aku značku notebooku ???

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Ares
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

a_tommi napísal:k naj znackam jednoznacne patri IBM thinkpady, HP , PANASONIC, TOSHIBA, DELL, FS(najme lifebooky a celsiusy) apple :) a sony

priatelnu kvalitu maju asusy, FS nizsie rady, lenovo mozno i MSI ale nebol by som si isty
Ty odbornik. IBM je Lenovo :lol: Alebo lepsie charakterizovane, ze Lenovo je IBM
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A este spravnejsie, Lenovo odkupilo diviziu pocitacov od IBM a je to defacto samostatna firma ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

a_tommi napísal:ad alienware: su to obycajne zlepence ako VBI! pouzivaju rovnake šasi ako umax myslim ze ich vyraba compall :lol: len to prestriekaju na zeleno, nalepia xicht momozemstana a ludia to kupuju za nehorazne prachy, ryžuju na tom este lepsie ako apple na macbookoch :lol:
No LOL. je* na to radsej, vazne. :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Okrem ASUS,ACER,Siemens,Benq a podobnych sraciek :D hocico... ja sam mam ted acera..no hroza...uz mi preslo XX acerov a asusov cez ruky ..vsade ieco doje***..odchadzaju grafiky...dosky....proste 2-3 roky ako je zaruka a koniec...osobne podla mna su OK DELL,IBM,LENOVO,,,renomovane znacky ;) samozrejme to ide na ukor ceny ale nemusite sa bat ze vam notebook po 2-3 rokoch vypoveda sluzbu
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

ja mam nejaky neznackovy cinsky shit a bezi uz 4 roky v pohode, az na par malickosti ako je popraskany plast na klboch, co vobec neprekaza v jeho pouzivani.Dokonca prezil aj sroub v chladici procaka :) . Teraz by som chcel kupit nieco nove nie moc drahe so slusnym vykonom, takze asi nemam inu moznost ako acer, asus, mozno este hp, ale urcite nebudem kupovat notas so celeronom za 20tis len preto, ze je to lenovo, FS, alebo toshiba. Su ludia, ktori maju problemy s lacnymi ntb a nieje ich malo, su aj taki, ktori nemaju s nimi problemy, ale kedze pri tychto znackach v cenovo dostupnej kategorii mas sirsi vyber ako pri renomovanejsich znackach, ked sa pokazi pocas zaruky, reklamujem, ak bude poruchovy, ku koncu zaruky sa ho zbavim, ajtak uz bude po 2-3 rokoch zastaraly, vykonovo v prdeli, takze mam jedno co je to za shit
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

no tato tema bola aktivna naposledy pred dvoma rokmi, vela sa odvtedy mohlo zmenit,, ake znacky notebookov by ste odporucali ? :)
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

Vieš čo, mám prvý notebook od HP - Compaq 6720s. Výhody(+) / Nevýhody(-) / Medzi(?):
- po roku odišla baterka (vydrží 3sekundy bez adaptéru), takže ho mám teraz nonstop v prúde.
- hrozne sa prehrieva a je stále teplý. A hru si na ňom nikdy nezahráš, za behu je priam horúci
- vysoká cena (nejak 26 000 SKK stál)
+ dobrá klávesnica
? menšia spotreba, ale zase na úkor výkonu
? PC môžeš prenášať, no ak ti ešte funguje baterka... takže tak.
Ďalší krát už notebook nikdy za tie peniaze a tie problémy. Takže ti neviem odporučiť aký, ale odporučil by som žiadny, teda stolný ti vrele odporúčam.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

IBM T60
- 4 roky
- baterka stale vydrzi takmer 3h v pracovnom nasadeni, 4h pozerania filmov, 5+h pocuvania hudby
- vetracik povacsinu casu ani nepotrebuje zapinat (laptop sa skoro vobec nezahrieva)

Staci nekupovat sunty :)
TomKocuR
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TomKocuR »

Najlepšími značkami sú Lenovo a Dell, aj keď na Dell už som počul aj kritiku
Z lacnejších sa vyplatia Toshiba a Fujitsu-Siemens
Acer a Asus sú šmejdy (to tvrdia aj niektorí používatelia notebookov týchto značiek), takisto hp nie je to čo bývalo, niektoré ich notebooky nestoja fakt za nič.
SantX
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SantX »

podla toho naco ten notebook potrebujes ak na office tak nejaky maly odporucam ASUS Eee,na gaming TOSHIBA.Osobne sa mi nelubia Acer
Amathe
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Amathe »

Ja odporucam Acer . Som kupil Acer Aspire 6935 a je to vazne delo :D
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

Ako môžeš odporúčať niečo, čo nevieš ako bude bojovať s časom? Acer robí tie najväčšie sračky na trhu!
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Asi dost zalezi na tom co s tym notebookom robis, ako casto ho pouzivas alebo co na nom robis...
Lebo ak niekto ho zapne raz za den na 2-3 hodky a robi si v nom faktury, tak je jasne ze mu staci aj ta vasa "sunka" acer a vydrzi dlhsie ako daky IBM, na ktorom sa hras 5-8 hodin dake hry :).

Ja osobne mam ASUS, mam ho pol roka, pouziva sa cca 5-10 hodin, (nie, nie som tam stale len ja :) )Vacsinou pozeram filmy a hravam sa tam hry s polu s bratom a ocom :). Myska (asus) ntb-kova mi odisla po 2 mesiacoch , no nebola to myska na hranie. Ale zatial ide vsetko ako ma, akurat ma sere VISTA, ktoru z duse nenavidim :evil:
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

A mas nejaky problem naformatowat?

No ja mm MSI :D ziadna slava ja viem, ale zatial ide v pohode. Niektory uzivatelia kritizuju MSI ale mne ide dobre. Tym nehovorim ze waaa ber MSI...

Podla mna najkvalitnejsie znacky su IBM Lenovo, Dell, Macbook?...
do strednej triedy by som zaradil asi Toshibu mozno ten asus, MSI niekde na spodok strednej triedy....
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

Radšej píšte iba tí, ktorý máte už skúsenosti, a vždy napíšte, o aký notebook ide a ako dlho ho máte. Nie, že: "podľa mňa je dobrý hento tamto"... Podľa čoho tak súdite, podľa ničoho.
Sapo
Addict
Addict

Ako ze nie? ja to sudim podla skusenosti inych uzivatelov/kamaratov :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Som prekvapeny, ze tu nikto nespomenul nic od Applu....lebo to co ponuka apple, neponuka len tak hoc kto si myslim.
Sapo
Addict
Addict

Podla mna najkvalitnejsie znacky su IBM Lenovo, Dell, Macbook?...
do strednej triedy by som zaradil asi Toshibu mozno ten asus, MSI niekde na spodok strednej triedy....
to lubos: Tym macbook som myslel Apple...
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

mam acer aspire 8530 a som uplne spokojny :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Sapo napísal:to lubos: Tym macbook som myslel Apple...
Jooj sorry, som si to nevsimol vobec...moja chyba :P
Napísať odpoveď