NHL (aktualne)
Brodeur bude chytat za Senátory!!!
Nejedná se však o několikanásobného držitele Vezinovy trofeje a neodmyslitelného člena kádru Devils, nýbrž o jeho jmenovce Mikea Brodeura
Myslím, že obaja naši Mariánovia spravili veľmi dobre, najmä Hossa. Ide do jedného z troch najtalentovanejsich teamov (+Pens + LA), utok s Hossom, Toewsom a Kaneom bude smrtnosná presilovková záležitosť, navyše team MÁ veľký potenciál získať pohár počas nasledujúcich piatich rokov.
Mrzí ma v prípade Gáboríka, že opäť raz ho nemá kto centrovať. Pri všetkej úcte Drury nie je center na prvú lajnu a k takému snajprovi. Spoluprácu so Žerďevom si viem celkom dobre predstaviť. OMG, keby raz tak mal Gabby centra typu Getzlafa.
Nejedná se však o několikanásobného držitele Vezinovy trofeje a neodmyslitelného člena kádru Devils, nýbrž o jeho jmenovce Mikea Brodeura
Myslím, že obaja naši Mariánovia spravili veľmi dobre, najmä Hossa. Ide do jedného z troch najtalentovanejsich teamov (+Pens + LA), utok s Hossom, Toewsom a Kaneom bude smrtnosná presilovková záležitosť, navyše team MÁ veľký potenciál získať pohár počas nasledujúcich piatich rokov.
Mrzí ma v prípade Gáboríka, že opäť raz ho nemá kto centrovať. Pri všetkej úcte Drury nie je center na prvú lajnu a k takému snajprovi. Spoluprácu so Žerďevom si viem celkom dobre predstaviť. OMG, keby raz tak mal Gabby centra typu Getzlafa.
Medden do Chicaga
Gionta k Habs
Neil ostáva u Sens/mohol byť pekný prírastok do AVS len tí trulovci podpísali Kočího nechápem nač je taký bitkár dobrý, aj tak bude skoro furt sedieť neičo jako Parker/
Labarbera do Phoenixu, trošku som prekvapený, ale momentálne ani neviem kto u kojotovh chytal
Komisarek do Toronta/bude sranda ked budú hrať u Habs ho tak budú vypískavať hh/
Cammalleri k Habs/žeby adekvátna náhrada za Komisareka? určite hej/ na 5 rokov.
Laperriere k Flayers/nech sa mu darí v AVS bude za nim smutno/ na 3 roky
Kubina bol vymenený do Atlanty za Exelbyho, C.Stuarta, Stapletona
čo sa týka Gabbyho tak ten chcel dlhodobejšiu zmluvu, ale neviem či NYR je zrovna výhrou ako posledných pár rokov sa dostanú aspoň do Play Off, ale aj tak nie je to NYR ktorí má na SC podla mňa, možno tam šiel len kôli prachom ako 90% hráčov čo tam je.. a budem prekvapený ak sa Gabby nezraní minimáln e2x počas sezony..
Gionta k Habs
Neil ostáva u Sens/mohol byť pekný prírastok do AVS len tí trulovci podpísali Kočího nechápem nač je taký bitkár dobrý, aj tak bude skoro furt sedieť neičo jako Parker/
Labarbera do Phoenixu, trošku som prekvapený, ale momentálne ani neviem kto u kojotovh chytal
Komisarek do Toronta/bude sranda ked budú hrať u Habs ho tak budú vypískavať hh/
Cammalleri k Habs/žeby adekvátna náhrada za Komisareka? určite hej/ na 5 rokov.
Laperriere k Flayers/nech sa mu darí v AVS bude za nim smutno/ na 3 roky
Kubina bol vymenený do Atlanty za Exelbyho, C.Stuarta, Stapletona
čo sa týka Gabbyho tak ten chcel dlhodobejšiu zmluvu, ale neviem či NYR je zrovna výhrou ako posledných pár rokov sa dostanú aspoň do Play Off, ale aj tak nie je to NYR ktorí má na SC podla mňa, možno tam šiel len kôli prachom ako 90% hráčov čo tam je.. a budem prekvapený ak sa Gabby nezraní minimáln e2x počas sezony..
S Hossom som spokojný, Gáborík ma prekvapil, myslel som si, že pôjde za hokejom, nie za peniazmi, ale tých 7,5 melóna je dosť. Namiesto neho bude v MIN Martin Havlát, Montreal získal zaujímavé posily v podobe Cammalleriho, Giontu, Špačka a Gilla. Colorado spravilo s Kočim chybu, malo zainvestovať do poriadneho hráča, mám pocit že tam ide len ako "bodyguard".. Inak nejak tu nikto nevraví o Tomášovi Kopeckom, ten ide tiež za Hossom do Chicaga.
Inak, ľutujem Maja, okrem PIT naňho budu pískať aj v Joe Louis Arene, rivalita DET-CHI je obrovská.. škoda
Inak, ľutujem Maja, okrem PIT naňho budu pískať aj v Joe Louis Arene, rivalita DET-CHI je obrovská.. škoda
Heatley/požaduje minimálne 4mega/ stále rokuje s Oilers ale aj s NYR a tiež so žralokmi, keby šiel do NYR a za dobre prachy tak by to moholo byť zaujimavé ako to boli niekedy v Atlante, začínam dúfať že pôjde do NYR, ale Edmonton na druhej strane ešte nezískal žiadnu velkú posilu, "iba" Nika, možno fakt čakajú ešte aj na Jágra..
Innocence konečne nebude Colorado jediné
, ale pochybujem že nejako extra, ved on chcel ostať v Detroite, len RedWings už nemali tolko peňazí kolko požadoval a v prepočte tie 4 na sezonu sú podla mňa dosť, ale tých 5 je neho lepších..
Innocence konečne nebude Colorado jediné
Do Edmontonu nechce ísť nikto, k favoritom nepatria, je tam zima ako na Aljaške a na americké pomery je to nenormálna diera.
Ku Gabbymu by Jazdci mali zohnať skôr nejakého centra ako Heatleyho ale aj to by nebolo zlé.
Inak sranda:
Hossa (Detroit) -> Chicago (Havlát) -> Minnesotta (Gáborík) -> Rangers
Komisarek do Toronta ma dosť prekvapilo. Cammalleri, Gomez, Gionta do Habs - vlastne si spravili prvý a druhý útok.
Colorado naozaj nechápem, čo chcelo dokázať tým Andersonom (1,8 na rok), určite mali získať Clemmensena (3 roky za 1,2 mil/rok ) - rozhodne by to bolo pre nich lepšie.
Inak začínam veriť, že Gomez sa v Habs preberie.
//: Kopeckého si viem živo predstaviť v treťom útoku na Maddenovom krídle.
Zaujímavý trejd inak v Chicagu - poslali Pahlssona (def C) do tralala a kúpili typovo rovnakého hráča Maddena (def C).
Ku Gabbymu by Jazdci mali zohnať skôr nejakého centra ako Heatleyho ale aj to by nebolo zlé.
Inak sranda:
Hossa (Detroit) -> Chicago (Havlát) -> Minnesotta (Gáborík) -> Rangers
Komisarek do Toronta ma dosť prekvapilo. Cammalleri, Gomez, Gionta do Habs - vlastne si spravili prvý a druhý útok.
Colorado naozaj nechápem, čo chcelo dokázať tým Andersonom (1,8 na rok), určite mali získať Clemmensena (3 roky za 1,2 mil/rok ) - rozhodne by to bolo pre nich lepšie.
Inak začínam veriť, že Gomez sa v Habs preberie.
//: Kopeckého si viem živo predstaviť v treťom útoku na Maddenovom krídle.
Zaujímavý trejd inak v Chicagu - poslali Pahlssona (def C) do tralala a kúpili typovo rovnakého hráča Maddena (def C).
-
mirak2
Hardcore addict
pahlsonovi skoncila zmluva
neviem ako to tam vyzeralo s platovymi podmienkami...
takze som si to nasiel: madden jeden rok 2,75 a pahlson v columbuse tri roky za 2,7 miliona..asi na dlzke zmluvy to stroskotalo...chicago ma asi v systeme mladeho centra vhodneho do tretej lajny a chcu ho pomaly zapracovat do kadra alebo co, neviem...
a teraz som zistil ze chicago ma plnu rit mladych centrov
takze som si to nasiel: madden jeden rok 2,75 a pahlson v columbuse tri roky za 2,7 miliona..asi na dlzke zmluvy to stroskotalo...chicago ma asi v systeme mladeho centra vhodneho do tretej lajny a chcu ho pomaly zapracovat do kadra alebo co, neviem...
a teraz som zistil ze chicago ma plnu rit mladych centrov
Chicago ma Frasera ako silneho kandidata do tretej lajny. Tak ale Madden bude hrávať, jeho buly je nenormálne dobré a je to pravidelný finalista (raz aj získal) Selkeho.
//: Neviem, asi to nepatrí do témy, toto je nominácia na predolympijský kemp Kanady. (konieckoncov ale všetci hrajú v NHL) Kanada môže postaviť 4 mužstvá A, B, C, D a verím, že 3 z nich by hrali semifinále.
Zvýraznený majú podľa mňa najväčšiu šancu dostať sa do nominácie, najväčší problém vidím na pozícii cenra, ale i gólmana. Brodeur nebude akceptovať lavičku.
Brankári: Martin Brodeur (New Jersey Devils), Roberto Luongo (Vancouver Canucks), Marc-André Fleury (Pittsburgh Penguins), Steve Mason (Columbus Blue Jackets), Cam Ward (Carolina Hurricanes)
Obrancovia: Jay Bouwmeester (Calgary Flames), Dan Boyle (San Jose Sharks), Scott Niedermayer (Anaheim Ducks), Chris Pronger (Philadelphia Flyers), Robyn Regehr, Dion Phaneuf (obaja Calgary Flames), Marc Staal (New York Rangers), Shea Weber (Nashville Predators), Francois Beauchemin (Anaheim Ducks), Brent Burns (Minnesota Wild), Drew Doughty (Los Angeles Kings), Stéphane Robidas (Dallas Stars), Mike Green (Washington Capitals), Dan Hamhuis (Nashville Predators), Duncan Keith, Brent Seabrook (obaja Chicago)
Útočníci: Sidney Crosby (Pittsburgh), Shane Doan (Phoenix Coyotes), Simon Gagné (Philadelphia Flyers), Dany Heatley (Ottawa Senators), Jarome Iginla (Calgary Flames), Rick Nash (Columbus Blue Jackets), Joe Sakic (Colorado Avalanche), Martin St. Louis (Tampa Bay Lightning), Eric Staal (Carolina Hurricanes), Joe Thornton (San Jose Sharks), Vincent Lecavalier (Tampa Bay Lightning), Jeff Carter (Philadelphia Flyers), Ryan Getzlaf (Anaheim Ducks), Milan Lucic (Boston Bruins), Patrick Marleau (San Jose Sharks), Andy McDonald (St. Louis Blues), Brenden Morrow (Dallas Stars), Corey Perry (Anaheim Ducks), Michael Richards (Philadelphia Flyers), Derek Roy (Buffalo Sabres), Patrick Sharp (Chicago Blackhawks), Ryan Smyth (Colorado Avalanche), Jordan Staal (Pittsburgh), Jonathan Toews (Chicago), Dan Cleary (Detroit)
//: Neviem, asi to nepatrí do témy, toto je nominácia na predolympijský kemp Kanady. (konieckoncov ale všetci hrajú v NHL) Kanada môže postaviť 4 mužstvá A, B, C, D a verím, že 3 z nich by hrali semifinále.
Zvýraznený majú podľa mňa najväčšiu šancu dostať sa do nominácie, najväčší problém vidím na pozícii cenra, ale i gólmana. Brodeur nebude akceptovať lavičku.
Brankári: Martin Brodeur (New Jersey Devils), Roberto Luongo (Vancouver Canucks), Marc-André Fleury (Pittsburgh Penguins), Steve Mason (Columbus Blue Jackets), Cam Ward (Carolina Hurricanes)
Obrancovia: Jay Bouwmeester (Calgary Flames), Dan Boyle (San Jose Sharks), Scott Niedermayer (Anaheim Ducks), Chris Pronger (Philadelphia Flyers), Robyn Regehr, Dion Phaneuf (obaja Calgary Flames), Marc Staal (New York Rangers), Shea Weber (Nashville Predators), Francois Beauchemin (Anaheim Ducks), Brent Burns (Minnesota Wild), Drew Doughty (Los Angeles Kings), Stéphane Robidas (Dallas Stars), Mike Green (Washington Capitals), Dan Hamhuis (Nashville Predators), Duncan Keith, Brent Seabrook (obaja Chicago)
Útočníci: Sidney Crosby (Pittsburgh), Shane Doan (Phoenix Coyotes), Simon Gagné (Philadelphia Flyers), Dany Heatley (Ottawa Senators), Jarome Iginla (Calgary Flames), Rick Nash (Columbus Blue Jackets), Joe Sakic (Colorado Avalanche), Martin St. Louis (Tampa Bay Lightning), Eric Staal (Carolina Hurricanes), Joe Thornton (San Jose Sharks), Vincent Lecavalier (Tampa Bay Lightning), Jeff Carter (Philadelphia Flyers), Ryan Getzlaf (Anaheim Ducks), Milan Lucic (Boston Bruins), Patrick Marleau (San Jose Sharks), Andy McDonald (St. Louis Blues), Brenden Morrow (Dallas Stars), Corey Perry (Anaheim Ducks), Michael Richards (Philadelphia Flyers), Derek Roy (Buffalo Sabres), Patrick Sharp (Chicago Blackhawks), Ryan Smyth (Colorado Avalanche), Jordan Staal (Pittsburgh), Jonathan Toews (Chicago), Dan Cleary (Detroit)
tak toto ma dostalo, R.Smyth do L.A za Preissinga a Quinceyho/toho moc nepoznám/ + draft, ako neviem čo tým AVS sleduje, možno fakt ide skladať len na mladých hráčoch.. ale ak sa nemýlim tak Preising tuším bere okolo 3mega na rok... snad to bude prospešná výmena a zkvalitnenie zadných radov, ked teda zatial Hannan neukázal dostatočne sovojje kvality, možno aj toho šupnú niekam... ale nejakého útočníka by to ešte chcelo..
nevieš či to nevedia
, musíš brať do úvahy aj to že je vymenený celý manažment, a všetko tuším aj maséri sú iný
jediný kto ostal zo strého tímu je Granato, a aj ten vo forme niečoho ako PR.. Takže nikto nevie čo sa stane.. ešte keby pritiahli nejakého rusáka konečne do tímu bol by som velmi rád 
OH nominácia kanady je vždy silná, resp aj na MS už posielajú silné výbery, a druhá vec budú hrať doma tak postavia to najlepšie, zároveň dúfam že aj Sakic bude hrať, mohol by to byť jeho poslený velký turnaj.. a završený SC
to by bolo najlepšie heh
OH nominácia kanady je vždy silná, resp aj na MS už posielajú silné výbery, a druhá vec budú hrať doma tak postavia to najlepšie, zároveň dúfam že aj Sakic bude hrať, mohol by to byť jeho poslený velký turnaj.. a završený SC
Postaviť Sakica v konkurencii centrov Crosby, Thornton, Lecavalier, E. Staal, Getzlaf, Savard, Spezza a Richards je šialenstvo, ktorého sa dúfam nedopustia.
Sakic je nepochybne dobrý hráč, ale v nominácii na OH nemá čo robiť. V kempe je určite skôr ako morálna autorita a odovzdávateľ skúseností.
K tomu trejdu LA - AVS, myslím, že je výhodný pre obe strany. Quincey veľmi kvalitný obranca na presilovky, myslím, že 27 zo svojich 33 bodov má z presilovky.
Sakic je nepochybne dobrý hráč, ale v nominácii na OH nemá čo robiť. V kempe je určite skôr ako morálna autorita a odovzdávateľ skúseností.
K tomu trejdu LA - AVS, myslím, že je výhodný pre obe strany. Quincey veľmi kvalitný obranca na presilovky, myslím, že 27 zo svojich 33 bodov má z presilovky.
Sakic je podľa mňa skvelý hráč, len ho doháňajú roky. Kedysi mal aj na centra 1- útoku Kanady, no tentoraz už nemyslím, že dostane príležistoť. Kanadská nominácia vzbudzuje veľký rešpekt
, no Rusi a Švédi sa tiež určite nenechajú zahanbiť. Teším sa na OH ako malý chlapec a najmä na ten hokej.
Len ma trochu štve, že zasa budem musieť ťahať nočné
A že v súčastnej situáciu na Slovensku tam budeme mať náš mančaft skôr do počtu, ako na miešanie karát
Hossa sa mi vidí, že urobil dobre. Mužstvo má potenciál a verím, že s Majom to dotiahnu ďaleko. Gáborík nie až tak dobre, ale no veď uvidíme
Hossa sa mi vidí, že urobil dobre. Mužstvo má potenciál a verím, že s Majom to dotiahnu ďaleko. Gáborík nie až tak dobre, ale no veď uvidíme
Marleau je preceňovaný i keď pripúšťam, že má veľkú šancu.
McDonald je super hráč, ale pri tej konkurencii centrov si nezahrá.
Prečo by mal? Za to že vie brániť? To vie aj Thornton, Getzlaf a Savard. Stačí si pozrieť hlasovanie Selke trophy... A taký Getzlaf je aj powerforward. McDonald je porcelanovy hrac.
McDonald je super hráč, ale pri tej konkurencii centrov si nezahrá.
Prečo by mal? Za to že vie brániť? To vie aj Thornton, Getzlaf a Savard. Stačí si pozrieť hlasovanie Selke trophy... A taký Getzlaf je aj powerforward. McDonald je porcelanovy hrac.
-
mirak2
Hardcore addict
ti traja centri co si spomenul su viac menej jasni, ale ako stvrty center kto? jordan staal? podla mna nebudu vymyslat ze drbnu mladeho staala co si v penguins chudak kruti tretiu lajnu lebo pri dvojke crosby a malkin nema sancu dostat sa vyssie...jedine ked jeden alternuje na kridle...ale je pravda ze do checking line je lepsi velky jordan ako utlejsi andy
marleau precenovany? no neviem, z poslednych styroch sezon tri krat viac ako 30 golov, viac ako 70 bodov...okrem toho je obrovsky uz ked nikde inde daju ho do tretej lajny na checking
marleau precenovany? no neviem, z poslednych styroch sezon tri krat viac ako 30 golov, viac ako 70 bodov...okrem toho je obrovsky uz ked nikde inde daju ho do tretej lajny na checking
Len ja netvrdím, že sú len jasný v nomináci, ja tvrdím, že každý z nich je vynikajúci aj smerom dozadu - takže niečo ako klasického defenzívneho centra nepotrebujú keďže to zvládajú 3 centri zo 4 (Crosby nie).mirak2 napísal:ti traja centri co si spomenul su viac menej jasni, ale ako stvrty center kto? jordan staal?
A keď už straaaašne moc budú chcieť klasického defenzívneho centra tak je tu stále Richards z Philly. Proste nevidím dôvod prečo by tam mal ísť McDonald (i keď je skvelý), keď sú tam rovnako komplexný centri s vyššou produktivitou.
Hej videl som ho hrať a je preceňovaný, nikto mi to nevyvráti. Doan je 3x lepší od Marleaua.mirak2 napísal:Marleau precenovany? no neviem, z poslednych styroch sezon tri krat viac ako 30 golov, viac ako 70 bodov...okrem toho je obrovsky uz ked nikde inde daju ho do tretej lajny na checking
Colorado vymenilo Ryana Smytha za Kylea Quinceho a Toma Preissinga do Los Angeles - z toho vyplýva, že na budúcu sezonu môže Colorado zabudnúť na play-off z dôvodu, že začína uskutočnovať generačnú výmenu. Vidí sa mi to ako dobrý trade, kedže Smyth nedokázal byť tým ťahúňom akým mal byť a s akým sa počítalo. Len trošku ma mrzí, že Colorado získalo dvoch obrancov, ktorí obaja s najväčšou pravdepodobnosťou budú v budúcej sezone nastupovať v základnej zostave - opäť raz nedostane príležitosť Shatternick, ktorý žiaril na MS 20, čo sa Preissinga týka je to skúsený obranca, ktorý mal v predchdzajúcej sezone zranenie a odohral iba málo zápasov, dobré výkony podával v San Jose a Ottawe, čo sa Quinciho týka - je to mladý perspektývny hráč, ktorý do novotvoriaceho sa tímu AVS zapadne
btw. Arnason sa stane spoluhráčom Gáboríka, konečne ho napadlo odísť z Colorada, ked hral za Chicago tak som o nom počúval dosť často a ked prestúpil do Colorada, tak mal dobrú len prvú sezonu a v tejto sezone nedal tuším ani desať golov, takže snad mu prestup pomôže
btw. Arnason sa stane spoluhráčom Gáboríka, konečne ho napadlo odísť z Colorada, ked hral za Chicago tak som o nom počúval dosť často a ked prestúpil do Colorada, tak mal dobrú len prvú sezonu a v tejto sezone nedal tuším ani desať golov, takže snad mu prestup pomôže