rozbehnem to na grafike ATI sapphire x1650 512mb DDR2bez sekania aspon na stredne detaily ? o ostatne sa nebojim lebo stvorjadrak a 4 GB RAM 1066mhz to musia utiahnut na 100%
gwixt napísal:neviete niekto ako to rozbehat cez hamachi? chcel som si to zahrat s bratom a nie a nie sa pripojit
daj si online tam daj private vytvor hru a nech sa pripoji a vybavena vec a ak chces aby sa mohli pripajat aj ostatny nedaj pvt ale daj klasicku online
Mám problém
Túto hru hrajem po nete už viac ako rok a dneska som spravil takú kravinu, že som si nainštaloval češtinu aj s dabingom a ooops, nejde mi hrať po nete
Normálne sa pripojím a ked už začína závod, tak mi vyhodí tabulku, že som bol odpojený... Skúšal som to viacej krát, ale proste to už nejde... Neviete niekto, ako tento problém odstrániť, bez toho aby som to musel preinštalovávať? Díky moc
Nie je tam niekde napr v control panely odstrániť programy odinštalovanie tej čeśtiny? Proste má tá čeština svoju inštaláciu? Skús sa pohrabať a nájsď odinštalátor tej češtiny. A ak to nepôjde tak si zálohuj saves a normálne to preinštaluj. Ve´d to nie je nejaká práca
Čaute, vie mi niekto potvrdiť, že toto je správna cesta k save? C:\Documents and Settings\PC\My Documents\Codemasters\GRID\savegame
Mám nainštalovaných 30 hier a nerád by som uložil nejaké iné save a musel hráť túto hru odznova, kedže sa ju chystám preinštalovať... Díky
Zcravim chcem si zakupit Race Driver Grid a chcem sa spytat aky bude rozdiel medzi cracknutym a original lebo cracknuty mi ide hrat tiez po nete ...ked budem mat original budem mat viac serverov na vyber ? alebo ako ?
//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2009, 20:46 )
Pls chcem si to este dnes kupit ...viem mi to ted a niekto povedat ?