Call of Duty 4
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja by som to okaslal, mas origo, a ked uz raz nahras na ten key rank, budes ten rank mat
len si je potrebne asi udrzat profil.. ten nemaz 
vsak to by bola blbost, aby si mal origo a po preinstalovani hry by si musel nahanat rank..
mne to zobralo pekne dva tyzdne a asi 40 hodin hrania.. cca nepamätam presne.. mimochodom, aspon ma to stale viac posuvalo dalej, aby som mal lepsi rank
a tak ci tak, za cely cas co mas jeden win (aby si nereinstaloval hru) nedokazes ak to nehras nonstop ziskat vsetky challenge ;D
vsak to by bola blbost, aby si mal origo a po preinstalovani hry by si musel nahanat rank..
-
Alex481991
Medium Star
čawte neviete prečo mi posekava??? dam aby mi samo nastavilo optimal hodnoty tak i tak posekava......časom ide hra pekne hladko no na časi začne posekavat už mi to akože lezie na nervy mam grafiku ATI Mobility Radeon™ HD 4650 4gb ramku a procesor je amd turion x2 dual-core mobile rm-72 2,1 ghz hra je stiahnuta a cracknuta crackom od razor 1911. vdaka za pomoc
To ti len zle vyratalo tie nastavenia, mne GTAIV tak nastavi skoro full detaily a je to absolutne nehratelneAlex481991 napísal:čawte neviete prečo mi posekava??? dam aby mi samo nastavilo optimal hodnoty tak i tak posekava......časom ide hra pekne hladko no na časi začne posekavat už mi to akože lezie na nervy mam grafiku ATI Mobility Radeon™ HD 4650 4gb ramku a procesor je amd turion x2 dual-core mobile rm-72 2,1 ghz hra je stiahnuta a cracknuta crackom od razor 1911. vdaka za pomoc
Vypni antialiasing, tiene a zniz rozlisenie, to imho zerie najviac.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
? nechapem, co myslismARILYN mANSON napísal:zaujimave,tak prečo my to vyhadzuje chibu že nemam sp,no nevadi skusim ešte nečo