu, aspon priemerne inteligentnemu cleveku je jasne, ze ludske rasy su (ked uz nic ine, staci si precitat vyznam pojmu rasa v slovniku slovenskeho jazyka). Zial, sposob akym tu prezentujes svoje (urcite nie len) nazory nedegraduju len tvoju osobu, ale aj samotny nazor na vec.

PS: Vo vlastnom zaujme sa nad tymito slovami aspon pokus zamysliet.
A ked tie rasy su...mam sa pozerat na kazdeho inac? Lebo mi to tu tak pripada, niektory to tu tak podavaju v mojom ponimani....nehovorim teraz o tebe Tomasito.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Lub0$ napísal:A ked tie rasy su...mam sa pozerat na kazdeho inac?
// A teraz by ste sa mohli vratit k predmetu temy :idea:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal: AFA v akcii, páni :

http://belzebubmedia.blogspot.com/2009/ ... apelu.html

Či opäť len nadrogovaní vykrádači benzínových púmp ? :)
Nie, ja by som presnejsie tieto psychicky narusene kriminalne zivly definoval a oznacil po starom a vystizne, jednym slovom - Untermenschen -- alebo teda - podludia.

Samozrejme, v ramci politickeho boja sa da tento cin vysvetlit, kapela nazormi a talentom svojich clenov predstavuje protipol k ich bezcennej existencii co je vzdy impulzom pre podcloveka k agresii. Bolo by naivne si mysliet ze to u tychto individui hra nejaku rolu, ale Kroda textovo nie je NSBM, dokonca ani oznacenie BM nie je spravne. Nakoniec z tvojho odkazu je zretelne z coho sami vyvodili, ze utok bol opodstatneny: spevák kapely Eisenslav pre nemecký online metal magazín "Ruhrmetal.com", kde opisuje ich hudobnú produkciu: "Sú to dozvuky pradávnych bitiek za našu rodnú zem a našu krv. Je to škrípanie mečov, údery bojových sekier a svišťanie šípov, ktoré drvia a vyháňajú nepriateľov z našej krajiny. Sú to zvuky hrozných bojových pokrikov árijských bojovníkov Allfadra a zúrivý rev pôvodnej árijskej vlčej nátury." Dostatocne na to znicit auta, hudobne nastroje a vazne zranit clenov kapely, pochopitelne ked sa na to clovek pozrie z pohladu toho co reprezentuje "antifa".

Este by som rad poznamenal ze ide o skutocne hudobne talentovanu kapelu v ramci svojho zanru ktorym je pohansky folk metal (ziadny Hitler, 2sv.v., 88, a pod.) a tymto utokom si antifa vytvori len dalsich nepriatelov, tentoraz v radoch metalovych fanusikov. Ale uz aj na zaklade tejto temy sa da vidiet ze to s 'popularitou' antify nie je nejak slavne, co som vcelku prekvapeny, pozitivne.
thepaganfront.com napísal:The attackers demolished the car, destroyed the instruments, and seriously injured members of the band. Subsequently, the band was forced to abort their mini-tour through Poland, Germany, and Austria.
Please contact the local organizers for further information regarding the respective concerts!

This act of cowardice calls for an appropriate retaliation!
The Pagan Hammer of the Underground will strike, and smash, those who dare to challenge the Heathen Metal Militia!
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

hughito napísal:Genetický základ je takmer totožný u všetkých rás, môžeme sa medzi sebou páriť. Ja uznávam iba jednu rasu - homo sapiens sapiens.
Presne tak :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Parit sa moze aj kon a zebra alebo rozne rasy psov

Geneticky rozdiel medzi clovekom a simpanzom by nemal byt ani 2%

Skutocne si myslite ze toto ma nejaku vahu?

http://beo.sk/spolocnost/154-vtaky-cenn ... biela-rasa
Prílohy
poodle.jpg
boonc8[1].jpg
800px-Schimpanse_zoo-leipig.jpg
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Ja uznávam iba jednu rasu - homo sapiens sapiens.
hughito napísal:takže nemusíš tu hádzať
texty ktoré poukazujú na iný, ako biely rasizmus, ten takisto neuznávam.
Takze, ty tvrdis ze rasy neexistuju ale bojujes proti rasizmu, teda prijmas fakt, ze rasizmus existuje.

:lol:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Risko napísal:Qwerty co ak u policajneho zboru bude pracovat rom alebo nedaj boze tvoj sef na tvojom okrsku bude Rom ? Pozrel by som si ako by sa z ortodoxneho rasistu Qwertyho stal patolizac :).
:lol: muhuhehehehehehehe tak to by som chcel vidiet, ...... To by sa nestalo a keby hej tak by to malo ine nasledky ver mi ....

inak zaujimavy clanocek

srat na to odkial je ja viem z ktorej stranky je.

kto chce vediet zdroj ten si ho najde . . . ujo google to najde .

Týmto článkom by som Vám chcela ukázať, že ani ľudia bojujúci navonok za humánnosť a proti organizáciám údajne „obmedzujúcim“ ľudskú slobodu, môžu byť (a často krát sú) nakoniec omnoho horši.

Volá sa Moleke Njie, pochádza z Kamerunu. Tento Afričan, ktorý používal pseudonym Simon Mol, bol typickým ľavicovým bojovníkom proti rasizmu a xenofóbii.
Podľa svojho vlastného životopisu pracoval ako novinár, ktorý odhaľoval korupciu vo vládnych kruhoch, a preto bol prenasledovaný. Snažil sa dostať azyl vo viacerých afrických štátoch, kde sa mu to nie veľmi darilo. V júni 1999 pricestoval do Poľska ako člen delegácie PEN Club (mimovládna organizácia združujúca humanistických novinárov napojených na slobodomurárske lóže). Túto krajinu už neopustil; ihneď požiadal o azyl, ktorý dostal, na základe údajného prenasledovania, v septembri 2000, aj keď sa neskôr ukázalo, že celý jeho životopis bola lož. Hneď po príchode sa v Poľsku zapojil do činnosti multikultúrnych, humanistických a ľavicových organizácii. Venoval sa napríklad aj písaniu článkov do ich novín. Najviac zo všetkého propagoval boj proti rasizmu, xenofóbii a samozrejme multikultúrnu spoločnosť.

Simon Mol bol veľmi obľúbený v kruhoch humanistov, ochrancov ľudských práv, antifašistov a podobných zástancov ľavice. Od nich si vyslúžil aj „prestížne ocenenie“ – Antifašista roku 2003. Tí ho propagovali na rôznych svojich multikultúrnych akciách, na koncertoch proti rasizmu atď. Vykresľovali ho ako prípad vzorného a morálneho človeka, ktorý sa narodil v ťažkých podmienkach, no svojou usilovnosťou sa stal úspešným človekom a ešte sa aktívne zasadzoval za práva iných.

Tu sa začína celý jeho príbeh. Ako veľmi vyhľadávaný humanista sa stýkal s veľa ženami a dievčatami, ktoré „balil“ v baroch, podnikoch, na rôznych akciách i na ulici. Na tom by nebol žiaden problém ak by si so sebou z Afriky však tento imigrant nepriviezol agresívnu africkú formu víru HIV, ktorý spôsobuje chorobu AIDS. Aj keď dokázateľne vedel už v Kamerune, že je HIV pozitívny, vyhľadával pohlavný styk s mladými Poľkami, ktoré o svojej chorobe nie len neinformoval, ale taktiež po nich požadoval nechránený pohlavný styk! Ak jeho obeť proti tomu niečo namietala, rázne jej vysvetliť, že chcieť od černocha aby použil kondóm je prejavom toho najhoršieho rasizmu. Vedome ich zabíjal.

Ku koncu roku 2006 sa po internete začali šíriť informácie o Molovej nákaze, ale sám Mol, aj keď o svojej chorobe vedel prinajmenšom od roku 1999, všetko poprel.
V januári 2007 bol náš protirasistický bojovník vďaka upozorneniam jednej z jeho obetí poľskou políciou zatknutý. Polícii sa potom prihlásilo celkovo 14 nakazených obeti. Podľa odhadov sa však väčšina nakazených polícii zo strachu neprihlásila a počet obetí sa odhaduje na 50 a viac.

A ako čierny Antifašista v roku 2007 na svoje chytenie reagoval? Ako inak…označil celú vec za rasistické spiknutie a všetkých svedkov a policajtov za rasistov a náckov. To je úplne typické. Rovnako reagujú všetci cigáni, anarchisti a ľavičiari, ak im niekto chce zatrhnúť ich činy a zločiny – kričia: „rasizmus, nacizmus, diskriminácia!!“ Aj keď by si zaslúžil aspoň trest hodný tých životov, ktoré zničil, súdy za úmyselné šírenie pohlavnej choroby udeľujú len smiešne tresty.

Možno sa jasne domnievať, že Mol spojil „príjemné s užitočným“: užíval si s bielymi ženami a pritom aj rozširoval poslanie multikulturalistov: rozklad bielej európskej civilizácie. Dotyčné dievčatá si svojou hlúposťou a humanistickou naivitou zničili život. Teraz im zostáva iba niekoľko krátkych rokov, kým sa u nich prejaví AIDS. Liek na túto chorobu neexistuje a umieranie na AIDS nie je nič pekné. Desiatky zničených životov a všetko kvôli jednému imigrantovi a multikultúrnej ľavicovej skupine, ktorí ho sem priviedli a dali mu azyl.
Aj keď Mol umrel v októbri minulého roku na AIDS, desiatky zničených životov, ktoré za sebou zanechal tento „humanista“, nebudú nikdy spravodlivo odškodnené.
hughito
Redeemer
Redeemer

Aryan Angel napísal:Parit sa moze aj kon a zebra alebo rozne rasy psov

Geneticky rozdiel medzi clovekom a simpanzom by nemal byt ani 2%

Skutocne si myslite ze toto ma nejaku vahu?

http://beo.sk/spolocnost/154-vtaky-cenn ... biela-rasa
No zdá sa mi, že ten genetický rozdiel medzi človekom a šimpanzom je väčší, ale v podstate je to jedno. Skús skrížiť človeka a šimpanza, uvidíme, čo sa stane.
Zato ak sa skríži beloch (napr.) a aziat (napr.), narodí sa malé a zdravé bábo.

Na margo tej tvojej nesmierne talentovanej Krody, stačí zaslať len fotku speváka :
http://www.antifa.cz/obrazky_text/nsbm- ... _Kroda.jpg

Kroda a ďaľšie NSBM kapely sú popísané v tomto článku, takisto ako celý história vzniku NSBM :
http://www.antifa.cz/nclanky.php?id=207 ... slovo=nsbm

Možno ešte niečo k tomu metalu :

Kód: Vybrať všetko

„Metal bol v minulosti silne ovplyvnený hudbou čiernych. Metal sa vyvinul z rocku a ten z blues. Blues hrali hlavne černosi. Metal vôbec nemá korene v žiadnom zo starých germánskych kmeňov. Ak si nejaký metalista myslí, že jeho hudba je árijská, tak sa mýli......“, píše mimo iného vo svojom vyhlásení rakúska blackmetalová kapela Summoning, ktorej hudba bola zneužitá v propagačných nazi-videách.
http://www.antifa.cz/nclanky.php?id=23& ... slovo=nsbm

//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2009, 1:32 )
kali520 napísal:Takze, ty tvrdis ze rasy neexistuju ale bojujes proti rasizmu, teda prijmas fakt, ze rasizmus existuje.

:lol:
Ja netvrdím, že neexistujú rasy.
Ja píšem o tom, že škatuľkovať ľudí do nejakých rás ( a už vôbec nie 3 ) je blbosť, lebo je medzi nami aj tak strašne veľa rozdielov, viď. článok : Jsou nebo nejsou rasy ?

Zoberme si na príklad teba (kali), qwertyho a nášho árijského anjela.
Všetci ste Slováci, všetci patríte do europoidnej rasy.
Stavím sa, že keby si vás zobrali na prieskum nejakí vedci, tak by medzi vami našli toľko rozdielov, koľko by našli napr. medzi qwertym a černochom z Nigérie.

Príkladný článok na túto tému : http://www.antifa.cz/nclanky.php?id=20& ... slovo=rasa

//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2009, 1:35 )
qwerty a čo si chcel tým svojim krásnym článkom sem skopírovaným akože povedať ? Že všetci antifašisti a ľudia z humanistických organizácií majú v sebe vírus HIV a zámerne s ním chcú nakaziť čo najviac ľudí, alebo čo ? :? :roll:
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:No zdá sa mi, že ten genetický rozdiel medzi človekom a šimpanzom je väčší, ale v podstate je to jedno.
Chromozony simpanza su 48 a cloveka 46, takze ten rodziel tam naozaj neni velky.
Predkovia človeka a šimpanzy sa párili
hughito napísal:Skús skrížiť človeka a šimpanza, uvidíme, čo sa stane.
Zato ak sa skríži beloch (napr.) a aziat (napr.), narodí sa malé a zdravé bábo.
Preco vytahujes len to co ti vyhovuje? Rec bola aj o psych rasach.
hughito napísal:Ja netvrdím, že neexistujú rasy.
Ja píšem o tom, že škatuľkovať ľudí do nejakých rás ( a už vôbec nie 3 ) je blbosť, lebo je medzi nami aj tak strašne veľa rozdielov, viď. článok : Jsou nebo nejsou rasy ?
Ten clanok popiera existenciu rasy. Ty hovoris ze rasy su (sam tu rasu zrejme nevies definovat) ale nepaci sa ti rozdelovanie na rasy. Toto tvdenie nema absolutne ziadnu logiku
hughito napísal:Zoberme si na príklad teba (kali), qwertyho a nášho árijského anjela.
Všetci ste Slováci, všetci patríte do europoidnej rasy.
Stavím sa, že keby si vás zobrali na prieskum nejakí vedci, tak by medzi vami našli toľko rozdielov, koľko by našli napr. medzi qwertym a černochom z Nigérie.
Velmi malo pravdepodobne. Ocividne mas problem pochopit to co je rasa, takze este raz to zopakujem:

Rasa je skupina geneticky vzájemně spřízněných lidí.

Představu „čisté rasy“ samozřejmě nelze brát vážně. Co má význam je rasové faktum. Rasa skutečně může být výsledkem dávného míšení, které se později ustálilo (stabilizovalo). V absolutním rozporu s vládnoucí ideologií současný genový výzkum potvrdil rozdělení lidstva do statistických genetických skupin.

To znamena ze nebudeme merat gwertiho s cernochom, ale budeme merat Slovakom s Nigarijcanmi. Nejaka geneticka podobnost tych danych jednotlivcov tam moze byt, ale bude sa vyskytovat minimalne. Inymi slovami pravdepodobnost ze gwerty bude mat podobnu genetiku ako ten cernoch je asi tak 5% ak nie menej, ale to ze bude mat podobu genetiku ako ja je 95%.
hughito
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:Velmi malo pravdepodobne. Ocividne mas problem pochopit to co je rasa, takze este raz to zopakujem:

Rasa je skupina geneticky vzájemně spřízněných lidí.

Představu „čisté rasy“ samozřejmě nelze brát vážně. Co má význam je rasové faktum. Rasa skutečně může být výsledkem dávného míšení, které se později ustálilo (stabilizovalo). V absolutním rozporu s vládnoucí ideologií současný genový výzkum potvrdil rozdělení lidstva do statistických genetických skupin.

To znamena ze nebudeme merat gwertiho s cernochom, ale budeme merat Slovakom s Nigarijcanmi. Nejaka geneticka podobnost tych danych jednotlivcov tam moze byt, ale bude sa vyskytovat minimalne. Inymi slovami pravdepodobnost ze gwerty bude mat podobnu genetiku ako ten cernoch je asi tak 5% ak nie menej, ale to ze bude mat podobu genetiku ako ja je 95%.
Stále melieš to isté dokola, asi vôbec nečítaš to, čo píšem.
Je stupídne sa búchať do pŕs aký som Slovák, biela rasa, keď mám sám južanských predkov, sused bude mať predkov Mongolov a môj kamoš predkov germánskych. A podľa najnovších výskumov aj tam všetci pochádzame s Afriky.

To čo mi "vyhovuje" nevyťahujem zámerne, ale úplne z iného dôvodu.
Spomínal som tu takmer totožný genetický základ belocha a napr. černocha. Nejaká múdra hlavička mi tu argumentovala, že genetický základ medzi človekom a šimpanzom je tiež veľmi malý. Proste dával černocha na úroven šimpanza len preto, lebo aj černoch aj šimpanz maju genetický základ takmer totožný s belochom. Tak som mu napísal, nech sa skúsi skrížiť so šimpanzom a uvidíme ten rozdiel.
Možno aj pár % je veľa v tejto oblasti, ja na toto nie som odborník a vy určite tiež nie.

Ešte jeden kvalitný článok o rasách :

http://www.antifa.cz/nclanky.php?id=28& ... slovo=rasa

btw : Ešte by som rád podotkol, že články ktoré sem posielam sú od fundovaných ľudí, ktorí sa danej problematike priamo venujú.

Vaše pochybné zdroje od rôznych rádoby "alternatívnych" portálov ma moc nezaujímajú. Chcelo by to niečo serióznejšie.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Clanok pochybny....zdorj pochybny...uz len podla ankety na daom portali je kazdemu jasne, ze stranku tvoria nacisti a nacionalisti. Ta metapaedia tak isto smrdi rasizmom od zaciatku az po koniec...co viac k tomu dodat...

Ten clanok som si precital...neviem ci sa mam smait alebo ci mam plakat.
Co ako teraz? Je normalne ze sa rasy miesaju....ty si musis proste uvedomit, ze toto uz je mimo politiku...lebo zijeme v demokracii...cize mas pravo na vyber partnera, a ked ja budem chciet mat deti s cewrnoskou tak mi vies co mozes...proste slovo laska ti moze nieco hovorit...neovladnes to...ked sa raz cernoch zalubi do belosky tak maximalne mozes ist plakat domov do vankusa....a nechcem byt skodoradostny, ale ja by som asi plakjal od smiechu keby si sa ty zalubil do zeny s inej krajint popripade inej rasy :) Co byt si v tomto pripade robil? Poslal by si zensku ktoru lubis k vode, len koli tomu ze nieje arijska rasa, respektive taka rasa ako ty?
hughito
Redeemer
Redeemer

Lub0$ napísal: ...
Si smiešny ? On by si určite do takej "Untermenschen" nezamiloval. Nájde si árijskú dievčinu priamo z Vallhaly.
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Je stupídne sa búchať do pŕs aký som Slovák, biela rasa, keď mám sám južanských predkov, sused bude mať predkov Mongolov a môj kamoš predkov germánskych.
Nie, je stupidne ignorovat to co ti ja pisem, takze este po treti krat:

Dokazes ty vobec tuto vetu pochopit? Je jasne ze ked tu boli Mognoli tak z toho vysli nejaky krizenci. Ale ked mongoli odtiahli a toto miesanie nebolo trvale ale prebiehalo zase cisto medzi slovakmi tak tie mongolske geny tam sice su ale su minimalne. je to nieco ako zrnko soli v pohary plnom vody.

Dalsia vec, tie tvoje clanky ignoruju tento fakt:

Germen je biologický kořen národa a kultury, etnický - vše ostatní podmiňující - základ jejich bytí.

„Germen“ je latinské slovo, které znamená „zárodek“ nebo „semeno“. Je-li v národě narušena jen kultura, je náprava – ozdravení - ještě možná. Avšak jakmile byl jednou zničen biologický „germen“, nedá se už dělat nic.

„Germen“ je srovnatelný s kořeny stromu: i když je kmen poškozen nebo koruna seříznuta, může strom ještě (znovu) růst, ne však, jsou-li vymýceny kořeny. Toto srovnání lze přenést na kultury: „germen“ představuje etnicko-biologické kořeny, kmen národní kulturu, listoví civilizaci. Pokud jádro „germu“, kořeny, zůstávají zachovány, není nic ztraceno. O to víc platí tato metafora samozřejmě pro dnešní Evropu, jejíž „germen“ je ohrožen nejhůř.

Tento koncept, v naprostém protikladu k dnes vládnoucí ideologii, přirozeně předpokládá, že kultury a civilizace (ne výlučně, ale převážně) spočívají na bázi konkrétních skupin obyvatelstva s jejich fyzickými a spirituálními dědičnými dispozicemi, tzn. na skutečnosti života, jinak řečeno: jsou založeny na biologicko-genetických, relativně neměnných znacích. Chtít takovou skutečnost popírat z pouhé ideologické stranickosti je přibližně totéž, jako chtít popírat kulatost Země, krevní oběh, heliocentrický systém nebo evoluční teorii. Přesně tento zcela absurdní postoj však duchovní otcové současné dominující ideologie zaujali!

„Germen“ je to nezcizitelné, co nepatří žádné individuální zbožné představě, to, co musí každý příslušník každého národa dále předávat svým potomkům. Národ se totiž může vždy znovu vzchopit, jestliže byl poražen jen vojensky nebo když byla zničena jeho kultura, jeho náboženství a jeho spirituální život upadly v zapomnění: v takových případech je stále schopen, vzchopí-li k tomu vůli, opět najít dědictví předků a uposlechnout volání své kdysi pohřbené tradice, aby jí vdechl nový život. Avšak když je jednou porušen jeho biologicko-genetický germen , potom už není žádné znovuzrození, žádná „renesance“ možná, nebo zůstane fraškou bez obsahu.

Z těchto důvodů je boj proti míšení, poklesu porodnosti a odcizení v Evropě ještě důležitější než nutná mobilizace kulturní identity nebo politické suverenity. Jsou to sice také důležité výzvy, ale vždy je třeba stanovit priority. V tomto ohledu si obrana našeho germu zaslouží absolutní přednost.
A podľa najnovších výskumov aj tam všetci pochádzame s Afriky.
Ine vyskumi zase tvrdia ze Lustvo ma korene v Arktiku
http://protiprudu.info/ludstvo.html

Kazdopadne hadat sa na tuto notu je uplne irelevantne vzhladom nato co som ti tu uz trikrat opakoval.
To čo mi "vyhovuje" nevyťahujem zámerne, ale úplne z iného dôvodu.
Spomínal som tu takmer totožný genetický základ belocha a napr. černocha. Nejaká múdra hlavička mi tu argumentovala, že genetický základ medzi človekom a šimpanzom je tiež veľmi malý. Proste dával černocha na úroven šimpanza len preto, lebo aj černoch aj šimpanz maju genetický základ takmer totožný s belochom. Tak som mu napísal, nech sa skúsi skrížiť so šimpanzom a uvidíme ten rozdiel.
Ta mudra hlavicka ti napisala ze krizit sa moze aj zebra s konom a aj vlciak s pudlom. Ty si vytiahol len toho simpanza.
Ešte by som rád podotkol, že články ktoré sem posielam sú od fundovaných ľudí, ktorí sa danej problematike priamo venujú.
Jasne clanok zaslany studentom na univerzite Hradec Kralove je urcite fundovany. Zdroje z ktorych student vychdzal su prevazne od zidovskych autorov ktori radi taketo clanky publikuju pricom ignoruju zakladne fakty ktore som tu uz ja opisoval ako je napr uz hore uvedeny germen, geneticke rozdiely ku ktorym dosla veda a urobila z toho iste zavery. Nijakym sposobom nevysvetluju preco je cernoch cierny a preco aziat sikmooky. Velmi radi to pripisuju prostrediu co je samo osebe blbost, lebo z bieleho sa v Afrike krizenim len s belochmi nestane cernoch. Velmi radi pouzivaju argument: "rodziely medzi jednotlivcami su vacsie resp podstatnejsie ako medzi rasami". Tato veta je uplny nezmysel lebo porovnava veci ktore sa porovnvat nedaju. Ma to rovnaku hodnotu ako ked poviem ze rodziely medzi futbalistami su podstatnejsie ako medzi futbalovymi muzstvami. Tato veta uplne ignoruje pomer a percentualne zastupenie. Vobec ju nezaujima fakt ze je ovela pravdepodobnejsie ze zo 100 slovakov mi bude geneticky podobnych cca 90 ako zo 100 cernochov z ktorych to bude asi cca 5. Tieto radobi clanky ignoruju pomer a sucasny stav vo svete (zaostalost Afriky Latinskej Ameriky a statov zastupenych ciernymi). Naopak velmi radi to zvaluju na bieleho cloveka. Faktom ale ostava ze tam kde prisiel biely sa zivotna uroven aj zdvihla a po jeho odchode nasledne rapidne padla (Zimbabwe, Haity atd...)

Je to dost smiesne lebo tito zidovsky autory by mali problem rasizmu hladat vo svojom Talmude kde sa jasne hovory o zidoch ako bohom vyvolenom narode a nezidoch ako gojoch (otroci, hovada, zvierata).
Vaše pochybné zdroje od rôznych rádoby "alternatívnych" portálov ma moc nezaujímajú. Chcelo by to niečo serióznejšie.
Seriozne su len tebe nevyhovuju. Daval som sem napr clanok od drzitela Nobelovej ceny Jamesa Watsona alebo dr Michaela Levina ale aj ine...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lub0$ napísal:Clanok pochybny....zdorj pochybny...uz len podla ankety na daom portali je kazdemu jasne, ze stranku tvoria nacisti a nacionalisti. Ta metapaedia tak isto smrdi rasizmom od zaciatku az po koniec...co viac k tomu dodat...

Ten clanok som si precital...neviem ci sa mam smait alebo ci mam plakat.
Co ako teraz? Je normalne ze sa rasy miesaju....ty si musis proste uvedomit, ze toto uz je mimo politiku...lebo zijeme v demokracii...cize mas pravo na vyber partnera, a ked ja budem chciet mat deti s cewrnoskou tak mi vies co mozes...proste slovo laska ti moze nieco hovorit...neovladnes to...ked sa raz cernoch zalubi do belosky tak maximalne mozes ist plakat domov do vankusa....a nechcem byt skodoradostny, ale ja by som asi plakjal od smiechu keby si sa ty zalubil do zeny s inej krajint popripade inej rasy :) Co byt si v tomto pripade robil? Poslal by si zensku ktoru lubis k vode, len koli tomu ze nieje arijska rasa, respektive taka rasa ako ty?
:roll: uuuu cernoch sa zalubi do belosky a hned tu mame 50 nakazenych dievcat virusom HIV, tym padom 50 rodin je v riti, tieto zeny nikdy nebudu mat deti, lebo by vedome rozsirili chorobu a celkovo su kvoli jednemu cernoskovi ktory sa do nich zalubil v prdeli. Hovorte si co chcete cernoch v mojom clanku vedome odsudil k smrti 50 dievcat a za take daco by som sa s nim ja vysporiadal po svojom a velmi rychlo a efektivne. Takze ked sa cernoch zalubi do belosky tak jej treba povedat do akeho rizika ide.
Napr ja osobne sa do cernosky nezalubim. Mam na SR vela krasnych dievcat naco mi hladat z dajakej chmary africkej zaaidsovanej.
Inak citali ste clanok ze uz chytili TRETIEHO boze, moment NIGERIJCANA co sa ku nam snazil prepacovat v zaludku drogy? Jezisi, citali ste aj kolko ? 1040 gramov, ty vole sak to je toho po blud. A take daco si pustat do krajiny? jedni v zaludku po kilach drogy pasuju, dalsi roznasaju HIV a vedome "zabijaju" nevinnych europanov ktori naletia cernosskemu antifasistovi. Fakt krasa, len tak dalej . . . :roll:
Hovorte si co chcete ja na SR takych ludi nechcem a policia a aj ostatni obcania sr by si to mali uvedomit tiez, skor nez bude pruser . . .
Ja lubo nic v zlom ale ten tvoj cernosko antifasisticky zabil 50 zien, lebo na AIDS liek neni, holky sa z toho nedostanu. - a bude to kurevsky hnusna smrt, roky trapenia sa, to neprajem nikomu .... je to hnusne, ....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nepisal som vobec o danom jedincovi, pisal som vseobecne...QWERTY tvoje prispevky beriem iba tak, jednycm uchom dnu a druhym von...inac sa to neda...a nastastie som sa to takto uz naucil v tvojom pripade..kedze pises take bludy....
Pozri ja ti mozem povedat priklad, tu v meste kde zijem ja .....mala AIDS zenska...beloska, povodom Britka....drblo jej jedneho krasne vecera a co spravila? Vyrazila si do mesta, a prespala sa asi so siestimi chlapmi....nemozes porovnavat jedincov...omg si myslis ze kazdy cernoch ma AIDS? Myslis si, ze v kazdej jednej krajine v Afrike je 'premnozeny' AIDS? Si myslis, ze kazdy cernoch ma AIDS? Kedy ty dospejes konecne?
Dalsia vec....ci sa zalubis do cernosky, ciganky, belosky alebo azijatky, to neviem ani ja, ale s takou istotou t nevies ani ty...ked to na teba pride a nahodou raz o nejaku cernosku zakopnes tak mas to co si nechel :) Proste tak to je...

A ok, zase, jedinec co pasuje drogy na SLovensko....pekne...ok a co teraz? Sam si vravel, ze sa zdrziavas v tych pochybnych Vranovskych kluboch ako Florida a El Paso.....neviem ci vies, ale su to najpochybnejsie kluby vo VT....obsmieta sa to tam ludmi, ktory maju plne vrecka zvlastnych vrecusok s bielym praskom, alebo iny bylinkari s kadejakymi listkami....keby si nahodou nevedel...ved preto sa tam robia same razie...hlavne protidrogove, s protidrogovou jednotkou...pocul si niekedy o tom, ze protidrogaci nabehli do Druzstva? Viem, ze sa ti tento fakt nebude pacit, ale je to realita...
No a tym som chcel povedat, ze zase vydis tie chyby iba na ciernych...ale na privrzencov svojej rasy, to nevidis...a stretavas sa s nimi aj osobne...tak na co si teda zabudol? Preco robis rozdiely?
Tak isto ti poviem....preco nic nepovies na fakt, ze biely Slovaci robia bordel v inych krajinach? To ti uz nevadi?

:roll:
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Lub0$ napísal:Clanok pochybny....zdorj pochybny...uz len podla ankety na daom portali je kazdemu jasne, ze stranku tvoria nacisti a nacionalisti. Ta metapaedia tak isto smrdi rasizmom od zaciatku az po koniec...co viac k tomu dodat...
Podľa teba je pochybné všetko, čo je v rozpore s tvojim názorom. Vy antifašisti máte plné ústa slobody a anarchie a pritom potláčate názory ktoré sú vám nepohodlné. Veď anarchia je o slobode pre každého, tak si aspoň stojte za svojimi názormi a nie takto že chvíľu chcete slobodu a potom potlačiť všetky iné názory.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Patrick7 nemozem sa prestat smiat :D
Slovenska pospolitost sa ohana slobodov prejavu a nvm cim ale keby nastupili tak hned by potlacali slobodu prejavu urcitym ludom ;)...
Napísať odpoveď